Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Adgangsvej, Fortov

Søger du en udbyder til adgangsvej, fortov? Vi har 23.033 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.709 registrerede fagfolk
87.692 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Adgangsvej, Fortov

Har du brug for en service fra tilkørselsvej, fortov? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for opmåling, udgravning, anlæg af fortove og adgangsveje. Prisen på veje og fortove til bygninger og fast ejendom afhænger normalt af udbuddet af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: asfalt, beton, slotsgulv, værktøj og forsendelsesomkostninger leveret af et af vores 23.033 gasselskaber i kategorien

Se også:Prisen
32.709 registrerede fagfolk
87.692 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Tjenester.
Hvad omfatter lægning af fortov?
Fliselaget kan hjælpe dig med implementeringen af ​​det arbejde, der omfatter lægning eller reparation af fliserne (fliser) på indkørslen, fortove og udendørs terrasser. Vi angiver, hvad du kan forvente af hver type fortove, der ligger:
Indkørsel
En uundværlig del af hvert hus er en adgangsvej, som også er en af ​​betingelserne for huset i huset. Indkørselsbåndet øger dit hus og dets værdi. Dit skrivebord begynder at udarbejde substratet. Substratet skal være stærkt nok og understøtteligt, men også at frigive med nedbørvand. De gravede og udligner overfladen, det brutale underliggende lag dannet af en stenbrush, der skal kompakte ved anvendelse af den vibrerende plade. Desuden følger det generelt at justere cirkler, der definerer overfladegrænsen, der er dækket med låseløb og synger den. Derefter skal det fine underliggende lag af stenbrushen påføres og komprimeres. Det sidste trin er svampen af ​​fine småsten, der er designet til låsning. Dens overflade skal være lig med dens dybdeuniform og komprimeret. Efter at lægge belægningspanel, jeg. Opholder individuelle blokke i nærheden af ​​side om side på klar overflade. Endelig fylder beholderen leddene mellem sandets fortov.
Udgivelse af terrassen
Har du brug for at lægge nogle fliser (fliser) på din terrasse eller omkring poolen? De asfalterede overflader, der er dannet af belægningen, reducerer græsplænen og minimerer dets klippe og vedligeholdelse, er glatte og lige. Frostresistent og anti-slip belægning er velegnet til udendørs swimmingpoolen. Din fortovsleverandør vil hjælpe dig med at vælge den bedste flise, der vil blive debugged med facaden og arkitekturen i huset. Vi vil levere professionel adgang og kundetilfredshed.
Paved fortove.
Paving kan være et praktisk og attraktivt alternativ til betonbelægning. Din leverandør kan med f.eks. Mursten fortove for at aflæse stien eller haven fortovet af enhver form og kurve. De markerer en adgangsvejplan, kan grundigt forberede komprimeret substrat og lægge mursten i det sæt mønster. Endelig fylder beholderen leddene mellem sandets fortov.
Paving Repairs.
Selvom indkørsler, baner fortove har et langt liv, sker der lejlighedsvis at blive beskadiget, revnet eller afskrivning. Heldigvis er reparationen af ​​sådan belægning normalt hurtig. Simpelthen beskadiget fortov vælger og erstatter nye fliser. Din pavement leverandør vil gøre dette effektivt for dig.
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor bestiller du lægning gennem Wilio?
Har du brug for eksperter, der vil hjælpe dig med fliserne? Paving er et praktisk og attraktivt valg for en række terrænjusteringer, herunder fortove, terrassernes overflader, indkørsler og endda haven - græsplæner og poolkanter. At tage fliser er et teknisk krævende arbejde, og alle kontrollerer det ikke. Tillad dette job at realisere eksperter i dine omgivelser, der gør det professionelt, meget hurtigere for at gøre dit nye rum til at bruge så hurtigt som muligt. Det bedste sted at finde eksperter på lægning af fliser er Wilio. Fra hundredvis af erfarne håndværkere finder vi en persons lokale for at hjælpe dig med at lægge belægning uanset overfladestørrelse.
Hvorfor skal jeg forlade lægningspersonale og ikke gøre hende alene?
Paving kræver alvorlig fysisk indsats og erfaring. Det professionelle lag vil bringe mange års erfaring og alle de nødvendige værktøjer og teknologi til at gøre dine nye områder ser godt ud, farvet indstillet og sidst lange. Det er nødvendigt at have et langsigtet synspunkt, fordi amatøren lagrede fortov på en ufuldstændig brolagt overflade ser lige efter depositum okay, men afstanden af ​​tid på grund af vejrforhold vil begynde at frigive, falde ud og opstå ulighed og uønskede overdimensionerede huller .
Paving eller beton - Hvad er bedre?
Stadig var for nylig den konkrete af det mest udbredte materiale for at styrke stier og adgangsveje. Men det er i øjeblikket et låsebelægning (kuber eller plader) af beton. Begge materialer anvendes, men det er mere praktisk og lettere at erstatte flere revnede fliser for at reparere beskadiget beton. For at opnå det oprindelige udseende, og du kan endelig give konkrete fliser, kan de være et bedre valg til dit hjem. Fordelen ved at belægge er muligheden for at adskille og omlægning.
Skal jeg bestille en ny eller brugt fortov?
Brugte materialer kan spare dig for mange penge, mens du køber, hvis du har et begrænset budget, og du har ikke noget imod at miste deres tid ved rengøring. De er et godt valg, hvis du ikke er svært, og du vil finde en tilstrækkelig mængde i samme design for at fuldføre projektet. Ulempen er begrænset af udvælgelsen af ​​brugt belægning. Tilbuddet af nye materialer er meget mere varieret; og deres levetid i æstetisk tilstand meget længere.
Hvilket udstyr og forbrugsstoffer skal jeg give dit lag?
Dit fortovslag vil medbringe dit eget udstyr og værktøjer, men vil normalt kræve, at du bestiller de grundlæggende materialer, returnerede belægning. Kan rådgive dig med en passende form for belægning og det beløb, der kræves for dit projekt.
Hvor lang tid tager det normalt at lægge - lægge belægning?
På et lille skrivebord er din leverandør i stand til at arbejde om et par timer, med lange og brede rækkevidde, og store terrasser vil arbejde lægge belægning, varer i flere dage.
Hvor meget koster fliser?
Omkostningerne vil variere afhængigt af områdets størrelse og ATET, kompleksiteten af ​​blokkene og mængden af ​​arbejde. LOG AF LOCK PAVING (fortove og parkeringspladser til personbiler) uden naturlige værker koster ca. 12 € / m2. Prisen er området af området, inducerende og tilbagetrækning af et groft substrat (til en tykkelse på 30 cm), tilbagetrækning af sengen, lægge fliser, retribration og pavel fortov. Lægning af belægningsbåndene koster allerede ca. 7 € / m2; Lægning af cirkler 4 € / bm.
Jeg har brug for en specialistens licens?
Ikke. Det bedste visitkort i Crafting / Pavement Box er dets tidligere job, så du er ikke bange for at spørge referencerne og muligvis tage en rundvisning i sit arbejde.