Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Arkitektur, Arkitekt

Leder du efter en arkitekt til et arkitektonisk design? Vi har 16.734 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.764 registrerede fagfolk
87.792 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Arkitektur, Arkitekt

Har du brug for en ydelse inden for arkitekturområdet, arkitekt? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for boligindretning og indretning, byplanlægning og arealanvendelse. Prisen på designere afhænger normalt af rækken af ​​tjenester. Se flere oplysninger om tjenesterne: måling af objektets layout, transportomkostninger leveret af en af ​​vores 16.734 arkitekter i den givne kategori.

Se også:Prisen
32.764 registrerede fagfolk
87.792 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor bog arkitekt gennem Wilio?
Hvis du planlægger en væsentlig tilpasning af din ejendom, betaler den at ansætte fagfolk. Fra små renoveringer til ekstra og helt nye hjem design vil de bedste resultater hjælpe dig med at opnå en universitetsuddannet arkitekt eller designer. Derfor vil disse projekter blive brugt i mange år, er bestemt vigtigt for dig at designe. Tak Wilio Du kan finde boligarkitekter og andre fagfolk til at se på deres porteføljer, rating og antallet af ordrer, der afsluttede. Dette vil hjælpe dig med at ansætte arkitekter i dit kvarter, hvis stil du kan lide, og hvis kunder er tilfredse med deres arbejde.
Skal jeg ansætte en arkitekt?
Hvis du vil lave byggearbejde, er det vigtigt, at planerne udarbejder en uddannet professionel. Takket være dette ved du, hvad du modtager og kan være sikker på, at bygningen vil være strukturelt stabil og passer til alle de love, der gives af proceduren.
Hvilken kvalifikation skal arkitekten være?
Den slovakiske arkitekt skal have gennemført videregående uddannelse med titelingeniør Arkitektur - Ing.arch. Især hvis det vil gøre sig under deres navne og ansvar, såsom muligheden for at vurdere bygningens statistikker. Typisk henvises tilladelser til "Round Stamp".
Hvad er forskellen mellem arkitekter og designere?
Arkitekten foreslår normalt huse på bestilling, til et bestemt rum og forsøger at passe til landets farve. Simpelthen ikke at fungere som en knytnæve på øjet. Men hvis du vælger et kataloghjem, kan du justere det med en designer. Han fremhæver også dig mulighederne for strømforsyningen og andre vigtige komponenter i projektet. Designeren ofte ofte på ordren samarbejder med arkitekten og senere også bygherrer.
Hvor lang tid varer det, indtil arkitekten opretter et forslag?
Der er ikke noget simpelt svar på dette spørgsmål. Portens forslag er normalt meget hurtigere end designet af hele det nye hus, men også at tage hensyn til arkitektens arbejdsbyrde, alle de nødvendige revisioner og byggeprocessen selv.
Hvor meget er arkitekten værd?
På Wilio kan prisen for ydelser fra arkitekten variere fra 20 € / m² af obligatorisk brugsbord. Det afhænger dog altid af omfanget og vanskeligheden ved arbejdet.
Jeg har brug for en akkrediteret arkitekt eller designer?
Hvis du tøver, nå ud til dem begge. De vil helt sikkert fortælle dig, at du ikke bare har brug for, men det vil også forberede dig med dit citat. Inden du vedtager et bud og underskrivelse af en kontrakt, skal du huske at bekræfte, at den valgte leverandør har de nødvendige kvalifikationer og godkendelser.
Hvad gør arkitekter?
Hvis du planlægger at bygge et nyt hus, skal du rekonstruere ejendommen, tilføje en marina eller give din have et nyt liv, du bør tale med arkitekten eller designeren, før du kan ansætte en bygherre eller gartner. Ud over at oprette en plan for dit projekt kan arkitekter også tage sig af General Council og andet papirarbejde, der vil være nødvendigt. Før du reconcast samarbejde skal du kontrollere, om det er en del af den service, du betaler for. En erfaren arkitekt kan hjælpe dig med at lette hele projektet og ikke kun byggetilladelse, men også projektstyring af hele bygningen og finde bygherrer og andre fagfolk for at fuldføre arbejdet.
Hvad gør arkitekter?
Arkitekter.
Arkitekter skaber ikke kun husplaner, weekendhus eller garage, men hjælper også med alle relevante tilladelser. Du kan opleve, at nogle arkitekter har et specialiseret område eller stil, mens andre arkitekter tilbyder mere generelle tjenester. Kontrol af deres profiler vil give dig en ide om det arbejde, de har gjort på lignende projekter. Designators. Afhængigt af dit projekt kan du opdage, at designeren er mere egnet til dig. Designere skaber tekniske tegninger, som du kan passere af bygherren, du vil arbejde med.
Designators.
Afhængigt af dit projekt kan du opdage, at designeren er mere egnet til dig. Designere skaber tekniske tegninger, som du kan passere af bygherren, du vil arbejde med.
Havearkitekter.
Hvis du går til den samlede række af din ejendom, skal du ikke glemme haven. Havenarkitekten hjælper dig med at udtrække fra det maksimale rum og dette forslag, der ikke kunne forberede andre designere eller arkitekter til dig. Ud over enkle ting som at tilføje blomsterbed og genoplive din græsplæne, kan havenarkitekten øge værdien af ​​din ejendom ved hjælp af dækket på terrassen, støtte vægge eller swimmingpool og alt efter din smag for indeslutninger og budgettet.