Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Bilservice

Leder du efter en automekaniker til en autoservice? Vi har 3.204 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

32.342 registrerede fagfolk

85.395 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Bilservice

Har du brug for en bilservice? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for olieskift, dækskift, udskiftning af forrude og reparation. Prisen på bilreparationer afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: serviceeftersyn, olie, sommer- og vinterdæk leveret af en af ​​vores 3.204 serviceteknikere i kategorien.

Se også:Prisen

32.342 registrerede fagfolk

85.395 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Råd og tips.
God opgave er grundlaget Automekanik er normalt ansvarlige for en række værker fra service ture biler, op til forskellige reparationer. Skriv i opgaven som muligt En beskrivelse af, hvad der skal du skal udføre, og i hvilket omfang du forstår præcis, hvad din ide er. Kontroller for realisering For at være sikker på at alle værker er blevet lavet kvalitet, skal du kontrollere arbejdet i løbet af hendes kursus, og efter at det fuldender det. Budget og tid Glem ikke at tilføje dine krav til gennemførelse af implementeringen. Hvis du har et udpeget budget, der skal følges, skal du være opmærksom på, at tjenesteudbyderen allerede er i begyndelsen.
Med hvilke almindelige bilreparationer kan bilmekaniker hjælp?

Olie og filter udskiftning
Udskiftning af et olie, oliefilter, brændstoffilter og luftfilter er afgørende for en jævn drift af køretøjet. Det sikrer også en mere økonomisk drift og lavere brændstofforbrug sammenlignet med et tilstoppet og forurenet filter. Det er en af ​​de vigtigste dele af køretøjets regelmæssige service.
Lille service show
Den lille service viser, omfatter en olie- og filterudveksling; Krop og chassis kontrol; Tilføjelse af alle væsker i motoren, herunder væsker i skiver, bremsevæsker, kølemiddel og styring af yderligere 35 nøglekomponenter, såsom lys, dæk og bremser. De fleste mekanikere skrider frem i henhold til producentens anvisninger og anbefaler andre værker, som bilen kan bruge en bil med hensyn til din type og alder.
Great Service Tour.
Stor service giver alle tjenester, der er en del af en lille servicetur, samtidig med at der indbefatter kontrol af yderligere 15 til 30 komponenter i køretøjet, herunder for eksempel akselstyring, hjulstyring, kontrolforstærkerstyring, støddæmpere, pumper, lysjustering, luft Conditioning Circuit Control og andre.
Reparationer, udveksling og vedligeholdelse
Uanset om det er en udveksling af forbrugsvarer som olie, filtre, stearinlys eller slidte bremseklodser. Andre almindelige handlinger omfatter rengøring og desinfektion af klimaanlæg eller udskiftning af viskere. En erfaren bilmekaniker vil tage sig af din bil for at være i god stand, sikker og for at opfylde de tekniske inspektionsstandarder for TK og EK Emission Control.
Korrektion af glas, karrosseri og interiør
Hvis der er en revne eller beskadiget farve på kroppen på forsiden, er det bedst beskadiget at korrigere så hurtigt som muligt for at fortsætte. I tilfælde af en beskadiget polstring eller indvendig plastik, især de æstetiske defekter, der kan gøres senere.
Hjulvedligeholdelse og dæk
Geometri og hjulbalancering af, om kvaliteten af ​​dæk til sommer og vinter er afgørende for sikker kørsel, bremsning og optimal køretøjsydelse på farten.
Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor søge bilservice på Wilio?
Uanset om du har brug for en regelmæssig servicetur i bilen, slidbanen, geometri eller mere reparation, vil du finde en bilmekaniker, der kan klare det. Kontrollerer din bil, diagnosticere problemet og udfører de nødvendige reparationer og udvekslinger. Bare indtast efterspørgsel og vent på et citat. Uanset din bils mærke og model vil vi hjælpe dig med at finde en mekaniker eller bilservice, de giver din bil til en førsteklasses tilstand. Hvis dit køretøj har brug for normal service eller Wilio Repair for at hjælpe dig med at finde eksperter, hvor du kan stole på, vil det gøre et godt stykke arbejde for en god pris.
Hvilke mest almindelige problemer med min bil Mi Automechanik hjælper med at løse?
De mest almindelige problemer med problemer omfatter motorforstyrrelser, elektronik eller fejl eller reparation af mindre skade på køretøjets krop. For at sikre din sikkerhed og forhindre mulige vejproblemer skal du tage en regelmæssig serviceinspektion i mindst hvert år og foretage de nødvendige reparationer, så snart du bemærker et problem.
Hvor lang tid tager det en bil reparation?
Hvor meget vil reparationen afhænge af, hvordan kritiske lidelser og hvor mange komponenter i køretøjet skal udskiftes eller repareres. Generelt kan de fleste af de normale bilreparationer udføres på en dag - fra kontrol og diagnostik til reparation eller udskiftning. I tilfælde af reservedele kan reparationstidspunktet dog afhjælpes ved levering af udskiftningsdelen. Den praktiske bilmekaniker vil gøre, alt for at få dig tilbage til vejen så hurtigt som muligt, men sikkerhed forbliver altid den højeste prioritet, så arbejdet udstiller ikke på bekostning af kvalitet.
Hvor lang tid finder servicekontrollen sted?
Serviceturen i bilen kan tage i gennemsnit 1-2 timer. Hvis reparationer også er nødvendige ud over normal service, kan det tage længere tid.
Hvordan finder jeg en pålidelig bilservice eller bilmekaniker i dit nabolag?
Wilio vil hjælpe dig med at finde en bilservice i dit kvarter, der kan løse dit problem. Bare indtast efterspørgslen og enig i deadline og pris.
Hvorfor er du enig i bilservice via Wilio?
Regelmæssig bilservice er nødvendig for at ride pålideligt og sikkert. Ved hjælp af Wilio kan du finde en mekaniker med de nødvendige færdigheder, erfaring og udstyr. Du skal blot sammenligne forskellige bud og vælge det bedste. Wilio er den hurtigste og nemmeste måde at finde en pålidelig bil i nabolaget.
Hvor ofte er den nødvendige bilservice?
Som regel har bilen gennemført en servicekontrol hver 12. måned (15.000 km eller 30.000 km) afhængigt af producentens anbefalinger og motortype.
Demonstration

Demonstrationer af vores udbyderes realiseringer

Bilservice
Elias T.
Bilservice
Albert O.
Bilservice
Anton Y.
Bilservice
Alfred M.
Bilservice
Elias A.
Bilservice
Hugo K.
Bilservice
Theo Z.
Bilservice
Victor B.