Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Børnepasning

Leder du efter en babysitter? Vi har 3.703 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Børnepasning

Har du brug for børnepasning? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetsprofessionelle til langvarig børnepasning, korte og sporadiske pasningsaktiviteter. Udgifterne til babysitter og børnepasning afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: eskortering af børn til skole og ture, transportomkostninger leveret af en af ​​vores 3.703 omsorgspersoner i kategorien.

Se også:Prisen

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor finde en lokal babysitter gennem Wilio?
Vil du finde en babysitter i nærheden af ​​dig for at hjælpe med udviklingen af ​​dine børns funktioner? Mange familier finder ud af, at hjælper Nanny eller Au Pair er et godt alternativ til traditionelle børnepasningstjenester. Nanny giver ikke kun individuel pleje til dine børn derhjemme, men hvis du har mere end et barn, kan det koste mere effektivt. Når du finder en barnepige i dine omgivelser, der passer perfekt til din families behov, vil du nyde en mere fleksibel livsstil, uanset om du har brug for en babysitter en dag eller fem dage om ugen. Den enkleste du finder en barnepige i dine omgivelser på Wilio. Takket være vores gennemsigtige vurderings- og kontrolsystem kan du nemt sammenligne de bedste lokale babysakere for at være sikre på, at du kan finde en pålidelig, troværdig og professionel plejepersonale til dine børn.
Hvordan kan jeg finde en god babysitter?
Venner og familie anbefalinger er almindelige måder at finde en god babysitter på. Desværre kan dine muligheder begrænse dine personlige kontakter. Wilio tilbyder en løsning med højtstående kontakter i dit nabolag. Gennem vores gennemsigtige vurderingssystem og anmeldelser kan du bestemme, hvem der bedst passer til dine familiers behov.
Hvilken kvalifikation skal du være en barnepige?
Planteskoler skal være mindst 18 år og skal have passende kvalifikationer. Disse krav omfatter førstehjælpscertifikater og HLR eller checker med børn. Og hvad mere, Festers har brug for certifikat III, diplom eller undervisningskvalifikationer. Ellers bør eftertiderne arbejde for at opnå de relevante kvalifikationer.
Sygepleje vs. Daglig pleje: Er det billigere at have en babysitter?
Gap og daglig plejeforskel er som i tilgang og inkluderet. Babysitteren er meget dyrere end daglig børnepasning. Hvis det er svært for dig at betale for de daglige børnepasning, vil beskæftige babysitter være endnu sværere. Men plejeren kan give individuel og mere omfattende børnepasning. Send din anmodning om at finde en passende babysitter på Wilio. Du kan finde en god plejeperson, der kan arbejde med dit budget.
Hvad er forskellen mellem bageste og au pair?
Foster og Au Pair varierer i patronens arbejde og i erfaring. Au pair er unge mennesker (18 - 30 år), der forlader i udlandet, bor sammen med familien, for hvilken de arbejder for at lære kultur i bytte for børnepasning. Hvad mere og par arbejder det maksimale antal timer om ugen. De modtager også håndholdt fra værtsfamilien. I modsætning hertil bliver væksten løn som hinandens beskæftigelse. Deres arbejdstid er fleksibel i henhold til familiens krav og regulerer arbejdsretten.
Gøre boliger af husarbejde?
Petometers laver husarbejde relateret til børnepasning. Disse grundlæggende husarbejde omfatter rengøring og organisation af børns værelser og legepladser. Tjenester indenfor er fleksible med dine familiebehov. Hvis du har brug for ekstra husholdningsassistance, kan du sætte denne detalje i din Wilio List.
Skal jeg give en kost til din babysitter?
Tilvejebringelsen af ​​fødevarer til en plejer er valgfri. Men glem ikke at forene forventningerne med din barnepige, før det kommer til arbejde. Nogle familier tilbyder catering til deres babysitter, mens andre babysitter sikrer selvstændig catering selv. Tilvejebringelsen af ​​catering afhænger af dig og din barnepige.
Tjenester.

Hvad omfatter professionel sygepleje service?
Fyrometre er dedikeret til mange opgaver relateret til dine børn. Desuden kan eftertiden hjælpe dig med lette lektier. En professionel sygepleje tjeneste kan ikke koste dig hele ejendommen. Vores platform giver dig mulighed for at tjekke priser og anmeldelser for at finde en person, du kan stole på. Her er et par opgaver, som eftertiden kan hjælpe dig med:
Børnepasning
Din babysitters hovedopgave er at passe dine børn og sikre deres sikkerhed og pleje deres grundlæggende behov. Børnepasningsopgaver omfatter fodring, badning, stempling og opbevaring af et barn i seng. Under forberedelse For alle situationer går mange omsorgspersoner af førstehjælpstræning og CPR. En erfaren babysitter vil også vide, om den har en forælder eller ringe 112 i tilfælde af nødsituation.
Transport.
En pålidelig babysitter kan tage dine børn i skole og hente dem senere i løbet af dagen. Hvad mere, din babysitter kan gå med et barn på ekstracurricular aktivitet. Disse aktiviteter omfatter ure af svømning, musik og spil. Brand gennem Wilio Babysitter i dit nabolag og find en person, der kender i dit samfund.
Madlavning
Har du ikke tid til madlavning eller shopping? Ingen frygt. Babysitter Can. For dit barn at forberede sunde måltider, snacks og frokostpakker. Hvis du har brug for en babysitter til at hjælpe med mad og andre opgaver, bedes du angive dette behov i din Wilio liste. Angiv også børns spisestue præferencer, allergier eller særlige ernæringsmæssige behov. Denne detalje hjælper din babysitter med at forberede måltider efter behov.
Udvikling
Babysitteren kan hjælpe med at udvikle læring og daglige børneevner. Du kan ansøge om en barnepige, der studerede udvikling af børn. Nogle babysickers lærte at arbejde med en bestemt aldersgruppe. For eksempel kan andre babysiers tilbyde grundlæggende vejledning.
Nemme lektier
Foster kan også hjælpe med let hjemarbejde. Disse værker omfatter rydder legetøj, foldet tøj og rengøring af huset. Hvad mere, babysitter kan desinficere legetøj, rense spillefladerne, sterilisere flasker og udføre mange andre aktiviteter. De sædvanlige opgaver af babysitter er relateret til børnepasning og rengøring af det rod, der vil vokse.