Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Byggearbejde

Søger du en bygherre til byggearbejde? Vi har 29.370 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.159 registrerede fagfolk
88.947 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Byggearbejde

Har du brug for en ydelse inden for byggearbejde? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for ombygning, nedrivning og murerarbejde, udlejning af entreprenørmaskiner. Prisen for arbejde, der kræves til byggeri, afhænger normalt af omfanget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: lægning af gulve, puds og murske, malerier, gipsplader, flisearbejde, fjernelse af byggeaffald, som vil blive leveret af en af ​​vores 29.370 bygherrer i den givne kategori

Se også:Prisen
33.159 registrerede fagfolk
88.947 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor finde byggeri / builder via Wilio?
En kvalificeret bygningsleverandør / struktur er afgørende for hvert nyt byggeprojekt i dit hjem eller kontor. Bygninger arbejder med forskellige værktøjer og installationer til bygning, installation eller renovering af udstyr omkring dine interne eller eksterne boligarealer. Med en professionel lokal struktur kan du være sikker på at du får den rigtige hjælp på det rigtige tidspunkt og med et godt resultat. Uanset om du planlægger et stort eller lille projekt, har Wilio en erfaren builder i dit kvarter, der kan hjælpe dig. Du skal blot indtaste din rolle i Wilio, du vil kontakte dine lokale bygninger, og derefter vælge den bedste builder, som arbejdet vil indse dig.
Hvad gør bygningerne?
Afhængigt af deres erfaring og kvalifikationer kan der levere professionel planlægning, bygget tilsyn og implementering af arbejde inden for forskellige byggeprojekter afhængigt af deres erfaring og kvalifikationer. Mange bygherrer hjælper med at opbygge eller renovere huse, mens andre fokuserer på eksterne bygninger som hylder, terrasser og indkørsler eller facader.
Skal han have et kort eller en licens?
De fleste bygherrer er afsluttet lærlingeuddannelse med praksis på området; Det er dog ikke en betingelse for bygningen. Højskole- og universitetsbygningsundervisning er nødvendig for nogle udvalgte strukturelle erhverv som konstruktion førende eller designer. Det bedste visitkort er referencer for tidligere bygningsværker / værker. Når man beskæftiger sig med byggearbejde gennem Wilio, skal du overleve i efterspørgselsarbejdere.
Tjenester.
Hvad omfatter byggetjenester?
De fleste af bygherrerne har erfaring med arbejde (implementering) af forskellige typer projekter, ved hjælp af værktøjer og materialer, selvom nogle specialiserer sig i at levere en bestemt type byggearbejde eller typer af bygninger. De mest almindelige byggetjenester omfatter:
Nye bygninger og renoveringer
Uanset om du planlægger en ny output eller renovering i et eksisterende rum for at udvikle planer og deres implementering i praksis, skal du have en professionel bygning. I begyndelsen af ​​hvert større byggeprojekt er der en projektdokumentation af bygningen, der definerer, hvad og hvilket materiale der skal bygges. Design omfatter tegning objekter og planer i skala med detaljer, der så vil lette implementeringen af ​​byggeprojektet. De mest populære typer af renoveringer og installationsprojekter omfatter køkken renoveringer, badeværelse og skift af husholdningsisponeringsløsninger. Hvis du har brug for nedrivning (nedrivningsarbejde), kan din bygning hjælpe dig med at organisere arbejde og overvåge processen, før du starter bygning eller renovering. Din struktur vil blive fulgt op af planer om bestilling, måling og installation af alle materialer og vil samarbejde med andre leverandører (strukturer) for at kompilere og afslutte projektet.
Eksterne bygninger.
Ønsker du at forskønne dit udendørs miljø, bygg en husly eller vinterhave? Bygherrer kan hjælpe med eksterne byggeprojekter som installation af husly, installation af havepavillon eller endda genoprettede puljer. De kan også hjælpe med installationen af ​​terrasser eller pergola. Din byggeleverandør kan hjælpe med alle processer, fra design, udvælgelse og bestilling af materialer til konkrete og installation og strukturer. Endelig kan du finjustere detaljer og eksternt design som gips eller facade. Erfarne bygherrer vil evaluere detaljerne som lokale regler, regler og specifikationer for at sikre, at din bygning opfylder alle de nødvendige kriterier og vil korrekt tjene dit mål.
Indkørsler
Har du brug for at bygge en adgangsvej? Din bygning kan hjælpe dig med at opbygge en ny indkørsel fra betonen, fra belægningsbelægningen eller reparere en eksisterende overflade af indkørslen. Før du bestiller de nødvendige materialer, vil du anbefale de bedste tilbehørsmaterialer for at få det ønskede design og funktionalitet. Forbered en afbalanceret overflade, en komprimeret jord under stien, svingkanten af ​​vejen, producerer eller bestiller beton og betonoverflade for at glatte og hælde. Bygningen venter i flere uger, mens betonen helt helbreder, og så vil det lave en endelig finish.
DemonstrationDemonstrationer af vores udbyderes realiseringer
profile image
Murerarbejde, Murer
Asger K.
profile image
Murerarbejde, Murer
Christian F.
profile image
Murerarbejde, Murer
Malthe E.
profile image
Murerarbejde, Murer
Oliver L.
profile image
Murerarbejde, Murer
Nohr N.
profile image
Murerarbejde, Murer
Lauge Y.