Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Grafisk Design

Leder du efter grafik til design og grafisk arbejde? Vi har 2.850 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

32.301 registrerede fagfolk

85.222 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Grafisk Design

Har du brug for en service inden for design og grafisk arbejde? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter i brugerdefinerede grafiske designs, redigering af eksisterende grafik, oprettelse af en designmanual. Prisen på grafisk design afhænger normalt af udbuddet af tjenester. Se flere oplysninger om tjenesterne: inkorporering af kommentarer, yderligere konsultationer leveret af en af ​​vores 2.850 designere og grafiske designere i den givne kategori.

Se også:Prisen

32.301 registrerede fagfolk

85.222 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Tjenester.

Hvad omfatter en grafisk design service?
Grafiske designere kan hjælpe til en professionel præsentation af dig og din virksomhed. Din grafiske designer kan arbejde sammen med dig på en række kontrakter, fra at skabe mærker og illustrationer til grafik og reklame på sociale netværk. Du kan forvente tjenester fra de mest almindelige:
Branding.
Uanset om du starter med en ny virksomhed eller har brug for dit eksisterende mærkeoprejse, er det vigtigt at opbygge et varemærke, der vil appellere til din målgruppe. Med uafhængig grafik vil du diskutere visionen om din virksomhed sammen med publikum, målgrupper, farve farver, brev, billeder og stilarter præferencer. De vil dække en række visuelle opgaver relateret til branding, såsom mærke design og logo design, og kan oprette en brandinstruktioner, der vil hjælpe dig med at skabe et konsekvent udseende i fremtiden.
Social Media Graphics.
Mange gratis fodgrafik har specialiseret sig i at skabe grafik til onlineindhold, f.eks. At skabe sjov for sociale medier, grafik til dit websted og til blogs. Din grafiske designer er bekendt med dine mærke retningslinjer, eksempler på stilarter, du kan lide, du angiver dig, for hvilke online-kanaler du har brug for grafik. Derefter bruger du programmer som Adobe Photoshop og Adobe InDesign høj kvalitet grafik, som du kan bruge online. De fleste af de grafiske designere tæller derfor med mindst en runde revision, derfor ikke at give feedback, hvis det oprindelige forslag ikke er helt efter din smag. Det endelige grafikprodukt er normalt i JPEG- eller PNG-format.
Grafik til forfremmelse ved hjælp af tryksager
Har du brug for grafik og salgsfremmende materiale design som brochurer, brochurer, visitkort, plakater eller endda produktemballage? Gratis ben grafisk designer vil forberede udskrivning design i henhold til professionelle printerspecifikationer. Det informerer om dit mærke, dine mål med hensyn til tryksager, målgrupper og udskrivningsspecifikationer og derefter oprette et forslag klar til feedback. Når du er tilfreds med resultatet, vil det levere High Definition-forslag i det korrekte format (normalt PDF), der er klar til udskrivning.
Personlige projekter og invitationer
Grafisk design er ikke kun beregnet til virksomheder. Du vil have en original invitation til festen, en bryllupsmeddelelse perfekt tuning med dit tema, eller du vil have dine kære til at give en unik illustration, om tegningen. Den grafiske designer bruger sine kreative færdigheder til at skabe et unikt arbejde, hvorfra du vil have dig og din begavede fornøjelse.
Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor leje grafiske designere via Wilio?
Har du brug for at designe logo, banner, brochure eller endda nyt web? Uanset om det er til din virksomhed eller personlige brug, kan grafik hjælpe dig med det. Fri bengrafik har dygtighed og erfaring og brug din kreativitet vil genoplive dine ideer. Bare give tildeling - kort og grafik vil tage sig af resten af ​​implementeringen. For Wilio finder du overkommelige og talentfulde uafhængige grafiske designere. Efter indtastning af opgaven vil vi forbinde dig med de bedste lokale grafikdesignere. Du sparer tid, mens du får et design, som du drømte om.
Hvad laver grafik?
Den grafiske designer tager konceptet og mærket og dem, der bruger billeder, farver, former og layout, genopliver og dermed Potta's publikum. Hvad er de specifikke eksempler på opgaver, som grafisk designer normalt mødes på arbejdspladsen? De fleste grafikarbejde med grafisk software, der foreslår kontrakter for klienter til både digital brug. Dette er logo design, visitkort design, brochure design og billeder på sociale netværk.
Hvilken software og værktøj bruger de grafik?
Grafiske designere bruger en række værktøjer og software til at udvikle deres koncepter, herunder tabletter til tegning, pen og papir. Nogle af de mest populære produkter kommer fra Adobe Creative Suite, herunder InDesign-programmer, Illustrator og Photoshop.
Hvilket format får jeg min grafik?
Det ultimative format af din grafik afhænger af, hvordan og hvor det vil blive brugt. Du angiver derfor på hvilke måder grafikken vil blive nydt allerede, når de indtastes. Til udskrivning bestemmer din printer (normalt PDF) det foretrukne format. I tilfælde af digital brug er PDF, PNG- eller JPEG-filer egnede.
Hvor længe vil det tage for at få mit færdige design?
Den tid, der er nødvendig for at skabe et design, afhænger af sin type, en arbejdsbyrde af en grafisk designer og mængden af ​​arbejde, du har brug for fra det. Du bliver nødt til at være enig med din designer sikkert, at du er sikker på, at det endelige produkt du får på tide.
Hvor meget koster et grafisk design?
Den grafiske designpris varierer afhængigt af oplevelsen af ​​din designer, deres jobpositioner, tid, der er nødvendig for at udføre en opgave og endelige resultater. Før du påbegynder implementeringen, skal budgettet bekræftes efter fælles overenskomst.