Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Ingeniørarbejde

Leder du efter en designer til designarbejde? Vi har 21.869 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.161 registrerede fagfolk
88.966 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ingeniørarbejde

Har du brug for en service inden for designarbejde? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetsprojekteksperter til udstykningsbeslutningen, projektet til byggetilladelsen og projektet til selve byggeriet. Prisen på bygge- og ingeniørarbejde afhænger normalt af ydelsernes omfang. Se flere oplysninger om tjenesterne: konsultation og inkorporering af krav leveret af en af ​​vores 21.869 designere i den givne kategori

Se også:Prisen
33.161 registrerede fagfolk
88.966 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor ansætter du designeren via Wilio?
Tænkte du på opbygningen af ​​et nyt hus eller over genopbygningen af ​​det nuværende hus? Spild ikke din tid gennem webstedets bygherrer og vælger en husplan, der ikke er helt egnet til dig. I stedet finder du en ekspert, der kan tegne dit nye hjem eller havneplan med alle de elementer, du har brug for for at opnå det perfekte resultat, du ønsker. Det bedste sted at finde fagfolk fra byggeområdet er Wilio. Uanset om du har brug for hjælp til udvikling af private boligplaner eller et kommercielt projekt, vil du kunne finde en erfaren lokal designer for at hjælpe dig med at starte dit projekt. Du indtaster blot efterspørgslen og forbinder med arkitekter og designere, der kan udvikle planer for konstruktion og endda hjælpe med godkendelsesprocessen på kontorer.
Hvem er designeren og hvad laver han?
Designerens arbejde er lidt ligner arkitekten. Det er ansvarligt for at skabe tekniske tegninger og planer. Disse omfatter specifikationer eller mekanismer. Designators kan arbejde sammen med arkitekter, forskere eller ingeniører og kan også være ansvarlig for at vurdere styrken af ​​bygningens struktur og økonomiske omkostninger. Projektantier bruger normalt computerdesign og designprocedurer (CADD) for at skabe disse planer, men nogle gange blyanter og funktioner.
Jeg har brug for en arkitekt eller designer?
Den primære forskel mellem dem er: Arkitekter kan også yde teknisk og kunstnerisk rådgivning, mens designeren beskæftiger sig primært med tekniske aspekter af dit projekt. Designere kan give tegninger klar til at lave alle tekniske specifikationer. Desværre kan de normalt ikke evaluere dit projekt som helhed eller bidrage med grundlæggende ændringer i sit design eller arrangement. Hvis du også tænker på at engagere arkitekten, kan du finde den rigtige i dit nabolag ved hjælp af Wilio.
Kan designeren designe et hus?
Ja og nej. Designeren kan skabe tekniske planer baseret på det allerede oprettede design, så det skal først oprette en arkitekt. Designant arbejder normalt med arkitekter eller til arkitekt. Når arkitekten visualiserer huset, herunder aspekter som f.eks. Anvendelse af rum- eller plantebygning til omgivelserne, vil designeren konvertere et forslag til tekniske specifikationer, der kan bruge byggefirmaet.
Hvordan vælger du den rigtige designer til dine byggeplaner?
Især i vedtagelsen af ​​den sande professionelle at samarbejde, opdager du udtalt viden og uddannelse på området, erfarings- og kommunikationsevner. Den første faktor omfatter tekniske færdigheder og viden om bygningsbestemmelser og standarder. Hans erfaring og portefølje kan også angive, om det passer til dit projekt. Det er godt at spørge, om noget som sådan som din plan, nogle gange gjorde det. Og endelig, husk vigtigheden af ​​at kommunikere i samarbejde. Du har brug for nogen til at lytte til dig omhyggeligt vil give dig gode råd og hjælpe dig med at realisere din vision.
Hvad er den del af designer service?
Wilio Portal forbinder dig med en betroet designer i dit område. Dette vil hjælpe dig med at gøre din vision om fremtidens bygning på klare planer, ideel ved hjælp af arkitekt.
Hvad er en del af tjenesten
Høring i udarbejdelsen
Hvis du allerede har en fantastisk ide om dit projekt, kan designeren hjælpe dig med at konvertere det til planer, der kan godkende ingeniører og indse byggefirmaer. Overvej, at deres rådgivende område er begrænset, i modsætning til arkitekter, kan de ikke give den overordnede vision om dit projekt. Det mest, de kan gøre, er mindre forbedringer af din ide og sætter derefter alt på papir. Det ville være bedst at konsultere IDEU med arkitekterne, før du kontakter dine projekter med dine planer. Din designer kan også anbefale nogle kolleger af arkitekter, så prøv at spørge ham også.
Oprettelse af tekniske tegninger ved hjælp af CAD eller traditionelle tegninger
Designere opretter normalt tekniske planer eller rumplaner ved hjælp af CADD-computerprogram. Men de kan også bruge mere traditionelle midler som papir, blyanter og herskere. En eller anden måde, give en meget specifik og genberegnet plan, der så kan byggelaget nemt implementeres. Hvis du har en præference, som du vil have dine tekniske tegninger, kan du indtaste det i dit indlæg.
Samarbejde med arkitekter og ingeniører
Designerens arbejde består i samarbejde med arkitekter, ingeniører eller endda forskere. Hvis du allerede har kontaktet ingeniør og arkitekt, kan du ansætte en designer gennem Wilio, der supplerer dit team. Vores platform forbinder dig med tilgængelige specialister i dit område, så du behøver ikke at kigge efter langt eller vente i lang tid at blive enige om det første personlige møde.