Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Fotograf / Videograf

Leder du efter en fotograf eller kameramand? Vi har 2.966 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

32.338 registrerede fagfolk

85.380 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Fotograf / Videograf

Har du brug for en service inden for fotograf, video? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for professionel fotografering, videooptagelse, postproduktion, redigering. Prisen på billed- og videoskabere afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenesterne: forsendelsesomkostninger, inkorporering af yderligere krav stillet af en af ​​vores 2.966 fotografer i kategorien.

Se også:Prisen

32.338 registrerede fagfolk

85.380 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor leje billeder gennem Wilio?
Leje Den nærmeste kommercielle fotograf på Wilio er mere komfortabel og mere fleksibel til dit budget. Du kan spare på jagt efter en professionel fotograf, der giver dig de bedste resultater, når du tager dine produkter. Nogle af vores lokale kommercielle fotografer har omfattende portefølje, færdigheder og erfaring og ry for fremragende arbejde. De har endda evalueringer og anmeldelser, der bevise det. Ud over næsten øjeblikkeligt vil du sørge for kvalitet og leje fagfolk, du vil også gemme vores indsats med at surfe på flere websteder eller websteder. Du behøver ikke at ringe til travle tal eller deltage i forskellige kontorer og agenturer for at planlægge en aftale. Bare gør, hvis du offentliggør din efterspørgsel på vores platform. Således giver du et overblik over dine produkter, en tidsplan og budget, antal billeder, du har brug for, størrelse, kvalitet og opløsning, placeringer og alle andre vigtige detaljer. Fotografer kan give dig et gratis tilbud for deres tjenester. Så snart vi er enige om den pris, du kan starte med samarbejdet. Book din fotograf i dag og vær klar til alle lys, kamera og handling!
Hvilke fordele bringer når du er over Wilio Najme fotograf på et kommercielt billede?
Udlejning af kommercielle fotografer fra Wilio tilbyder mange fordele. For begyndere er det mere behageligt og kan gemme det tid og penge. Hvis du vil finde den rigtige fotograf, behøver du ikke at omgå byen eller gennemse nogle få hjemmesider. Send en efterspørgsel og lokale professionelle fotografer til dig alene. Du kan vælge mellem en gruppe erfarne fotografer, der er verificerede og troværdige mange mærker og kreative individer.
Er jeg nødt til at levere mine egne værktøjer eller udstyr til din kommercielle fotograf?
Nej, du er ikke forpligtet til at levere instrumenter eller udstyr. Høre et billede Har deres egne DSLR digitale kameraer, linser, lys og andre ting, der kender godt og er klar til brug. Du kan have brug for en stikkontakt til at oplade batterierne, laptop og kamera. Du skal dog meddele, at du accepterer, at produkterne til at filme eller fotografere, rekvisitter, objekter i garderobe og modeller, vil udelukkende blive brugt til fotografering eller optagelse.
Hvor lang tid tager det et kommercielt billede?
Standard praksis er at tage billeder af en hele dagen. Hvis der er en udendørs fotografering eller for at opnå specifikke lysforhold, er der brug for flere dage. Selv den mest synlige kommercielle fotografering tager en dag en dag, og hvis du spørger en retouchering eller redigering, forlænges arbejdet på dagen. Overvej, hvilke tjenester du har brug for, og hvor mange billeder, du vil have, fordi det vil påvirke antallet af fotograferings- eller optagelser.
Kan Wilio hjælpe mig også med mit eget kommercielle fotografi?
Kan Wilio hjælpe mig også med mit eget kommercielle fotografi? Nogle professionelle fotografer kan acceptere at arbejde som dine assistenter. Bemærk dog, at det måske ikke er rentabelt for dig på grund af den sats, de normalt opkræver. Det kan også være svært for fotografer med mange års erfaring, der har arbejdet hårdt for at opbygge din kommercielle fotografiske portefølje for at overveje denne type arbejde.
Kan en fotograf fra Wiliio hjælpe mig med redigering og retouchering af fotos?
Stavningerne kan ske i fotoredigering, men hvis du ikke er professionel, kan det være tidskrævende. Photo Editor kan hjælpe med at gå på pension fra dit billede, udslette dine familiebilleder med Photoshop eller lave en beherskelse af mesterværket ved hjælp af de korrekte belysningsjusteringer. Professionelle fotografer bruger programmer som Photoshop og Lightroom til at gøre billeder af dit billede endnu mere forbedret.
Tjenester.

Hvad omfatter kommercielle fotografiske tjenester?
De kan omfatte en bred vifte af tjenester til marketingkampagner, herunder madskydning, mode fotografer, redigering og retouchering fotos, produktfotografer, fotografer og model tjenester.
Fotografi af mad.
Succesfulde fødevarevirksomheder bruger varme billeder af deres måltider til din menu, foldere, hjemmeside eller måltider. Ligesom kvalitetsbilleder kan du også have til din madbranche med en fotograf Wilio! Din Wilio Photographer kan tage et billede af din mad i den rigtige vinkel, bruge tricks til belysning og stilen af ​​mad til at skille sig ud og se smagere ud. Behandl din menu, hjemmesider, e-shop, folder, trykte annoncer eller andre applikationsforbedring om fødevarer, der smager og godt udseende.
Fashion Photograph.
Uanset om du er en mode studerende, startende designer eller startende mode Mark eller e-shop sælger tøj, vil du have brug for fremragende skud af dine designs og slutprodukter. Brand en erfaren modefotograf, der fanger det bedste af dine modeprodukter til den mindste detalje, hvad enten det er din tøjlinje, smykker eller mode tilbehør. Vores mode fotografi ser de bedste billeder af dine mode designs og produkter, så du kan have smukke billeder, der fortjener redaktionelle spredning, designporteføljer, kataloger, indholdswebsteder af e-handel, indholdsblogs websites og meget mere.
Redigering, retfolkning og fotografer, der håndterer
Små detaljer eller fejl kan ødelægge det perfekte skud. Du kan se pletten fra støv på din smukke juvel. Farverne på dit produkt kan ikke skille sig ud på grund af brugen af ​​det forkerte filter. Dette er en situation, hvor de kommer til en række retouchering, redigering og håndtering af fotografier. Som en selvstændig service fra professionelle fotografer kan retouchere, redaktører og eksperter i fotoredigeringssoftwaren redigere eller manipulere fotos og korrigere og redigere dem efter dine behov.
Produktfotografer
Professionel produktfotograf kan fremhæve visuelle elementer, så dine produkter skiller sig ud. Fotograferingsprodukter ved at finde de bedste vinkler og belyste dine produkter, så de ser mere attraktive ud. Forlad stenene i dine smykker gnistre. Behandle din bil skinne. Fremhæv kødets godhed i din hamburger. Vi kan forbinde dig med mange eksperter på Wilio, herunder specialister på kommerciel bil eller kommercielt billede af smykker.
Modeller.
Hvis du vil have dit produkt til at have et menneskeligt element, kan du også ansætte modeller og modeller sammen med et kommercielt fotografi. Fordelen ved denne procedure gennem Wilio er, at du ikke behøver at spilde tid på at kontakte agenter eller organisere interviews med et valg af egnede modeller.
Optagelse ved særlige lejligheder
Professionelt foto er også godt nok til særlige muligheder som bryllupper, fester og arrangementer. Fotografen du vælger med dig på forhånd diskuterer input og outputs af din begivenhed for at sikre, at de er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. De vil forberede, før gæsterne ankommer og fanger alle de vigtige øjeblikke, som du vil kunne nyde din dag.
Portrait Photo.
Har du brug for at finde en familie- eller barndomsfotograf i umiddelbar nærhed? Portrætterne kan blive sjældne minder, der viser, hvordan folk ændrede sig over tid og voksede - og kan skabe vidunderlige familie gaver. Du kan endda finde en erfaren dyrefotograf, der fanger portrætter af dine kæledyr eller indeholder dem i et familiefoto. Din portrætfotograf vil sikre, at de alle udgør og tydeligt synlige og vil så lave professionelle skud.
Mode og produktfotografering
Specialiseret mode fotograf eller produktfotograf kan hjælpe med den rigtige belysning, kamera og knowhow. Det vil hjælpe med at redigere dine billeder for at stikke ud fra mængden, udvide sporingen og sælges flere produkter.
Optagelse ved hjælp af droner.
Luftfotografering har bragt en revolution i fotografering og videooptagelser - i disse dage kan du få fantastiske gruppebilleder, fast ejendom skud og luftbilleder næsten alt. Uanset om du er i fast ejendom, byggeri eller turisme eller planlægning af et bryllup, bruger en professionel fotograf et højkvalitets Drona-kamera til professionel indfangning af perfekt antenneskud.