Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Gasmand

Leder du efter en gasmand? Vi har 22.011 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.741 registrerede fagfolk
87.747 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Gasmand

Har du brug for en gasservice? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for installation af gaskomfurer og gaskogeplader, istandsættelse af gasinstallationer, udskiftning af hætter og gasslanger, tryktest og eftersyn. Prisen på en gasekspert afhænger normalt af servicens omfang. Se flere oplysninger om tjenesterne: non-stop nødhjælp, gaslækageafhjælpning, leveret af et af vores 22.011 gasselskaber i den givne kategori.

Se også:Prisen
32.741 registrerede fagfolk
87.747 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor søge gas på Wilio?
Har du brug for at fastsætte gaskedelen, hvilket sikrer en fuldstændig rekonstruktion af gasfordeling, eller blot involvere en gaskomfur? Gas bør aldrig tages på letvægts. Derfor, hvis du har en gaskedel i hjemmet, bør en komfur eller andre apparater altid kontaktes med en uddannet gas. Professionel Gasmar vil passe på at engagere og reparere gaskedler, montering eller reparation af gasfordeling, implementering af gasforbindelser og alle nødsituationer, så du vil kunne bruge alle dine apparater sikkert. Wilio vil hjælpe dig med at finde professionelle gasser i dit område, der er umiddelbart tilgængelige for at hjælpe dig med enhver installation, reparation eller revision.
Hvilke færdigheder har GASIC?
Gasserne kan udføre samling, skat og konsolidering af gasrørledninger, kombinere rørledninger ved hjælp af tråde, hals, flanger, ved, hvordan man gør vedligeholdelsesarbejde på regulatoriske, lugtende og måle stationer. Han kan udføre svejsearbejde i sammenføjning af metal og ikke-metalliske materialer og rørsystemer og isoleringsarbejde, samling af målere og sikkerhedsanordninger. Den udfører gasaktiviteter i produktion, justering, transport og gasfordeling. Gasmar kan organisere aktiviteter relateret til naturlige værker og lægning af rørledninger. Det er fokuseret på at arbejde på gasledninger, herunder trykprøver, kan lokalisere og give gaslækage i eksterne og interne rum, for at udføre professionelt og specielt arbejde på teknologisk udstyr, der anvendes i gasforvaltning, udføre rørledning og vedligeholdelse af prøveudtagningsanordninger på propan-butan. Det kan sikre, at der er montering, samt netværk af netværk, operatører og vedligeholdelse af brugte stationer (måling, regulatorisk, lugtende, komprimering) samt i installation af intern distribution og installationer af apparater, herunder vedligeholdelse.
Hvor ofte skal vi kontrollere gasfordeling i en flad bygning?
Det er nødvendigt at skelne mellem, om enheden er placeret før eller bag gaslukningen. Gasleverandøren sikrer sikker drift og vedligeholdelse af distributionsnetværket - Gasledninger sammen med forbindelser, LayOffers (station mellem transport- og distributionsnet) og regulatoriske stationer (juster tryk efter behov), herunder hovedgashætten. For HUP (hovedgashætte), gasudstyr (fx naturgasmåler - såkaldt gasmåler, boligfordeling, gasapparater, f.eks. Kedel, komfur, vandvarmer; hjemmefordeling), for hvilken ejeren eller huslederen er ansvarlig for, muligvis samfund af ejere. En gang om tre år og ekspertprøven skal sikres hvert 6. år.
Hvornår skal forebyggelse af inspektioner for gasudstyr skal udføres?
Regelmæssige faglige inspektioner og gasudstyrstest er ikke kun nødvendigt med hensyn til sikkerhed, men også med hensyn til effektiv drift, hvilket fører til energibesparelser. Skal udføres af en professionelt kompetent person. Paradisinterval (Checks) Angiver fabrikanten i betjeningsvejledningen. Som regel anbefales det en gang om året i kedler og gasvarmere, en gang i to års gaskomfurer og bagningsrør, en gang om 3 år med hensyn til gasfordeling, men det er nødvendigt at udføre gasdistributionsundersøgelser en gang om 6 år . En gang om året skal du kontrollere varmesystemet og verifikationen af ​​funktionen af ​​lovgivningsmæssige og sikkerhedsinstrumenter og fittings samt forbrændingsluftforsyningen. Ved at kontrollere, bør røggasudstyret også kontrolleres - for eksempel regelmæssig rengøring og ekspertanmeldelse af skorstene. Specielt kan besparelser opnås ved at fjerne følgende mangler i en forebyggende inspektion: • Forkerte brænderindstillinger på ethvert gasapparat eller en dårlig teknisk tilstand (korroderet, offset, tilstoppet med snavs) • tilstopning af udvekslingsflader i strømningsvarmere eller kedler, • Lækning af gaslækage lækage (kontrol af mekaniske led, flanger, ...).
Hvordan behandler jeg gasenheder?
• Overhold drift, drift og vedligeholdelse af gasapparater, der er anført i producentens anvisninger. • Gasapparater og gasfordeling til styring og vedligeholdelse i henhold til driftsvejledningen for deres fabrikant og leverandør. • Brug kun et gasapparat til det formål, som det er beregnet til. • Betal for tilstrækkelig luftforsyning i et rum, hvor gasapparatet er placeret. • Betal for korrekt ventilation af rummet, hvor apparatet, hvis røggas anvendes til luft (gaskomfur, bageovn, gasstrømningsvarmer). • Reparation, vedligeholdelse og kontrol af gasapparater, der kun betroer personer med faglige kvalifikationer og anmodet af godkendelsen.
Hvilket arbejde laver der masser?
Ekspert trænede gasser kan hjælpe dig med revision, reparation og vedligeholdelse af gaskedler. Kan udføre gaslækage. Det vil hjælpe dig med involvering eller frakobling af gasens koger og vil give dig et certificeret gasgarantibrev. Det kan gøre en ny gasforbindelse til din ejendom eller foretage fuldstændig rekonstruktion af gasfordelingen i din lejlighed, huset om virksomheden. At erstatte lukningerne og slangerne slange på gasplanter og trykprøver og revisioner ved en gasfordeling samt udskiftning af HUP (hovedgashætten) og fjern gas og kollisionslækage. Wilio vil hjælpe dig med at finde en kvalitetsgas, fra dine omgivelser, der villigt hjælper, når det passer dig.
Jeg har et gasstilskud til at levere udstyr eller vil bringe min egen?
De fleste professionelle gasser bruger deres egne værktøjer, men gasanordninger, der vil blive installeret og forbrugsstoffer, skal betales eller leveres efter høring af gas. Professionelle gasser ved, hvilke materialer der er nødvendige på gasinstallationen, derfor før du køber materialer eller enheder anbefaler vi, at du konsulterer dit køb med din gas. Men hvis du allerede har købt udstyr og forbrugsstoffer, skal du underrette din gas, før den sender en prisberegning.
Hvordan man ansætter gas ved hjælp af Wilio?
Find en smart gas i dit nabolag er enkel. Bare indtaste efterspørgslen. Wilio informerer derefter eksperter, der er placeret på din placering, har de nødvendige færdigheder og kender arbejdet til at udføre den nødvendige tid. Så lige nok til at vælge fra den menu, du modtager. Med Wilio har du sikret, at du får kvalitetstjenester til en rimelig pris. Du kan overbevise dig om kvaliteten af ​​dit lands arbejde, så du ser deres kunder bedømmelse og anmeldelser. Du betaler kun for den udførte service og efter afslutningen af ​​den.
Hvem er ansvarlig for gas?
Efter hovedgasdækslet (HUP) er det en gasindretning, for hvilken naturgasfordeleren er ansvarlig for. HUP til gasapparatet selv er en prøveudtagningsenhed, som kunden er ansvarlig for, så ejendomsejeren. I lejlighedsbygninger til den fælles gasdistribution svarer til EU-ejere eller husleder. Gasfordelingen bag gasmåleren (i lejligheder), herunder gasapparater, svarer til ejerne af lejligheder. • Naturgasfordeleren svarer til gasanordningen efter gasdækslet. Hovedgashætten adskiller den fra prøveudtagningsanordningerne. • Kunden svarer til kunden, som for det meste er ejendomsejeren. • I lejlighedsbygninger til den fælles gasfordeling svarer til EU-ejere eller husleder eller leder. • For gasfordeling bag gasmåleren (i lejligheder), herunder apparater, svarer til ejerne af lejligheder. • Hvis der er et kedelhus, er en administrator eller en fællesskab af ejere ansvarlig for det.
Hvad skal jeg gøre, hvis gas lækker mig?
Hvis du har gennemgået, skal gaslækage følges i henhold til følgende sikkerhedsinstruktioner: • Åbn alle døre og vinduer. • Sluk gasapparater og indtast gasforsyning (bolighætte, resp. Hovedgashætten). • Brug ikke åben ild (ubehag og lightere). • Brug ikke elektriske klokker, elektriske apparater og telefoner. • Træk ikke strømkablerne til det elektriske apparat fra stikkontakten. • Brug ikke elevatoren. • Røg ikke. • advare andre husboere og forlade bygningen. • Informer gasorganisationens nødtjeneste til telefonen, der ligger uden for løgens hus eller rummet. • Hvis duften af ​​gassen fra de låste rum informerer politiet eller brandmændene. • Forsvigtigt rum til rådighed for standby og fejl service. • Gaslækage registrerer aldrig flamme, men altid ved hjælp af et skummiddel (vaskemiddel eller sæbe). Gaslækage afspejler bobler i lækage. Større gas lækker let ved lugt og muligvis begge høring.
Råd og tips.
God opgave er grundlaget Skriv i opgaven som muligt En beskrivelse af, hvad der skal du skal udføre, og i hvilket omfang du forstår præcis, hvad din ide er. Kontroller for realisering For at være sikker på at alle værker er blevet lavet kvalitet, skal du kontrollere arbejdet i løbet af hendes kursus, og efter at det fuldender det. Budget og tid Glem ikke at tilføje dine krav til gennemførelse af implementeringen. Hvis du har et udpeget budget, der skal følges, skal du være opmærksom på, at tjenesteudbyderen allerede er i begyndelsen.
Hvilken slags arbejde gør Gasser til mig?
Revision og vedligeholdelse af gaskedel
I en gaskedel finder forbrændingsprocessen sted, hvor der udvikles høje overfladetemperaturer. For at sikre problemfri og sikker drift af disse enheder er det derfor en kedelrevision, der ikke kun kræves ved lov, men også producenterne selv. Når det revideres, er det ikke blot at sikre gaskedelens glatte drift, men hovedsagelig om sikkerhed, der kan trues i tilfælde af kedelforstyrrelse og carbonmonoxid. I normal service rengøres varmevekslingsfladerne, der giver varmeoverførsel mellem flamme og vand, hvilket er grundlaget for at opnå producenten af ​​enhedens effektivitet. Hvis det er nødvendigt at udskifte overdrevent slidte komponenter.
Bekræftelse af kedelrevisionen
Bekræftelse (protokol) på den foretagne revision er afgørende i tilfælde af en forsikret begivenhed. Som et resultat af de reagerende revisioner og service betaler forsikringsselskabet ikke skade, fordi du ikke har opfyldt lovlige forpligtelser. Hver enhed over 50 kW har en pligt i henhold til dekretet en gang om året til kandidat. Ifølge loven kan reparation, udføre vedligeholdelse, tekniske inspektioner og test af gasinstallationer kun professionelt kvalificeret af den person, der har relevante tilladelser.
Installation af gaskomfurer og gaskogeplader
Inddragelsen af ​​gaskomfuret eller gaskuddet er et af de mest almindelige værker, som gasser kan gøre for dig. Gas leverer slange og faser og andre forbrugsstoffer og ledsaget af en gasanordning. Derefter testes den installerede enhed. Efter afslutningen af ​​arbejdet er gassen at give dig et monteringscertifikat, der er nødvendigt for at lykkes, klager i tilfælde af gasudstyrsfejl.
Nye forbindelser, gasregenerering eller ny gasinstallation fra gasmåleren til apparatet
Hvis du har brug for at bringe gas til din ejendomsgas, vil gasen tilslutte dig. Gas til dig kan også ombygge eksisterende gasinstallationer og flytte eksisterende afsætningsmuligheder. På samme måde kan komplette nye gasinstallationer fra gasmåleren til apparaterne implementeres for dig. Derefter testes hele installationen og udstedes af monteringscertifikatet.