Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Så Græs, Græsplæne

Leder du efter en gartner til at plante græsplæner? Vi har 10.604 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.161 registrerede fagfolk
88.966 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Så Græs, Græsplæne

Har du brug for en service inden for græsplæneplantning? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter til at så frø og etablere en tæppebelagt græsplæne. Prisen for såning af græs og græsarealer afhænger normalt af udbuddet af ydelser. Se flere oplysninger om tjenester: muldvarpenet og kunstvanding leveret af en af ​​vores 10.604 gartnere i kategorien

Se også:Prisen
33.161 registrerede fagfolk
88.966 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor lejer du græsplæne så gennem Wilio?
Med Wilio behøver du ikke bekymre dig om, at du ikke vil finde dine græsplæner i dit nabolag. Så snart du indtaster din anmodning, vil vi forbinde dig med eksperter i dit område, der nemt kan rumme dine krav. Ikke længere for uendelig søgning online og finde en tjenesteudbyder til luning græsplæne. Selvom torvsædet kan vises som en temmelig simpel opgave, har ikke alle tid og energi. Glem din stress og hovedpine fra måling, befrugtning, burrowing og græspleje - Du kan ansætte en ekspert, der kan håndtere hele din proces! Ingen forsinkelser, ingen vanskeligheder og ikke ufærdige arbejde. Efter at have siddet på græsplænen, kan du også ansøge om råd om stråling, befrugtning og generel vedligeholdelse af græsplænen. Find en passende ekspert i dag og hold dit græs grønt og sundt hele året rundt.
Hvornår er den bedste tid på året at lægge en græsplæne?
Du kan til enhver tid lægge græsplæner i løbet af året. Uanset om det er vinter, forår, sommer eller efterår, lider græsplænen helt fint, så længe du ved, hvordan man skal pleje ordentligt. Som regel er den bedste græsplæne plantet i mildt vejr, når det er varmt nok til at vokse rod, men er ikke for varmt til at tørre, før det rooting.
Hvor lang tid tager melodien græsplænen?
Siddende plænen er ganske en simpel proces, men hvor lang tid det tager at afslutte arbejdet, vil det afhænge af, hvor stor eller lille er din græsplæne. På mindre overflader kan plænen planten tage flere korte timer, mens græsplænen til større værfter kan vare hele dagen. Hvis du vil vide, hvor længe dit frø skal tage, kan du spørge en ekspert, der vil være villig til at give dig et skøn.
Hvornår skal jeg befrugte plænen?
Før søde er græsplænen bedst at flytte jord med kvalitetsgødning. Efter at have afsluttet græsplænen, kan du groft gifte sig igen efter seks uger. Sørg for, at du er befrugtet hver anden måned i løbet af det første år for at understøtte vækst og holde din græsplæne sund. Når din græsplæne er perched, kan du flytte den i begyndelsen af ​​hver sæson igen og gribe væk hele året.
Hvor hurtigt kan jeg skære græsplæne efter sit møde?
Du kan kun klippe din græsplæne, hvis den allerede er rodfæstet og ikke kan flyttes med det. Dette er som regel omkring tre uger efter græsplænen. Hvis du vil vide, om din græsplæne er klar til at klippe, kan du strække lidt til græs. Hvis du kan løfte plænen, skal du vente.
Kan plænekompetten hjælpe mig med havearbejde arbejde?
Ja den kan! Vi har mange erfarne havearbejde, der kan hjælpe dig med alle de opgaver, der er relateret til haven for at gøre din gård, terrasse eller have altid kigget. Fra plantning af plantning og plantning af planter til mulch eller ukrudtsfjernelse kan alle deres gartneriernes behov frigives til vores pålidelige ekspert. Du kan endda bestille tjenesten som græs, der klipper.
Hvilke andre turftjenester kan jeg bestille via Wilio?
Du kan bestille alle typer græsplæner i forbindelse med Wilio. Efter at have siddet din græsplæne kan du ansætte en professionel til at passe på græsplænen for at være sikker på, at din græsplæne vokser godt, og at den opretholdes og sundt. Vi har også skoleret landskabspleje eksperter, hvis du gerne vil gøre større ændringer eller tilføje til haven eller værftet en ny havepavillon, dam, fortov eller andre elementer.
Hvad omfatter Lawn Sprøjtningstjenester?
Leder du efter hjælp med sædet for en ny græsplæne? Vores græsplæne eksperter vil tage sig af alt, for eksempel med fjernelse af gammelt græs, så en ny græsplæne og rådgivning om den langsigtede vedligeholdelse. Det er ligegyldigt, om du planlægger at lægge en plastik græsplæne eller plante reel. Uanset årsagen kan vores eksperter nemt arbejde med jer alle dine græsplæner.
Tjenester.
Tager en tæppe græsplæne
Det er en misforståelse, at lægning tæppe græsplænen om vinteren er forkert. Tværtimod er der mange fordele i dette køligere år. Din græsplæne har masser af tid til at bosætte sig og rodfæstes før den kommende. At spørge den græsklædte græsplæne om vinteren betyder også, at du ikke behøver at arbejde så ofte, så det vil lette dens vedligeholdelse. En fagmand vil først måle området for din græsplæne og forbereder jorden for en ny græsplæne. Det udligner jorden ved hjælp af gambling og fjerner forsigtigt ukrudt, sten, rødder og andre rester. Derefter begynder han at bruge de enkelte dele af græsplænen, så hver ende så bredt som muligt. Det sidste trin indebærer kontrol af, om hele græsplænen er korrekt lagt og uden unødige mellemrum mellem plænen.
Siddende plænen
Plænen kan plantes dybest set fra forår til efterår. Eksperten forbereder først jorden ved at fjerne gamle stativ, balancere og flytte, så så søde lastbiler sår frø. Frøet er så fint indarbejdet i jordens jord og derefter grundigt behandling fra to retninger. Lawn-området derefter grundigt poleret med sprøjten, så de store dråber ikke lavede frø. Den første måned efter plantning er det nødvendigt at opretholde jorden fugtig. De første to uger bør paces 1 til 2 gange om dagen og efterfølgende to uger hver eller hver anden dag. Når græsset vokser op til 7 cm, er det nødvendigt at klippe det, men kun max. 2,5 cm. De første 4 gange græsplænen må ikke være bange på mindre længde. Den nye græsplæne er i stand til at begynde at bruge efter 3 måneder fra plantning.
Installation af kunstig græsplæne
Hvis du foretrækker installation af specifikke kunstgræsemærker, kan du også få hjælp fra vores kunstige græsinstallation. Det første skridt, der ligner lægningen af ​​en tæppeplads, ligger i måling af området for din græsplæne og efterfølgende fjernelse af den eksisterende overflade. Hvis der er en lille græsplæne, er det muligt at gøre denne opgave manuelt. For større rum er det bedst at bruge græsplænen. Derefter dækker eksperten det øverste lag af jord med sand eller sten substrat, før den komprimeres af den vibrerende cylinder eller plade. Derefter vil dit kunstige græs blive omhyggeligt udviklet sig mod dit hus for at få mere naturligt udseende. Det fjerner til sidst alt overskydende græs og renser hele græsplænen for at fuldføre installationen af ​​en kunstig græsplæne.