Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Havearbejde

Leder du efter en gartner til have- og udendørsarbejde? Vi har 12.689 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

32.301 registrerede fagfolk

85.221 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Havearbejde

Har du brug for haveservice og udendørs arbejde? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for græsslåning, oprydning, gødskning, lugning, havearbejde, have og grønt. Prisen på anlægsgartneri og udvendigt arbejde afhænger normalt af udbuddet af ydelser. Se flere oplysninger om tjenester: service til kunstvandingssystem, poolpleje vintervedligeholdelse leveret af en af ​​vores 12.689 gartnere i kategorien

Se også:Prisen

32.301 registrerede fagfolk

85.221 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke færdigheder gør gartneren?
En erfaren gartner er ekspert og indrømmer i forskellige emner fra landøkologi efter plantefysiologi. Det vil give dig konsultationer og hjælpe med at planlægge en have. Rådgivning med et valg af planter, der passer bedst til klimaet og placeringen af ​​din ejendom. Rådgivning med køb af disse korrekte planter eller frø. Det vil tage sig af at plante nye blomster og træer. Det sikrer vanding og befrugtning af planter. Det vil hjælpe med behandlingen af ​​pelsny og plantesygdomme og forhindre deres forekomst. Det vil tage sig af at holde jorden for optimal plantevækst. Burnes bortskaffe og tage sig af yderligere arbejde, der er nødvendigt for vedligeholdelse af haven.
Hvorfor ansætte en gartner?
Har du ikke tid til at afsætte dig selv til alt arbejde i haven? En erfaren gartner vil hjælpe dig med eksternt arbejde - klippe græsplænen, kassere ukrudt, skinner og behandler træer mod skadedyr, planteblomster og hjælpe dig med terrænjusteringer. Find en erfaren professionel, der tager sig af ikke at tilbringe et sjældent frit øjeblik til at arbejde i haven, men i stedet for Moholi at bruge denne gang til at slappe af med venner og familie. Wilio vil hjælpe dig med at finde smarte gardengers i dine omgivelser, der er klar til Lad gå arbejde.
Hvad gør en gartner?
Gartneren er en haveplejeekspert, herunder blomster, træer, brugsplanter, græsplæner, sikrer, at vågne bortskaffelse, uanset om beskyttelse mod skadedyr og andet eksternt arbejde. Kan hjælpe dig med alt hvad du behøver i haven at gøre.
Hvorfor skal jeg ansætte en professionel gartner?
Hvis du vender dig til en professionel gartner, kan du stole på, at den bliver ordentligt taget hånd om din have og alle planter i den. Gartneren kender de rigtige praksis og har mange års erfaring med udvidelsen af ​​forskellige typer haver.
Hvordan finder jeg en god gartner?
Du vil simpelthen finde en praktisk og villig gartner fra dine omgivelser på Wilio. Bare indtast efterspørgslen, svar på et par spørgsmål om, hvilket havers arbejde der skal gøres, og vente på tilbud fra erfarne horticultures.
Hvor lang tid opretholder haven?
Regelmæssig Have vedligeholdelse og klippe græsplæne kan tage fra 30 minutter til flere timer. Men hvis det er en større rolle eller en stor have, vil det få brug for mere tid.
Hvor meget koster gartneren?
Prisen på havearbejde vil afhænge af, hvilke opgaver der skal gøres, og fra jordstørrelse. Prisen påvirker også, hvilken afstand der vil rejse.
Skal jeg give værktøjer til min gartner eller forbrugsstoffer?
De fleste haver vil bringe deres eget udstyr, herunder græsplæner på græs, børstecutter og andre værktøjer. Nogle horticultures foretrækker dog at bruge det udstyr, du har hjemme. Det er bedst at spørge gartneren, hvilken adgang der foretrækkes.
Råd og tips.
God opgave er grundlaget Havearbejde tjenester kan virkelig være forskellige fra almindelig klippe og have vedligeholdelse til design og komplet plantning New Garden. Skriv alle opgaver til gartneren for at bringe alle de nødvendige værktøjer og materiale. Kontroller for realisering For at være sikker på at alle værker er blevet lavet kvalitet, skal du kontrollere arbejdet i løbet af hendes kursus, og efter at det fuldender det. Budget og tid Glem ikke at tilføje dine krav til gennemførelse af implementeringen. Hvis du har et udpeget budget, der skal følges, skal du være opmærksom på, at tjenesteudbyderen allerede er i begyndelsen.
Hvilke gartnerier kan jeg bestille

Vedligeholdelse og klippehave
Regelmæssig vedligeholdelse er vigtig, fordi haven ser ud som bedst. Plænen, der klipper, bør starte grænsen blade og rense området, hvis det er nødvendigt. Derefter flytter gartneren og alle græsklædte områder. Derefter med en buskfrom af gnid levende hegn. Gartneren skal også beskytte træerne og buske for at være sunde og smukke året rundt. Om nødvendigt anvendes det regelmæssigt eller sæson- og gødningsstoffer til bestemte typer af planter og græsplæner.
Weed og skadedyr fjernelse
Web og skadedyr truer planternes og havernes sundhed. Gartneren kan forhindre disse problemer, så de ukrudts revner, bevæger sig og sprøjtede planter med egnede præparater for at beskytte dem mod alger, svampe, bladlus og andre skadedyr. For at forhindre ukrudtsvækst er det tilrådeligt at gøre mulch rundt om roderne af træer og buske.
Have Planting.
Gartneren kan hjælpe dig med et udvalg af de rigtige planter, der vil være på din have for at kaste en gensidigt godt tolerere og vil blive spredt, så de ikke overreager hinanden i flere år fra plantning. I den forbindelse er faktorerne som den optimale placering af planter, orientering på verdenssiden, sollysets niveau, fugtighedsniveauet og nedbør, den årlige periode, vedligeholdelsesbehov og lignende. Det vil hjælpe dig med at vælge planter, der vil se godt ud og samtidig tilpasse niveauet af pleje og vedligeholdelse, du vil give dem.
Græsplæne fornyelse.
Hvis din græsplæne er overstemt af ukrudtet eller ser gul eller tørret ud, kan gartneren hjælpe dig med sin fornyelse. Det kan betyde at afbalancere den ujævnhed, bageste jorden for at understøtte sund vækst, bevæge sig og tilsæt næringsstoffer for at så det rette udvalg af græs og justere jordens pH, hvis det er nødvendigt. Gartneren hjælper dig med at vælge og basere den rigtige slags græsplæne. Det kan også hjælpe dig med at designe, installere og indstille manuel eller automatisk vanding.
Demonstration

Demonstrationer af vores udbyderes realiseringer

Havearbejde
William D.
Havearbejde
Arthur A.
Havearbejde
Malthe V.
Havearbejde
Oscar O.
Havearbejde
Nohr N.
Havearbejde
Elliot J.