Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Havearkitekt

Leder du efter en landskabsarkitekt? Vi har 7.150 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Havearkitekt

Har du brug for en service fra en landskabsarkitekt? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for havedesign, design, implementering, vedligeholdelse, plantning, græsplæner, kunstvanding, blomsterbede. Prisen på designere til eksteriør og have afhænger normalt af rækken af ​​tjenester. Se mere information om tjenesterne: høringer, indarbejdelse af kommentarer, yderligere forslag til små projekter såsom et havehus, som vil blive leveret af en af ​​vores 7.150 landskabsarkitekter i den givne kategori

Se også:Prisen

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor leje en Garden Architect Service gennem Wilio?
Hvis du leder efter lokale havdesignere i nærheden af ​​dig, der hjælper dig med at forskønne haven, kan der findes rigtige fagfolk på Wilio. På vores hjemmeside kan du nemt finde en havearkitekt / designer, der kan foreslå din have i henhold til din personlige stil og smag. For Wilio finder du blandt andet tjenester til hus, lejlighed, have og omfattende havearbejde, havearkitektur og design. Disse tjenester omfatter rådgivning, design, implementering og komplet året rundt vedligeholdelse af ornamental haver og grønt omkring os. Du behøver ikke længere at være kompliceret til at søge efter virksomheder, der skaber et gartner design. Wilio er altid klar til at hjælpe dig. Det er ligegyldigt, om det er et forslag til en forudgående eller en lille domstol, vi har nok havens designere, der er entusiastiske af implementeringen af ​​haven arbejde og redigering af ydre rum. Du kan tjekke deres profil, se deres portefølje og ansætte en person, der bedst forstår drømmen om en smukkere have. Når du indtaster opgaven for Wilio, skal du informere os om detaljerne om dit krav som en servicesammensætning, en tidsplan for implementering af arbejdet. De vil så kontakte dig havdesignere fra dine omgivelser, som vil arbejde sammen med dig for at bygge dine drømmes have.
Hvorfor skal jeg ansætte en havearkitekt (designer)?
Bestil havenarkitekten er ikke snobik, men en manifestation af rationel tænkning. For at løse det ydre omkring dit hus skal du først kontakte haven arkitekt. Du bør finde en ekspert, der har et certifikat for denne aktivitet. Han garanterer, at haven designer er i rækkefølge, såvel som han har tilstrækkelig teknisk baggrund. Alt dette kan spare tid, penge såvel som enhver skuffelse. Planlægning og design af haver er en kompleks og krævende proces, der kræver kreative og tekniske færdigheder og ekspertise. Disse omfatter viden om konstruktionsteknikker, gartnerier, off-road justeringer og finansielle omkostninger.
Hvor lang tid varer det, indtil haven designer tyder på min have?
Hvor lang tid det tager planlægning og design af haven afhænger af størrelsen af ​​din have og kompleksiteten af ​​forslaget. Hvis dette er et simpelt haveprojekt for en lille have, kan forslag fremstilles i 1-2 uger. Hvis din have er mere omfattende, har den mere smuk natur og andre landskabselementer, forslaget vil tage længere tid.
Hvorfor ansætte en havearkitekt gennem Wilio og ikke en virksomhed?
Udlejning af en ekstern havarkitekt gennem Wilio er hurtigere og praktisk. I modsætning til virksomheder, som reaktionen normalt tager dage eller uger, vil havenarkitekterne fra Wilio lyde straks. Bare et par klik, og du kan straks etablere kontakt med dem. Du kan sige, at haven arkitekt ville koste en spark penge, men det modsatte er sandt. Ved at begå en havearkitekt, kan du spare mange penge og få professionelle tjenester.
Hvad hvis jeg bare vil rekonstruere en del af min have?
For at forbedre eller rekonstruere en del af din have, er det ikke noget problem. Vi vil hjælpe dig med at finde en ekspert på et havdesign, der tyder på en funktionel og æstetisk mest ideel sammensætningsopløsning af din have. Uanset om det er en reduktion i din græsplæne, installerer terrasse eller remodeling paving, vil designeren planlægge dig det ønskede arbejde, så leverandøren kan gøre arbejdet hurtigt og effektivt.
Hvornår er det bedste år for året til dit haven design?
Du kan foreslå din have til enhver tid i løbet af året. Vores haven designere arbejder i hver sæson. Det er dog ideelt i vintermånederne, når mulighederne for at arbejde i haven er begrænsede. Samtidig kan haven designer designe dig den bedste periode for implementering af dit haveprojekt, jeg. Plantning af planter, blomster, dekorative træer og grønt.
Kan haven arkitekt hjælpe mig med arbejde inden for indretning?
Hvis du har brug for hjælp til et køkkendesign, stue eller soveværelse, har vi også indretningsarkitekter (arkitekter) for at hjælpe dig med at rekonstruere interne rum til at vælge imellem ideelle vægfarver og design innovative opbevaringsløsninger. Vi opretter et skræddersyet indretning i henhold til dine krav, og vi hjælper med at skabe et funktionelt, smukt og komfortabelt hjem for hvert familiemedlem.
Hvilke andre tjenester i forbindelse med haven kan jeg bestille gennem Wilio?
Når din have er designet og implementeret, kan du ansætte eksperter til at hjælpe dig med din have vedligeholdelse. Vi har kvalificerede eksperter, der kan hjælpe dig med alt havearbejde - fra græs og dekorativ græsplæne til at plante grønt i din have. Du kan også bestille plænservice - gødning, beluftning, bortskaffelse, græsplæne, græsplæne restaurering og græsplæne vanding.
Tjenester.

Hvad omfatter Garden Design Services?
Garden Design Services omfatter en bred vifte af opgaver, der gør din drømmehave kommer. Når du bestiller et havdesign via Wilio, kan du spare tid, minimere stress og opnå den ønskede effekt. Uanset om du har brug for at designe en ny have eller modernisere udendørs rum, er vores havearkitekter tilgængelige. Hvad du kan forvente, når du vil nyde havens designere via Wilio:
Indledende høring og undersøgelse på stedet
Dit haveprojekt begynder med høring med havenarkitekten for at finde ud af dine ideer om den fremtidige Dream Garden. Leder du efter designere til at hjælpe dig med at lave et udendørs rum, hvor de darl fugle, sommerfugl og bier? Eller leder du efter et moderne haven design, der passer til dit hjem? Vi er her for dig. Fordi hver have og hus er originale projekter, vil din havearkitekt undersøge ydersiden og foreslår en optimal løsning for at fuldføre haven eller fuldstændig løsning af hele rummet.
Planlægning og design.
Efter høring af din havesigner bruger alle de oplysninger, der leveres til at oprette en detaljeret haveplan. Du kan forestille dig, hvor de skal placere specifikke landskabsflader som stier, græsplæner og terrasser samt designede materialer, farveskemaer (blad- og blomsterfarve), vandelementer og belysningssystemer. Du bør give dig 3D-visualiseringer for at lade dig introducere en fremtidig have. Planen indeholder også planter og blomsterbed, der placerer træer, topiarveformende træer, rør og andre prydetræer, afhængigt af dine personlige præferencer og arter, der bedst opfylder vilkårene i din have. Andre aspekter og haveelementer, der matcher dine billeder og æstetiske smag er inkluderet.
Projektovervågning
Efter at have startet bygningen af ​​haven, vil haven designer overvåge projektet. Hele implementeringsprocessen overvåges regelmæssigt for at sikre harmoni for havarkitektur med den omgivende natur. For at alle asfalterede overflader og deres eksterne funktioner implementeres som planlagt og opfyldt høje standarder. Det er nødvendigt at forene asfalterede overflader med et hus og omgivelser. I tilfælde af uventede problemer har havesigneren hurtige og effektive løsninger. For at opretholde udseendet og kvaliteten af ​​din have permanent, spørg din haven designer til at udarbejde en Have vedligeholdelsesplan. Du kan selv udføre vedligeholdelse eller sende det fra gartneren som en reference.