Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Byg Hegn

Leder du efter en bygherre til at bygge et hegn? Vi har 16.560 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.159 registrerede fagfolk
88.947 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Byg Hegn

Har du brug for en service inden for hegnskonstruktion? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter i at opmåle området, grave huller til stolper, botone, samle dele af hegnet. Prisen for at installere hegnet afhænger normalt af rækken af ​​tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: beton, mesh og værktøjer leveret af en af ​​vores 16.560-byggere i kategorien

Se også:Prisen
33.159 registrerede fagfolk
88.947 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Typer af hegn.
Konkret hegn. Betonhegn er populære for deres holdbarhed, lav vedligeholdelsesdensitet, tidløs klassisk stil og høje niveauer af privatlivets fred, der giver. Frodde hegn Du kan tilpasse Masonry Hegn stil, eller du kan bygge et hegn, der visuelt vil forene din ejendom med tilstødende. Glas Glas hegn bruges almindeligvis til hegn pools og balkoner. Smelte hegn Funktioner er populære for deres overkommelighed. De er lavet af trådnet, der understøttes af metalposter med jævne mellemrum. Træhegn Som et mursten hegn kan træhegnet tilpasse sig til dit hjem. Træ hegn gennem deres udseende fuldfører en behagelig følelse af hyggelig have.
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor søger hegn på Wilio?
Har du brug for at opbygge et nyt hegn eller rette en allerede et eksisterende hegn? Hegn Beskyt ikke kun dit privatliv, børn og kæledyr, men også din ejendom. Uanset om du har brug for at opbygge et metal hegn, vil huden hegn, et mursten hegn, et konkret hegn, et træ hegn, et plastik hegn eller en hæk wilio vil hjælpe dig med at finde den sande ekspert, der kan gøre det. En erfaren ekspert vil bruge de rigtige materialer og udstyr og tage sig af et kvalitetsresultat for den bedste pris. Uanset om du har brug for at opbygge et nyt hegn eller reparere et eksisterende hegn, vil Wilio finde dig de bedste hegneksperter i dit nabolag.
Skal jeg bygge et nyt hegn eller reparere et eksisterende hegn?
Dette afhænger af den nuværende tilstand af hegnet, fra at være gammel, fra tilgængelige materialer og budget, du har til rådighed. Typisk kan du få mere tid i bytte eller korrektion af forkælet dele, før du bygger et nyt hegn. Nå, hvis murværk eller konkrete hegn er ustabil og vippe, hvis træet styrkes og sprænges, eller metal hegnet er helt rustet, var der tid til ny.
Hvorfor skal jeg vende mig til professionelle for at bygge et hegn?
Hvis du bruger servicekatten til at opbygge hegn, vil du være sikker på, at hegnen vil blive bygget på et professionelt niveau. Prøv at bygge et hegn uden passende værktøjer, udstyr eller viden kan føre til et dårligt bygget hegn, der kan være farligt eller ikke se æstetisk ud.
Hvor meget er hegn?
Prisen på hegnet vil variere afhængigt af hvilken type hegn du vælger at fjerne det gamle hegn, fra typen af ​​hegn, længden af ​​hegnet, hvis porten og andet tilbehør er nødvendig.
Hvordan ved jeg, om min leverandør har en ordentlig oplevelse?
Den sande hegn dygtige ekspert vil være villig til at besvare eventuelle spørgsmål, der interesserer dig og vil lære dig med forskellige hegn muligheder, der eksisterer.
Hvor længe vil min nye plot sidst?
Træhegn varer typisk 10 til 12 år, mursten hegnet varer cirka 50 år, og gabion hegn kan udholde 100 år. Selvfølgelig kan naturlige fænomener som oversvømmelser, faldende grene af træer, oversvømmelser og storme forårsage skade, så det bliver nødt til at reparere hegnet. Regelmæssig vedligeholdelse og pleje kan udvide dit hegnliv.
Hvilken type hegn er den bedste?
Hvad typen af ​​hegn er mest egnet til din ejendom afhænger af dit budget, hvor meget er et vedligeholdelsesforbrugende hegn, hvorvidt du har kæledyr eller hunde, som du har brug for for at forhindre flugt og fra, om du foretrækker hegnet, gennem hvilken det er synligt eller vil have privatliv. Den mest foretrukne løsning er normalt træ hegn, men metal hegn tendens til at være mindre vedligeholdelse og er mere holdbare.
Hvor længe vil det tage et sæt hegn?
Hvordan det også vil finde sted fra det valgte materiale, vil længden af ​​hegnet, vanskeligheden ved terrænet og andre faktorer vil finde sted. Det er dog for det meste 3 til 5 dage, herunder fjernelse af det gamle hegn, forberedelse og installation af et nyt hegn. Nogle hegn typer er installeret hurtigere end andre.
Skal hegnet være vandret eller spor terræn?
Når du bygger et hegn på ujævnt terræn, er en mulighed for at se land terræn. I denne metode er det hensigtsmæssigt for landenes hældning ret lidt og ikke.
Hvordan finder jeg ud af, hvad hegn er bedst for mig?
Der er forskellige typer hegn, der matcher forskellige behov. Nogle hegn giver et højere sikkerhedsniveau, andre giver mere privatliv. Hegn ekspert vil være i stand til at fortælle fordele og ulemper ved forskellige typer hegn
Hvad omfatter konstruktion eller korrektion af et hegn?
Hvordan er hegnet reparation?
Hegn reparation varierer afhængigt af typen af ​​hegn og grad af skade - hegnet reparationsekspert skal vurdere situationen på stedet og give dig anbefalinger. Men hvis du har brug for at opbygge et nyt hegn, finder projektet hovedsagelig sted som følger:
Valg af et hegn.
Det første skridt, når du bygger et hegn, ligger i en beslutning for en bestemt form for materiale. Hvis du ikke er sikker på, hvad hegn du skal vælge, skal du bede en ekspert om at hjælpe dig med at vælge og bestille dit mest passende hegn til dit land. Glem ikke dine naboer. Du ville beholde dine naboer, før du bygger et hegn.
Forberedelse til bygning af et hegn
Fægtningsinstallation starter præparater. Disse omfatter måling og betegnelse af hegnet område, forsikring om, at hegn er placeret på grænsen for jorden, fjernelse af træer og andre forhindringer. Efter måling af hegn skal åbningerne til hjørne, medie- og portkolonner blive sparket.
Opbygge hegnet
Ved hjælp af den hurtige farvende betonblanding er enderne, hjørne- og portkolonnerne indstillet. Det er nødvendigt at kontrollere, om kolonnerne er lige til, om de er centreret på hegnlinjen, og om de er i den rigtige højde. Derefter installerer eller sletter den resten af ​​hegnen mellem kolonnerne. Endelig er porten installeret og kontrollerer, at det er jævnt åbnet og lukket.
Råd og tips.
God opgave er grundlaget Korrektionen af ​​hegnet varierer afhængigt af typen af ​​hegn og grad af skade. Hvis det er en hegnet struktur, er det vigtigt at have en udpeget type hegn og såvel som jorddimensioner. Skriv for at indtaste den mest nøjagtige beskrivelse af opgaven for at forstå præcis, hvad din ide er. Kontroller for realisering For at være sikker på at alle værker er blevet lavet kvalitet, skal du kontrollere arbejdet i løbet af hendes kursus, og efter at det fuldender det. Budget og tid Glem ikke at tilføje dine krav til gennemførelse af implementeringen. Hvis du har et udpeget budget, der skal følges, skal du være opmærksom på, at tjenesteudbyderen allerede er i begyndelsen.
DemonstrationDemonstrationer af vores udbyderes realiseringer
profile image
Byg Hegn
Erik G.
profile image
Byg Hegn
Elliot D.
profile image
Byg Hegn
Storm K.
profile image
Byg Hegn
Malthe V.
profile image
Byg Hegn
Liam J.
profile image
Byg Hegn
William Z.