Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Hjemmebiograf

Leder du efter en mand på timebasis til at installere en hjemmebiograf? Vi har 19.864 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.761 registrerede fagfolk
87.787 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Hjemmebiograf

Har du brug for en hjemmebiografinstallationsservice? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter i lægning og indlejring af kabler, lyd og fjernsyn. Prisen for at installere lyd- og afspilningsudstyr afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: forsendelsesomkostninger, tv-holder, lydgrænseflade, som i gennemsnit koster 15-70 euro, som leveres af en af ​​vores 19.864 mastere i kategorien.

Se også:Prisen
32.761 registrerede fagfolk
87.787 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ofte stillede spørgsmål
Brand pålidelige eksperter til at installere hjemmebiograf gennem Wilio
Vi bor i øjeblikket på et tidspunkt, hvor alle antagelser skal skabe en biograf i deres eget hus. Med Ultra HD-teknologier, der tilbyder et utroligt klart billede og en fuld rumlig lyd, har vi en rigtig god oplevelse i vores husstande i vores hjem. Hjemmebiografsystemer er i stigende grad populære i de seneste år. Spændingen ved en sådan perfekt oplevelse viste sig at være ret smitsom. Selvom hjemmebiografen er enkel nok til at købe, er deres forbindelse og indstilling relativt kompleks. Du skal have anstændigt kendskab til elektroteknik for at sikre, at alt er tilsluttet i henhold til brugervejledningen (manual.) Afhængigt af den ønskede indstilling skal du muligvis installere på væggene på konsollen eller genopbygge elektrisk installation for at få kablerne til hvor du har brug for det. Sådan undgår du problemer med at trække kabler? I øjeblikket er hjemmebiograf med trådløse baghøjttalere og trådløse subwoofer også tilgængelige. Indstilling af dit hjemmebiografsystem kan vise sig at være en opgave fuld af fare og nerver. Så hvorfor risikerer du det? Professionelle i installationen af ​​indenlandske teater har viden og ekspertise for at sikre, at dit nye system vil blive indstillet korrekt og for første gang. Gem skuffende og i dag kommer du - Bestil en husstandsbiograf!
Hvad er fordelene ved indenlandske teaterinstallation?
Bare hvad du installerer hjemmebiograf, kan du nyde film, da de ser ud - med et stort tv og rumlig lyd i dit familiens privatliv og uden omkostninger og ulejlighed, som du bør besøge Public Cinema.
Hvad har du brug for til hjemmebiografsystem?
En anstændig hjemmebiograf begynder med High Definition Television (HDTV) - et tv-signal udsendelsesformat med betydeligt højere opløsning, såsom traditionelle formater - eller til projektor og rumligt lydsystem 5.1 (5 højttalere + subwoofer) eller state-of-the- Art Sound Systems 7.1 (7 og flere højttalere), Sound Land + Subwoofer), der giver dig mulighed for at skabe en stor biografatmosfære. Du kan tilføje dine oplevelser med komfortable elektriske foldepladser med kopholdere.
Hvordan indstiller hjemmebiografen?
Hjemmebiograftekniker vil tjekke dit medieværelse og rådgive dig om at bedst bruge plads og akustik i dit værelse. De installerer dit tv eller projektor, lydstang og højttalere vil svede hinanden og vise dig, hvordan du styrer dem.
Hvorfor ansætte en hjemmebiograf professionel?
Indstilling af dit hjemmebiograf kan være stressende, hvis du normalt ikke arbejder med alle teknologier. Professionel vil sikre hurtigere tilslutning af dine enheder, skjule neestetiske kabler og vil sikre den sømløse integration og funktion af din enhed.
Hvor lang tid tager det normalt indenlandske teater?
Installation af et hjemmebiograf kan tage flere timer (3 og mere) afhængigt af kompleksiteten af ​​dit system og hvad du har plads.
Hvor meget koster hjemmebiografen?
Installation og opsætning af et hjemmebiograf koster ca. 50 €, installerer en tv-modtager til ca. 30 €, ledninger og etablering af hjemmebiograf komponenter på kunden - 25 €.
Tjenester.
Hvad omfatter indenlandske teaterinstallation?
Din hjemmebiograf kan være enkel eller sofistikeret, alt efter hvad du vælger. Uanset om det er et tv med en stor skærm og rumlige lydhøjttalere eller fuldt automatiserede medierumindstillinger. Det handler om at skabe den rigtige atmosfære, som du vil have en autentisk urmestjerne oplevelse uden at forlade hjemmet komfort.
Installation af projektor
Når du vælger størrelsen på skærmbilledet (projektor) i hjemmebiografen, rummets rum, hvor den vil blive placeret. Uanset god akustik giver en lille skærm ikke den ønskede effekt. De fleste projektorer er monteret på loftet for ikke at tilsidesætte dem og give en sand indenlandsk teateroplevelse. Du kan vælge, om du har en skærm, der kan skjules, når den ikke bruges, eller du kan endda bruge den tomme væg i dit medierum. Projektorer er det perfekte valg til store rum og et større antal mennesker. Du skal dog blokere et naturligt lys for optimal sporing.
Installation af TV.
Du kan vælge et højopløseligt tv (HDTV) i dit hjemmebiograf for lettere at indstille eller på grund af lette og rumlige begrænsninger. Dine teknikker monteret tv på væggen for at maksimere rumrummet, og du vil desuden ikke have brug for kabinetter eller hylder til at placere det. De bruger normalt eksisterende power points, men advarer dig, hvis du har brug for at udføre yderligere elektrisk arbejde for at drive alle komponenter eller installere et andet antennepunkt. Installationsteknikker Når du placerer et tv på væggen, vejer kilderne til naturligt lys og blænding og rådgiver dig, hvad er det ideelle sted at holde din maksimale nydelse fra sporing. De skjuler til sidst alle kabler ved at skære tunnelen til væggen og tarmene (brug en plastikskinne, der er fastgjort til væggen, produktionen af ​​tv-væggen fra gipsplader med baggrundsbelyst) for ikke at bryde din opmærksomhed.
Installation af højttalere og lyd
Du kan nå en strategisk konfiguration, dvs. Ved passende placering af lyd nederdele, højttalere og forstærkere i medierummet for at opnå en fuld rumlig lyd. For det første er centralhøjttaleren monteret (over eller under tv'et for naturligt at basere lyden fra billedets retning) og derefter implementere yderligere højttalere og forstærkere, der giver den bedste lyd. Din audiovisuelle ekspert vil gennemgå rummets akustik og siddeplacering for at sikre, at alle seere får en optimal akustisk oplevelse af at se film eller lytte til musik.
Smart (Smart) Home Cinema
Hjemmebiografautomatisering omfatter sømløs integration af alle teknologier i dit medierum for at se film så nemt som muligt. Integreret automatisering betyder, at du kan styre alle teknologier i et hus med en chauffør. For eksempel er en praktisk funktion justeret multimediekontrol i medierummet. Systemet kan integrere i Smart Home System og satellit-tv, Netflix. Perfekt etablering af en indenlandsk teater betyder, at kun en driver, der tilbyder et rigt udvalg af streaming muligheder eller samtidig kommunikerer med afskærmning, justering af temperaturen eller belysningen i rummet for at skabe den korrekte atmosfære. Tv Technician hjemmebiograf viser hele SMART ECOSYSTEM fungerer, så du vil kunne streame dine yndlingsfilm med det samme.