Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Montering af Brusearmatur og Badekar

Leder du efter en VVS-installatør til at montere et brusebad, badekar eller brusekabine? Vi har 26.496 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.708 registrerede fagfolk
87.691 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Montering af Brusearmatur og Badekar

Har du brug for en service inden for installation af bruser, badekar eller brusekabiner? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for fokus, transport, montering og montering af brusere eller badekar. Prisen for at installere et brusebad på badeværelset afhænger normalt af rækken af ​​tjenester. Se flere oplysninger om tjenesterne: service efter garanti, tætningsmasse, pakning, mindre reparationer leveret af en af ​​vores 26.496 installatører i den givne kategori.

Se også:Prisen
32.708 registrerede fagfolk
87.691 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor bestiller du en ekspert til at installere brusere gennem Wilio?
Du vil gerne forbedre dit hjem, men er du bange for tid og teknisk krævende installation? Fortvivl ikke. Wilio Portal hjælper dig med at finde en brusebad installation ekspert hurtigt, simpelthen og i gode priser. Vores udbydere giver dig installationen for at give anbefalinger fra andre ejere til at gøre din nye brusekniv til at bruge det bedste. Ønsker du at søge efter udbyderen lige nu? Det virker som følger: Start med at klikke på knappen "Enter Demand" og udfylde formularen. Angiv venligst den ønskede dato og andre detaljer som f.eks. Modellen af ​​dine brusere. Onedlho vil vise dig bud samt kundebedømmelse. Når du finder et bud, er du nøgler til at bekræfte dit udtryk, og vores udbyder begynder at forberede dig til dig. Alle nødvendige for at installere dine nye brusere medfør altid vores eksperter. Så du behøver ikke bekymre dig, hvis du ved et uheld savner nogle værktøjer. Bare vis denne tjenesteudbyder, hvor der er et sted til dit nye brusebad og et nyt hjørne, vil der være tid.
Kan jeg installere mit brusebad selv?
Hvis du installerer en helt ny bruserenhed, har du brug for en certificeret installatør eller en elektriker, der kender disse enheder og passende beslag. Det bedste valg er altid en specialist / blikkenslager, der garanterer sikker installation af armatur- og elektroniske enheder.
Hvem kan levere mig et brusebad?
Det kan enten gøre en certificeret blikkenslager - og bare finde Wilio. De vil hjælpe dig med installation, innovation eller kontrol af udstyr og sørge for, at brusebadet fungerer korrekt.
Hvordan kan jeg finde denne tjenesteudbyder?
For at finde en ekspert på installation af et brusekabine, skal du klikke på knappen "Enter efterspørgsel" og udfylde formularen. I et par minutter får du et overblik over udbydere i nærheden af ​​dig, og dit brusebad vil være klar til brug.
Hvad skal jeg installere et brusebad hjørne?
For at berige dit moderne bad, vil du primært være nødvendig for at levere vand med tilstrækkeligt stærkt pres. Det er også vigtigt at være en pumpe, der skal placeres i nærheden af ​​vandtanken, et vandrør, et varmtvandsreservoir, elektrisk forsyning og afløb. Det elektroniske brusebad kræver også en blandeventil og termostatisk kontrol, som du vil kunne indstille vandtemperaturen.
Tjenester.
Hvad omfatter en bruserinstallationstjeneste?
Udbyderne af denne service fra Wilio er i stand til at installere helt nye brusere, men også erstatte gamle enheder. Mange udbydere har et installatør eller elektrikercertifikat. Før du åbner dem gennem døren, vil Wilio kontrollere deres ekspertise og kvalifikationer for at beskytte din husstand før mulige farer. Selvom de specifikationer kan variere, finder du oplysninger nedenfor for at forvente af typisk brusebadinstallation:
Værktøj og udstyr
Hvis du indtaster en ordre til en af ​​vores Wilio-udbydere, behøver du ikke at have et arbejde indstillet til at udføre arbejde. De ankommer med dine egne værktøjer, blandt andre med en boremaskine, rørformet cutter og øvelser til murværket. Hvis dette vil være nødvendigt at købe yderligere værktøjer selv. Hvis du vil spare tid, anbefaler vi, at du giver tjenesteudbyderen til at angive, hvilket brusebad der kan være. Dette hjælper dem med at forberede dig, der har brug for sæt værktøjer til dette job.
Installation af brusebad kitchen
Installation af brusebadet begynder at bestemme den position, hvor den nye enhed skal stå. Det er også nødvendigt at angive den ønskede højde at være et brusehoved, især hvis du har børn, eller hvis nogen er særligt høj eller lav. Vores ekspert vil derefter vurdere, om vandforsyningen er tilstrækkelig til den nye enhed (normalt den vigtigste vandforsyning med et 15 mm diameterrør). Det markerer derefter åbningerne i væggen og borer åbningen af ​​brusehovedforbindelsen med hovedventilen, skære røret og indsætte det i en boret åbning, hanen og T-joint-fastgørelsen og vægbruseren. Endelig er lederne med enheden og kontrollerer, at brusebadet fungerer korrekt. Så bare lige nok til at teste brusebadet selv og nyde fordelene ved et moderne brusebad.