Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Installation af Fyr

Leder du efter en VVS-installatør til at tilslutte kedlen? Vi har 22.350 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.709 registrerede fagfolk
87.695 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Installation af Fyr

Har du brug for en kedeltilslutningsservice? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter i demontering af den gamle kedel, installation af en ny, kontrol af sikkerhedsventilen, tilslutning af kedlen til vandforsyningen, tilslutning af den elektriske lagervandvarmer. Prisen for at installere en vandvarmer afhænger normalt af rækken af ​​tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: service, vedligeholdelse, forsendelsesomkostninger, reservedele leveret af en af ​​vores 22.350 varmeingeniører i kategorien

Se også:Prisen
32.709 registrerede fagfolk
87.695 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor ansætter du en ekspert på installation og reparation af kedel over Wilio?
Få ting i din husstand er mere behageligt end varmt vand overalt og til enhver tid. Brand en ekspert via Wilio, som vil sikre, at varmt vand vil flyde fra hanen eller badekarret. Nyd komforten af ​​det varme bad i en kold årstid og slip ømme muskler efter en anstrengende dag på arbejde (eller efter træning). Alt, hvad der er nødvendigt for at få et varmt vand i dit hjem, er at skabe efterspørgsel. Angiv alle vigtige detaljer som tekniske parametre og placering af elektrisk kedel, der skal installeres eller repareres. Glem ikke din adresse, budget, og hvornår vil du afslutte arbejdet. Entreprenører vil svare på din efterspørgsel og give dig et gratis tilbud. Du kan se deres anmeldelser og evalueringer for at hjælpe dig med at vælge det bedste. Efter bestilling af tjenesten kommer til dig til at montere eller rette el-kedelen. Du vil derefter betale et forudindtalt beløb, og hele arbejdet slutter. For at have altid varmt vand derhjemme, drage fordel af Wilio lige nu!
Er jeg nødt til at levere nogle værktøjer eller udstyr til installation eller reparation?
Nej, du behøver ikke at levere værktøj eller udstyr. Din ekspert på installation og reparation af kedler har ekspertise, oplevelser og værktøjer til at udføre denne service. Du har kun brug for en elektrisk kedel og alle dens dele.
Hvor lang tid tager det installation eller reparationskedler?
Dette afhænger af størrelsen af ​​kedlen og kompleksiteten af ​​installation eller reparation. Hvis arbejdet krævede flere enkle ændringer og reparationer af en eksisterende kedel, kan denne tjeneste vare kun en time. Fjernelse af en gammel kedel, dens nedlukning eller bortskaffelse og udskiftning af installationen af ​​en ny koge kan tage hele dagen.
Kan wilio blikkenslager hjælpe mig med installation eller reparere kedel?
Ja! Hvis du solgte installation eller reparation af kedel og nødt til at realisere mere arbejde på én gang, men du ikke finder det fredeligt ved hjælpen. Du kan finde mestere til hundredvis af forskellige opgaver, selv usædvanlige værker som rørrensning, isolering og reparation af apparater. Bare skabe detaljeret efterspørgsel med alle dine specifikke behov for at give dig Wilio Plumber kan hjælpe. Sådan opretter du til de korrekte Wilio-installatører og forhindrer misforståelser.
Kan jeg installere en kedel alene?
Det er muligt, at du selv vil installere kedlen. Hvis du har erfaring, dygtighed og korrekt udstyr, kan du helt sikkert prøve det. Det kan dog være fysisk krævende og kompliceret opgave. Ikke risiko for at du installerer dig selv - hvis du savner dig værktøjer eller knowhow, kommer du i problemer. Det er absolut bedre at bruge Wilio og søge en ekspert, der vil gøre det for dig.
Hvad omfatter installations- og kedelinstallationstjenester?
Denne service omfatter alle opgaver, der er nødvendige for el-kedel i din husstand at arbejde på varmt vandforsyning, om det er en ny installation eller reparation af eksisterende. Dette kan omfatte fjernelse af den gamle vandvarmer for at frigøre stien til en ny installation. Andre opgaver kan omfatte placeringen af ​​tanken, installationen af ​​røret, forbindelsen af ​​ekspansionstanken, tilslutning af temperatur- og trykventilen og tilslutning af elektriske forbindelser og strømledninger. Din blikkenslager kan også korrigere beskadigede elektriske kedler.
Tjenester.
Fjernelse af gammelt vandvarmer
Kedelinstallatører kan også demontere den gamle vandvarmer og forberede plads til en ny. Din specialist begynder at afbryde strømmen i et distributionsnetværk og slukke for vandet. Skovlen bruges til at fange ethvert vand, der er gemt i kedlen, der vil hælde ud af sine rør. Derefter kan alle rør og forbindelser afbrydes og overføres den gamle kedel til lagerområdet. Nogle elektriske kedler kan tilbyde bortskaffelsen af ​​den gamle tank til dig.
Placering af en ny kedel
Din lejede kedelekspert kan bestemme og placere kedeltanken på det mest hensigtsmæssige sted og centrere dem på en hævet platform for lettere adgang og som en sikkerhedsforanstaltning mod oversvømmelser. Hvis du ikke har en hævet platform, kan nogle specialister gøre dig et tillæg.
Installation og installation af rør
Derefter installerer din ekspert ovnen. Rørene måles og skæres i rigtige bredder og længder. Susparages skal også fjernes på de indre dele af rørene for at sikre en bedre strømningshastighed. Hvert installeret rør er omsluttet af VVS-tape. Om nødvendigt loddes og installeres med begge måder for at øge sikkerheden og beskyttelsen mod lækager. De tilsvarende komponenter, såsom pressematrix, ringe og fleksible slange, installeres. Din specialist sikrer, at alle disse installationer har perfekt forsegling og fast vedhæftning.
Tilslutning af ekspansionstanken, temperatur og trykventil
Din kedelinstallationsekspert påvirker ekspansionstanken til den kølige vandforsyningsside eller over elvarmeren. De rør, der er installeret, skæres til den korrekte længde, fjernet og loddet efter behov. Efter installation af ekspansionstanken skal din specialist matche trykket i en ekspansionstank med et tryk i et vandrør ved hjælp af en håndluftpumpe. Det fuldender installationen og loddyr tanken og røret om nødvendigt.
Tilslutning af effektledninger.
Hvis strømmen og vandet stadig er deaktiveret, forbinder din ekspert strømlinjen til din hovedafbryder. Når alle installationer er afsluttet, er vandet og strømmen tændt og tester, om vandet strømmer i dine vandhaner.
Reparation af beskadiget elektrisk kedel
Hvis du har brug for en elektrisk kedelreparation, kontrollerer din ekspert kedlen med strøm og vand. Lækage af rør, led og beslag, tryk ubalancer eller andre problemer styres. Derefter foretages korrektionerne.