Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Montering af Køkken, Køkkensystemer

Leder du efter en tømrer til at montere køkken og møbler? Vi har 26.284 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.712 registrerede fagfolk
87.701 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Montering af Køkken, Køkkensystemer

Har du brug for en service inden for køkken- og møbelmontage? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for transport, klargøring af beslag og installation af køkken og møbel. Prisen for installation af køkkenskabe, køkkenenhed og hvidevarer afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: transportomkostninger, maling, VVS-arbejde leveret af en af ​​vores 26.284 tømrere i den givne kategori.

Se også:Prisen
32.712 registrerede fagfolk
87.701 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Tjenester.
Modulær køkkeninstallation
Modulære køkkener giver dig et konsekvent udseende af dit køkken med standardstørrelser og konverteringsskabe, politi og borde, hvorfra du kan vælge. Modulære køkkener er installeret lettere end konventionelle køkkener, men hvis du ikke er en håndværkstype, kan du undgå stress og problemer, som du vil finde en professionel til at installere IKEAs køkken i dit nabolag.
Installation af et skræddersyet køkken
Det skræddersyede køkken er lavet til at passe til dit overkommelige rum og din personlighed. Installatører til at skræddersy køkkenlinjer måle- og skære kabinetter og bænke For den nøjagtige størrelse har du brug for i det materiale, du ønsker. Installation af skræddersyet køkken koster mere og tager længere tid end installation af et standard køkken, men designjusteringen er det værd.
Installation af køkkenskab.
Hvis du kun vil udskifte dine frysere, kan køkkenskabet producent producent producere og installere skræddersyede kabinetter, eller du kan simpelthen ansætte en bade for at installere de modulære kabinetter, du allerede har købt. Kabinetproducenter vil tage højde for den eksisterende stil i dit køkken og vil lytte til dine ideer til at foreslå en ideel opbevaringsløsning.
Installation af køkkenvask
Udskiftning eller installation af en ny køkkenvask er en af ​​de mest komplicerede dele af køkkeninstallationen, der kræver installationsprogrammet eller specialiseret installatør af køkkenvasken. Før du installerer en ny vask og tryk på planter, renser dine vandrør og fjern gamle tætningsmasse. Sørg for, at det er korrekt forseglet for at undgå vandlækage og efterfølgende skade.
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor forbeholder du installationen af ​​køkkenet gennem Wilio?
Uanset om du installerer et skræddersyet køkken eller en standard køkkenblok, skal køkkeninstallationen give en kvalificeret professionel. Ikke alene vil kontrollere, om dine kabinetter er ens, men også forhindre mulig risiko for dig og din familie. Din køkkenleverandør kan have en liste over anbefalede installatører, eller du kan spare penge uden at reducere kvaliteten og ansætte din professionelle i nærheden af ​​dig gennem Wilio. Du kan finde installatører, der kan installere alle typer køkkener. Indtast fri efterspørgsel og forbinde med troværdige eksperter, der tilbyder installationskøkken i nærheden af ​​dit kvarter til uovertrufne priser. En erfaren håndværk kan kontrolleres, så du læser anmeldelser fra tidligere kunder for at sikre, at installationen af ​​dit køkken er i sikre hænder.
Hvor lang tid tager det køkkeninstallation?
Det afhænger af den type køkken, du installerer. Installationen af ​​modulær køkken tager kortere end installationen af ​​køkken skræddersyet. Dit køkkenlager til dig med det samme Efter høring vil det give et skøn for, hvor længe jobbet vil vare.
Hvilke andre tjenester er inkluderet i installation?
Før du kan bruge dit nye køkken, skal du forbinde det For elektricitet, vand og andre ingeniørnetværk. Spørg din installatør, om disse tjenester er inkluderet i installationsomkostninger, eller hvis du har brug for at ansætte en elektriker, blikkenslager eller anden ekspert.
Hvilket køkkenarrangement er det passende?
Køkkenet har alle former og størrelser. Når du vælger mellem kompakte køkkener, u eller L-formet køkken og andre køkkener, bør du tænke på dine rumlige muligheder, antallet af personer i dit hjem og hvordan du planlægger at bruge køkkenet.
Har jeg brug for et skræddersyet køkken?
Brugerdefinerede frysere og bænke koster mere end modulær køkkeninstallation, men de kunne få brug for, hvis dit køkken ikke har en standardstørrelse eller at have en bestemt stil eller overflade. Installation af dit eget køkken er mere komplekst end installation af standard køkken og kræver professionel professionel ekspertise.
Er det nødvendigt at nedrive væggene?
Hvis du planlægger at rekonstruere et ældre hus, kan du føle, at dit nye køkken er for lukket. For et åbent udseende, der tillader fri luftstrøm og lys, vil det være nødvendigt at fjerne indersiden. Spørg køkkeninstallatøren, hvis det tilbyder denne service, eller hvis du har brug for at kontakte bygherren separat.
Hvor meget koster køkkenet?
Køkkenets pris kan variere betydeligt afhængigt af installationens kompleksitet. Standard køkken eller modulært køkkeninstallation er billigere end skræddersyet køkken. Wilio er den gennemsnitlige pris for at installere køkkenet mellem 80 og 585 euro.
Hvad gør køkkeninstallaterne?
Ifølge deres behov kan du ansætte en konsulent til et køkken design, der vil styre alt dit renovering køkken og koordinere det med andre eksperter, eller du er lige nærmeste Stolla, blikkenslager eller anden licenseret professionel til at installere frysere, dræn og mastering af andet kompleks Opgaver, du ikke vil gøre selv.