Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Kosmetolog

Leder du efter en kosmetolog? Vi har 907 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.525 registrerede fagfolk
86.914 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Kosmetolog

Har du brug for en kosmetologservice? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter i ozon-hudrensning og behandling, diagnostik, konsultationer. Prisen på hudplejetjenester afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenesterne: kosmetik og micellært vand leveret af en af ​​vores 907 kosmetologer i den givne kategori.

Se også:Prisen
32.525 registrerede fagfolk
86.914 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Tjenester.
Hvad omfatter skønhedsbehandlinger?
Kosmetiske og frisørsydelser omfatter ikke kun hudbehandling og makeup til særlige arrangementer. Her er nogle af vores mest populære kosmetiske tjenester og hvad du kan forvente ved booking:
Frisørsalon
Du kan bestille en mobil frisør til nedskæringer, farve og justering af frisurer til mænd og kvinder såvel som frisurer til særlige lejligheder. Når du bestiller din mobil barber eller frisør, vil de komme med deres egne værktøjer, kosmetiske produkter og udstyr. Efter at have hørt dine hårplejebehov skaber de en arbejdsplan. Hvis du forlader for at lave en snit og farve, såsom farven på ombre hår, starter din frisør først ved at anvende farver og derefter hårskåret og tørret. Nogle mobile frisører er også specialiseret i tjenester som hårforlængelser, dreadset og mere komplekse frisurer til særlige lejligheder.
Fjernelse af chľáppkov.
Mobile kosmetik er i stigende grad populære i hårfjerningsområde med maksimal privatliv i dit eget hus med hensyn til brugen af ​​voks til forskellige dele af kroppen eller øjenbrynstøbning og farvning. Når din kosmetolog ankommer, vil det have brug for plads til at forberede plads til depillation, lys, håndklæder og udstyr og også adgang til vand og elektricitet til kraftvarmere og lys. Når de er klar, vil de fortælle dig, hvordan de lyver, hvis de sidder for fjernelse af hår. I slutningen af ​​proceduren vil det hjælpe dig med at rengøre huden for at fjerne voksrester, før de pakker udstyret.
Tatoveringer og piercinger.
Når du ansætter en mobil kunstner til tatovering eller piercing, vil det have nok plads til at arbejde. De bringer normalt din egen stol for dig selv, så de bekvemt kan arbejde i længere tid og mobil stol eller bord til dig, afhængigt af hvilke kropsområder der vil fungere på. Når du får det endelige design, vil din lulje begynde at tegne tatoveringer ved at sætte fine nåle fyldt med blæk i huden. Efter afslutningen af ​​tatoveringen vil de give dig instruktioner til at tage sig af din hud og forhindre infektioner.
Specielle lejligheder
Forberedelse til en særlig lejlighed er enkel med din mobile kosmetik. Du kan ansætte en kosmetolog for at komme til at forberede en gruppe mennesker til en bryllupsreception, beautified pigernes bunker før aftenpartiet eller at bruge en tatovering med en Heno på kulturelle arrangementer og festligheder. Når en kosmetolog ankommer, vil den bringe dig produkter og værktøjer, der skal skabe dit perfekte udseende på din fest eller begivenhed. Hvis du har bestilt en mobil tan spray, bringer de normalt et specielt telt fra tekstilet, der forhindrer solcreme til at komme på væggene eller tæpper. Hvis du forlader make-up for at tage billeder, et bryllup eller en anden begivenhed, vil din kosmetolog normalt bringe din egen stol eller stol og såvel som lyser for at være behagelige at arbejde og se dit arbejde.
Manicure og pedicure.
Mobile negleeksperter kan besøge dit hjem og give dig komplette tjenester i manicure og pedicure. Din kosmetolog vil bringe alt, hvad du behøver for at justere dine negle, arbejde og såret. Før du fugter den omgivende hud og behandling af dine hænder og fødder, der er bløst med komfortable siddepladser, gælder de for din naturlige neglelak eller skaber kunstige negle fra materialet i overensstemmelse med dine ideer.
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor ansætter du en kosmetolog fra dig gennem Wilio?
Leder du efter en erfaren kosmetik i din nærliggende begivenhed eller særlige lejlighed? Når du kan nyde en skønhedsekspert, kan du nyde professionel hjælp med alt fra hår og gøre op til solbadning, manicure, pedicure og meget mere. Det vil være klar med alle de nyeste produkter, værktøjer og udstyr til bare at slappe af. Uanset om du har en planlagt speciel begivenhed eller vil beholde din almindelige skønhedstilstand, vil din ekspert hjælpe dig med at se og føle sig så god som det kan være. Du vil finde alt den bedste kosmetolog i dit nabolag i Wilio. Slippe af med forberedelserne til begivenheder eller kosmetiske rutiner og nyd en professionel kosmetik service i komfort i dit hjem.
Hvem er en skønhedsmæssig?
Kosmetik er fagfolk, der arbejder på æstetisk forbedring eller en ændring i hududseende.
Hvad er de mest populære skønhedsbehandlinger?
Mellem de mest populære skønhedsbehandlinger omfatter kosmetisk hudbehandling, farvning af øjenbryn og slutbehandling og manicure og pedicure.
Har kosmetik brug for nogle kvalifikationer eller træning?
De fleste kosmetik gennemfører studie eller lærlingeuddannelse for at lære at bruge og anvende produkter sikkert. Kvalifikation og erhvervserfaring viser, at de har dygtighed og viden til at tage et godt stykke arbejde.
Hvorfor ansætte en kosmetolog fra mig til at lukke?
Tillader en mobil kosmetik til dig hjemme er mere komfortabel og tilbyder større privatliv. Du kan endda spare penge på grund af deres mindre overheadomkostninger i forhold til nogle virksomheder, der tilbyder skønhedsbehandlinger.
Hvor meget tid skal jeg reservere for kosmetikperioden?
Sang længde Kosmetikken vil afhænge af den procedure, du fuldfører. For eksempel kan fuldstændig ansigtsbehandling tage en og en halv time, mens øjenbrynjusteringen kan tage 15 minutter.
Hvor meget koster beautician-tjenesterne?
De gennemsnitlige kosmetik omkostninger spænder fra 20 til 80 euro til service, hvis du bestiller dem via Wilio. Prisen vil dog afhænge af den type tjeneste, du reserverede fra det nødvendige specielt udstyr, og hvor længe vil det sandsynligvis vare.