Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Maling, Maler

Søger du en maler til malerarbejde? Vi har 29.372 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

4.610 registrerede fagfolk

82.751 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Maling, Maler

Har du brug for et malerarbejde, maler? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter til at rense overfladen for snavs, spartling, gennemtrængning, påføring af maling. Prisen på malere afhænger normalt af rækken af ​​tjenester. Se flere oplysninger om tjenesterne: pensel, ruller, malertape, overlaypapir leveret af en af ​​vores 29.372 malere i kategorien.

Se også:Prisen

4.610 registrerede fagfolk

82.751 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Hvilket arbejde gør en maler for dig?

Male ydre.
De udendørs vægge i dit hus skal tjene regelmæssigt, ikke kun for at se godt ud, men også fordi de bliver konstant stresset og udsat for krævende vejr. For at opretholde deres friske udseende er der et behov for at male hvert par år, såvel som hegn, ryttere, vindueskarme og døre. Maleren justerer normalt, og hvis det er nødvendigt at beskrive overfladen, fjerner krakket eller skrælning farver eller gips og derefter overfladerne af Natry. Det vil altid bruge den farve, der passer til ydersiden for at sikre, at den vil vare så længe som muligt.
Maleri de indvendige vægge.
Maling Interiøret vil levere dit hus eller lejlighed et nyt nyt udseende vil hjælpe med at fjerne gulvning og lugt af cigaretter samt pukliner, udsmykning eller fingeraftryk. En professionel maler vælger farver, der passer til din stil og kaste i rummet. Forberedelse begynder med plotting eller dækker møbler og rensende vægflader. Maleren vil rette alle puklinerne, så de hårde pladser. For at opnå en jævn og ensartet overflade gælder det 2 til 3 lag farve. Endelig fjerner maleren beskyttende film og bånd og renser alt.
Fjernelse af belægninger
Mange malere har også erfaring med maling fjernelse. Fordi fjernelse af belægninger er generelt tidskrævende arbejde, er det godt at indtaste denne job professionel. Ligeledes kan det hjælpe dig med at fjerne og overlappe grafitti. Afhængigt af overfladen vil forskellige skrabeværktøjer, slibepapir eller kemiske præparater blive brugt til at fjerne disse uønskede belægninger.
Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor søger en ekspert til maleri på Wilio?
Et pænt malet hus, lejlighed eller kontor, har en atmosfære, der har en langt større indvirkning på os, end vi indser. Forskellen mellem friskmalet rum og således har mange år med gulede vægge eller endda revner eller fnugger, der påvirker vores humør, indre velvære, som vi føler i rummet. Den praktiske maler kan omdanne et sådant rum på en enkelt dag. Og det er ikke meget værd. Uanset om du har brug for at male interiøret, udvendig eller hjælp til fjernelse af belægninger og andet forberedende arbejde, vil Wilio finde dig en praktisk maler, der kan klare det.
Hvorfor skal jeg ansætte en professionel maler, når jeg kan male mig selv?
Hvis du ikke har den nødvendige erfaring, vil du tage dig længere tid, og med køb af alt det nødvendige udstyr kan der komme dyrere. Resultatet af dit maleri må ikke være lige så tilfredsstillende, kvalitet og ren, som når du ville vende sig til professionel. Professionelle malere har alle værktøjer, materialer, færdigheder og erfaring, der er nødvendige for at gøre hvert rum blevet malet hurtigt og professionelt.
Hvilke færdigheder har maleren?
Professionelle malere påfører farver på forskellige overflader som interne vægge, udendørs vægge, hegn, men også møbler og forskellige tilbehør. Blandt andre værker giver malere dem med klæbende baggrunde på væggene. De fleste malere maler overflader med en farve, men nogle bruger specielle teknikker til at skabe mønstre, vægmalerier eller graffiti på væggene i henhold til specifikke kundekrav.
Hvor ofte skal du male?
Udvendigt er passende at belægge hvert 5-10 år. Vejret, miljø eller lav kvalitet af brugte materialer kan få dig til at male oftere. Vægge og lofter i interiøret er oftere, for det meste hver 4-6 år, især i bygninger med høj trafik eller i lokaler, hvor det ryger.
Jeg har en maler til at levere farver og udstyr, eller vil han bringe mig selv?
De fleste professionelle malere bruger deres egne værktøjer, men farve og forbrugsstoffer skal betales eller leveres efter høring af maler. Professionelle malere kender de højeste kvalitet farver og materialer til hver type overflade, så vi anbefaler, at du konsulterer din maler, før du køber farve. Men hvis du allerede har købt farver og forbrugsstoffer, skal du underrette din maler, før den sender en prisberegning.
Hvor meget koster det at male?
Prisen på arbejde afhænger af, hvor mange kvadratmeter skal males, om der er en væg eller et loft, uanset om det for eksempel kan males med forskellige farver, uanset om det er nødvendigt at fjerne gamle tapeter eller malerier, og om de udfører værker er havde brug for. Prisen vil også påvirke overfladens tilstand, antallet af nødvendige lag, og om maleren er i nærheden, eller skal komme i større afstand. Prisen for malerens arbejde omfatter ikke farver og forbrugsstoffer. Når vi sammenligner budene, anbefaler vi, at beregningerne indeholder de samme typer og mængden af ​​materialer.
Hvor lang tid finder rummet sted?
Mindre maleri af et værelse kan tage et par timer indtil malet i hele huset kan tage en uge eller længere. Det gennemsnitlige værelse med et areal på 12 m2 af en professionel maler kunne tage ca. 4 timer inklusive forberedelse og flere belægninger.
Råd og tips.
God opgave er grundlaget Maleriarbejde omfatter typisk hele processen fra at fjerne originale belægninger og tapeter, forberedende arbejde til maleri og slutrengøring. Skriv i opgaven som muligt En beskrivelse af, hvad der skal du skal udføre, og i hvilket omfang du forstår præcis, hvad din ide er. Kontroller for realisering For at være sikker på at alle værker er blevet lavet kvalitet, skal du kontrollere arbejdet i løbet af hendes kursus, og efter at det fuldender det. Budget og tid Glem ikke at tilføje dine krav til gennemførelse af implementeringen. Hvis du har et udpeget budget, der skal følges, skal du være opmærksom på, at tjenesteudbyderen allerede er i begyndelsen.
Demonstration

Demonstrationer af vores udbyderes realiseringer

Maling, MalerOtto E.
Maling, MalerKarl H.
Maling, MalerArthur P.
Maling, MalerAdam N.
Maling, MalerKonrad M.
Maling, MalerAlfred N.