Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Reparation af Møbler

Leder du efter en tømrer til reparation af møbler? Vi har 22.015 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Reparation af Møbler

Har du brug for en møbelreparation? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter til dørskift og beslag, maling, mindre reparationer. Prisen for reparation af lejlighedens udstyr afhænger normalt af omfanget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: overfladeslibning og -polering, forsendelsesomkostninger, udskiftning af håndtag leveret af en af ​​vores 22.015 reparatører i kategorien.

Se også:Prisen

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Tjenester.

Pontel Repairs.
Mellem fælles sengeproblemer omfatter brudte rister, ridset træ og brudte rammer. Eller måske har du brug for en obligationsreparation, dens slibning og misfarvning til at være klar til din baby. Før du forklarer dine muligheder, vil du vurdere din køje reparatør eller fastsætte sofa debatskader. Derefter bruger det ting som lim, reservedele, slibepapir, bud og farve for at få din seng til at se så godt ud.
Korrektioner af garderobe, kabinetter og skuffer
Reparation af køkkenskabe og en køkkenudløb kan omfatte udveksling af skinner og hængsler af stikkontakter eller maleri og slibning. Garderobeparationen afhænger normalt af, om det er en selvstændig eller indbygget garderobe. Fælles problemer omfatter brudte døre, hylder og hængsler. Men du skal muligvis finde sammendrag til mere avancerede reparationer.
Korrektion af sofa og polstring
Polstring reparation er en af ​​de mest almindelige typer af møbler udskiftning. De fleste sofa begynder at arbejde lidt rystet, startende fra de skære puder til revet stof, før du rent faktisk er parat til at erstatte det. Korrektion i stuen kan omfatte fjernelse af pletter, reparation af brudte ben eller rammer eller udskiftning af stropper, zipes, skum eller fjedre. Reparationer af drømmene kan også omfatte vedhæftning eller udskiftning af dele som motorer, elektriske vedhæftede filer, kabler, håndtag, stigninger og meget mere. Eller hvis du har brug for at rette et lædermøbler, kan din tekniker kunne løse problemer som fading, ridser og peeling.
Reparation af bord, bord og stole
Du kan lave en række tabeller, fra middagen efter reparation af desktop lamper og sofabord. De fleste tabeller er lavet af træ, der almindeligvis repareres, herunder geninstallation af brudte ben, slibning og greb. Hvis du har brug for en reparationsstolsreparation, kan din handyman se på udveksling af nøgle dele som albuebegrænsninger, hjul og håndtag, mens spisestole reparationer normalt omfatter re-belægning, fastsættelse af brudte ben, slibning og farve.
Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor book møbler reparationer gennem Wilio?
Hvis dine møbler ser lidt værre med hensyn til slid, behøver du ikke at købe en ny. Hold på din yndlingssofa, stol eller bag skrivebordet meget længere og få faste møbler. Vedligeholdelsesmanden kan genoprette og rette møblerne, der starter med de forsænkede puder på sofaen og brudte benben, til ridset bordplader og stole, der ikke vil være glabor. Dine møbler du vil have klar til brug som nyt, i et øjeblik. Det bedste sted at finde en handyman til reparation af møbler er Wilio. Offentliggørelse af efterspørgslen er enkel, så tjek bare menuer og booking af en ekspert til at reparere møblerne til den tid, der passer dig.
Jeg har mine møbler til at rette eller erstatte?
Hvis dine møbler er kvalitet, en del af kittet eller har en sentimental værdi for dig, er det nok det bedste valg af sin restaurering. Du sparer sikkert penge, og det er bedre for miljøet.
Hvad er de hyppigste reparations- og møbelskader?
Polstret møbler har tendens til at bære og skabe huller, mens træmøbler (for eksempel tabeller og stole) er modtagelige for ridse og brød benene.
Har du brug for en særlig kvalifikation til at reparere møbler?
Fix møbler kan alle. Men mange mennesker, der arbejder med møbler, har dog gennemført en snedkerpraksis og har erfaring med en række forskellige materialer, fra træ efter hud.
Hvor lang tid tager det møbler?
Grundlæggende møbler reparationer kan kun tage 30 minutter, men større reparationer (især polstring reparationer eller træfinisher) kan tage flere dage.
Vil du rette mine møbler på plads eller ud over?
Enkel møbler reparation kan udføres på stedet. Men i tilfælde af nyttiggørelse, der kræver mere tid eller specielt udstyr, kan din reparatør fuldføre arbejdet uden for arbejdspladsen.
Hvor meget koster møbler reparation?
Dette afhænger af typen af ​​møbler, antallet af stykker, der anvendes, og hvor længe det vil tage afslutning af opgaven.
Hvad omfatter reparationsmøbler?
Møbelreparationer omfatter en blanding af tømmerbehandling og polstring afhængigt af typen af ​​møbler og reparation. For det meste vil din reparatør komme til dig hjemme, men hvis det har brug for mere tid eller udstyr til at fuldføre reparationer, kan møblerne tage hjem med dig.