Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Renovering af Badeværelse

Leder du efter en fliselægger til badeværelsesrenovering? Vi har 27.233 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.294 registrerede fagfolk
89.941 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Renovering af Badeværelse

Har du brug for en service inden for badeværelsesrenovering? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for nedrivning og murværk, flisebelægning, ledningsføring af toiletter, håndvaske og brusere. Prisen for ombygning af badeværelset afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: affaldsindsamling og maleromkostninger leveret af en af ​​vores 27.233-byggere i kategorien

Se også:Prisen
33.294 registrerede fagfolk
89.941 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Udbydere27.233 tjenesteudbydere i dit område
profile image

B. Fliseservice v/Kenn Broberg Larsen

Selskab
4,6
Renovering af Badeværelse

På udkig efter en kompetent murer i Hvidovre? Vores murer har hjulpet mange kunder i Glostrup, Valby og omegn. Vi påtager opgaver for både private & erhverv. Ring!

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD
profile image

Av-Totalentreprise

Selskab
4,3
Renovering af Badeværelse

Hos Av-Totalentreprise er vi et større team der udfører private boligdrømme i købehavn, Faste aftaler er vores nøgle til succes på projektet.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD
profile image

Jan Bergmann

Selskab
4,7
Renovering af Badeværelse

Murerfirmaet Jan Bergmann har mange års erfaring inden for byggebranchen. Vi er dit kvalitetsbevidste murerfirma i København, på Frederiksberg mv. Se mere her!

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD
Vis mere
Tjenester.
Hvad omfatter badeværelse rekonstruktion?
Erfarne Home Champions, installatører og bygherrer kan hjælpe dig med små kosmetiske tilpasninger på dit badeværelse. De erstatter brusehoveder, vandbatterier, installerer døren til brusebad eller endda installeres dit toilettet. Men hvis du leder efter et komplet badeværelse reparation, har du brug for en renovering af badeværelse. Liste over, hvad du kan forvente at arbejde med leverandører og badeværelse renoveringseksperter:
Trin 1. Citat og planlægning
For at skabe et præcist bud vil der være et masterplads at se. Omkostningerne vil blive implementeret fra størrelsen på dit badeværelse, fra projektets tidspræstation (normalt 13 - 25 dage til renovering af hele badeværelset) og fra de nødvendige materialer. Du er dig, der er ansvarlig for at vælge og bestille alle nye enheder og tilbehør - Bad, Toilet, Enheder, Fliser osv. Du bør købe dem og levere genopbygningen, før du starter. Din leverandør sender et bud og udarbejder en plan for alle involverede for at sikre, at alt går frem som du ønsker.
Trin 2. Hæld det gamle badeværelse
Bygherrer og nedrivningseksperter fjerner udstyr og enten gemt eller dækket for at være beskyttet under byggearbejdet.
Trin 3. Gør dig klar til et nyt badeværelse
Desuden udfører din blikkenslager og elektriker en grov montering. Dette betyder indsæt VVS og strømstyring til et sted uden dets forbindelse. Derefter kommer til scenen din tømrer, stucco og fliser, der står eller forbereder dine vægge og gulv. Dette kan tage 2 - 5 dage afhængigt af din badeværelse størrelse og tørretid, der er nødvendig for plastering, klemning og grundlæggende farve.
Trin 4. Tilføjelse af en ny enhed
I dette trin vil du faktisk se, hvordan dit nye badeværelse kommer rundt. For det første lægger dine fliser fliser og maleren rydder væggene. Når du er tør, kan dine nye badeværelsesmøbler flyttes. Din blikkenslager og elektriker vil nu fuldføre alle forbindelser. Andre håndværkere bruger vandtætning og fugemasser på håndvaske, brusere og bade. Endelig er glasarmaturer monteret som et spejl eller brusebad.
Trin 5. Endelig inspektion og rengøring
Når alt er installeret og tørt, vil din spa-renovator udføre den endelige kontrol. Håndværkere vil rydde op og bortskaffe alle emballagerester. Din leverandør kan færdiggøre grundlæggende rengøring, men du vil måske også bestille professionelle rengøringsservice for at gøre dit badeværelse Ligotala.
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor finde din ekspert til at rekonstruere badeværelset gennem Wilio?
Leder du efter en ekspert, der ikke har nogen renovering af badeværelset? Uanset om du vil ændre dit badeværelse design, skal du skabe mere plads i det, eller det vil øge det, før du sælger fast ejendom, du er på det rigtige sted. Find rekonstrueret i dit område og endelig behandle dit badeværelse et nyt udseende, der har brug for. Den bedste måde at ansætte en leverandør af SPA Renovering på er at offentliggøre din efterspørgsel efter Wilio. Det er en hurtig og nem måde at finde professionel hjælp til tiden og inden for budgettet.
Hvor ofte skal du renovere badeværelserne?
De fleste mennesker gør deres badeværelse hver 11-15 år. Hvis du endnu ikke er klar til hendes fulde renovering, kan du genoplive det med et simpelt trick: ved hjælp af regelmæssig rengøring af fliser og fugemasse. Så du minimerer skimmel og farve.
Hvad er de vigtigste trin til at renovere badeværelset?
Badeværelset renovering er startet med et tilbud og projektplan. Efter deres bekræftelse, yderligere nøgle trin: fjernelse af gamle badeværelsesfittings, vand og elektrisk distribution, byggearbejde, installation af nye enheder, vand og elektriske forbindelser, derefter slutrengøring og kontrol.
Hvilke fordele bringer til at ansætte en professionel til renovering af dit badeværelse?
Komplet spa rekonstruktioner kræver elektrisk installation og vandarbejde, der kun bør udføres af et kvalificeret personale. Derudover, når du kan nyde en professionel, kan du være sikker på sine omfattende oplevelser og bedste værktøjer. Det vil bare afslutte højt niveau arbejde.
Hvilke færdigheder og håndværk vedrører renovering af badeværelser?
De vigtigste fagforeninger, der beskæftiger sig med renovering af badeværelser, omfatter bygninger, tømrere, plastering, fliser, rørlæggere og elektrikere. Mængden af ​​håndværkere, du finder, afhænger af rækkevidde af dit renoverings badeværelse.
Hvilken kvalifikation og undervisningsbrev vil min renovator badebehov?
Det er godt at kontrollere, om dine handlende er medlemmer af lokale bygningsforeninger med licenser og er forsikret for byggearbejde. Det er også velegnet til deres sidste referencer.
Hvor meget vil det koste mit badeværelse?
Den gennemsnitlige pris for delvis renovering badeværelse på Wilio er 35 - 700 €, men de kan også være større, endnu mindre. Komplet renovering varierer fra 2 000 - 8 000 €, selvfølgelig kan undtagelser også være undtagelser, hvor dette med budgetter flyver ind i himmelske højder. Men disse er luksussager.
Har du brug for en håndværker til renoverings badeværelse autorisation?
I rekonstruktionen af ​​badeværelset vil det nok være nødvendigt at finde ud af, hvilke faglicenser der kan kræves for individuel ydeevne. Husk at sikre, at den har et håndværkere med det relevante undervisningsbogstav og også forsikring.