Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Renovering af Køkken

Leder du efter en tømrer til at renovere dit køkken? Vi har 25.455 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Renovering af Køkken

Har du brug for en service inden for køkkenrenovering? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter i fjernelse af det originale køkkenelement, fremstilling og montering af et nyt køkkenelement, tilslutning af hvidevarer, installationsarbejde og maling. Prisen på en køkkenrenovering afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: affaldsindsamling, køb af apparater, el- og gasinspektioner leveret af en af ​​vores 25.455-byggere i kategorien

Se også:Prisen

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor forbeholder du genopbygningen af ​​køkkenet gennem Wilio?
De fleste familier overtager dit køkken eller skal opdaterer køkkenet hver 10 - 15 år gammel. Så hvis du føler, at dit køkken skal have en ændring, kan du være tid at renovere køkkenet. Professionel Køkken Renovator udfører din rekonstruktion hurtigere og på et højere niveau og kan blive sparet penge. Professionelle kan håndtere alle detaljer, der skal sikres ud over jonglering mellem arbejde, børn og liv ikke opholder sig fast i køkkenet. Reservation af dit køkken via Wilio giver dig adgang til tusindvis af kvalificerede lokale handlende inden for dit budget. Du vil finde en erfaren ekspert, der kan håndtere alt arbejdet med at planlægge efter færdiggørelse eller sådan, der vil håndtere de opgaver, du har brug for til at hjælpe med.
Lej et professionelt renimator køkken eller gøre renovering af køkken på egen hånd?
Udlejning af Professional Renovator Service Kitchen er en fantastisk måde at spare tid på, undgå skader og opnå den mest professionelle finish, og selv verdens seneste håndværk vil have brug for professionel støtte under genopbygningen fra plader og elektrikere.
Hvordan kan jeg forberede mig til køkkenrekonstruktion?
Først undersøge den ønskede stil, farver og arrangere køkkenet grundigt og derefter planlægge dit budget i overensstemmelse hermed. Under din renovering bliver du nødt til at forberede livet uden køkken, så du reserverer lagerpladsen og investerer i den elektriske pande til stegning og forbereder sig i mindst en måned med støj og støv.
Hvad er trapperne til at renovere køkkenet?
1. Vælg design, materialer og indstil dit budget. 2. Fjern dele af dit eksisterende køkken, der skal udskiftes. 3. Udfør om nødvendigt VVS og opdatering af elektriske installationer. 4. Installer nye fliser, køkken, belysning og apparater.
Tjenester.

Hvad omfatter køkkenrenovering?
Hvert køkkenrenoveringsprojekt begynder med planlægning og design. Sørg for, at du ved, hvilke elementer du vil ændre, fjerne og opdatere, og hvor meget det sandsynligvis vil stå, fordi du måske ikke behøver at foretage justeringer i budgettet. Hvis nogle dele stadig er I god stand og er i tråd med det nye design, kan du opretholde dem, da de er, og at bruge dit budget til yderligere funktioner. Efter planlægningen af ​​din renovering (og flytning af al mad og retter) vil være yderligere skridt til at afhænge af, hvad du har medtaget i dine planer:
Du nedriver dit eksisterende køkken
Det første skridt, der vil gøre din ekspert, er normalt at fjerne dit eksisterende køkken eller nogen dele i det, du ikke lader. Det vil starte med at fjerne eksisterende døre og kabinetter, efterfulgt af dør og vinduer. Sluk derefter strøm og fjern indbyggede apparater og lamper. Hvis du udveksler vægpaneler og gulve fjernes som sidst. Du skal sikkert gemme alt, hvad du vil gemme, og det kan være nødvendigt at organisere affaldshåndtering for at frigøre installationsrummet.
Installation af nye apparater
Når du køber dine nye apparater, såsom bagepipes, kogeplader, fans og lys, skal normalt installere en autoriseret elektriker. De begynder at slukke for strøm, vand og gas. Derefter installerer de din nye enhed, kontrollerer, at den er sikker, sikker og afbalanceret og derefter teste dens funktionalitet. Når apparatets installation er færdig, tændes strømmen igen.
Installation af nyt gulv
Når du installerer nye køkkengulve, vælger de fleste nemt rene og holdbare muligheder som fliser, skifer eller linoleum. Efter at have fjernet eksisterende gulve, vil din leverandør af gulvbelægninger blive fjernet fra støv og snavs. Hvis der er problemer med højde eller gulvniveau, vil det være nødvendigt at afbalancere gulvet og derefter forberede overfladen med lydisolering, fugtbarriere. Din gulvlager anvender klæbemidler eller cement til at fastgøre det nye gulv. Efter installation af alle gulve vil de tjekke igen, hvis alt er lige, og alle kanter er forseglet, før du installerer fliserne og slutter, at der ikke er mellemrum mellem dit gulv og kabinettet.
Installation af kabinetter.
Skabe er centrum af dit køkken, så det er værd at investere i professionel installation. Normalt kontrollerer en stolander eller kabinetrømmer køkkenlayoutet, kontrollerer, om du har alle stykker og derefter begynder at montere kabinetterne. Hvert kabinet fastgjort en ved siden af ​​den anden og også til væggene. Brug af åndeniveauerne Kontroller, at hvert vandret kabinet er klar til at installere bordpladen.
Installation af nye boards.
Når dine kabinetter er på dit sted, kan en fagmand ved at vedhæfte din nye plade. Afhængigt af dit køkkenarrangement kan du købe en standard køkkenmaskine i butikken. Ellers skal du tilpasse den eksisterende plade eller installere en plade, der er lavet til at passe til at passe ind i dit rum. Installationen af ​​skrivebordet er baseret på installationen af ​​skrivebordet på dine kabinetter og vægge, før det sikres det på webstedet ved hjælp af klæbemiddel, skruer og konsoller. Endelig forsegler bordpladeinstallatøren alle kanter og renser alt affald.