Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Brændeovne, Pejse

Leder du efter en pejsemager til at bygge en pejs eller flise? Vi har 21.800 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.761 registrerede fagfolk
87.790 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Brændeovne, Pejse

Har du brug for en service inden for pejse, komfurer? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for fokus, fremstilling, installation og montering af pejse og brændeovne. Prisen på pejseovne afhænger normalt af rækken af ​​tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: service efter garanti, forsendelsesomkostninger leveret af en af ​​vores 21.800 eksperter i kategorien.

Se også:Prisen
32.761 registrerede fagfolk
87.790 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Sådan kører du en installation af pejsen
Opbygning af en varmlufts pejs til træ
Varmluftfartøjer er en del af opførelsen af ​​dit hus, så deres implementering eller reparation, om en pejs eller skorsten ofte er en kompleks proces. Din tekniker til byggearbejde til implementering af pejsen vil bruge sten, mursten, sten, fliser / fliser, men også andre materialer som gips eller træ. Designs - sætter et passende skorstenssystem baseret på optimal luftstrøm, røggasafløb for at sikre termisk komfort i din bygning, sikrer dens tæthed for at undgå tilbagebetaling. Blageren starter ved at placere din fokus (normalt fra mursten, keramiske fliser eller beton) for at give et solidt og sikkert grundlag for din opvarmning til træ. Det vil yderligere installere din enhed og forbinder røgen (indenfor og udenfor på dit tag) for at tage røgen ud af dit hus.
Installation af en gas pejs
Når du vælger den bedste gas pejs til dit rum (om i væggen, bygget, frit stående eller inde i din eksisterende pejsstruktur), vil installationsprogrammet hjælpe dig med at forbinde gas. Hvis du ikke har en tankstation endnu, vil den arrangere en gasflaskeforbindelse eller levering. Desuden bygger din pejsinstallatør alle dele, herunder pejsenhed og røg. Han skærer huller for at placere røgen gennem loftet og tag og vil sikre, at alle huller er fast forseglet for at undgå lækage og skade. Endelig forbinder det gas og test din nyinstallerede pejs.
Installation af elektrisk pejs
Din elektriske pejs blikkenslager begynder at involvere og prøve en pejs for at afgøre, om det virker. Derefter forbinder den pejsen til væggen til destinationen eller skærer åbningen til væggen for at gøre en indbygget pejs, der passer til der. Det forbinder yderligere strømforsyningen (du kan have brug for en licenseret elektriker til dette trin). Endelig vil den installere alle dekorationer (f.eks. Logs), der følger med en pejs og monteret frontglaspanelet.
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor bestille installationen eller opbygningen af ​​pejsen gennem Wilio?
Der er få ting, der ville være mere behageligt end at bruge en vinteraften på pejsens varme. Men du bliver nødt til at forlade pejsen først. Der er mange detaljer, der gør din pejs sikker, funktionel og æstetisk. Derfor er montering af pejsen det job, du bør overlade til en person, der har rige oplevelser og nødvendige værktøjer til at håndtere det. Så book installationen af ​​pejsen gennem Wilio, og du vil nyde sin fængslende atmosfære på kort tid. Uanset om du har brug for at installere en ny pejs eller skal reparere din nuværende pejs, er du på det rigtige sted. Du skal blot sende din anmodning, vælge din installatør og lade dig installere eller rette pejsen, der passer dig.
Hvilken type pejs skal jeg få installeret?
Det afhænger af, hvad dine prioriteter, om æstetik, varme, effektivitet eller komfort. Træfartøjer tilbyder fremragende varmeeffektivitet i forhold til alternativer, de har et klassisk udseende, mens gas- og elektriske pejse er et moderne alternativ og er nemme vedligeholdelse.
Det er også nødvendigt at løse skorstenen, når du bygger en pejs?
Ja. Hvis du bygger en pejs, skal du også installere skorsten som en del af tjenesten. Når du indtaster Wilio-efterspørgslen, skal du ændre og bekræfte med den valgte teknik.
Kan du installere en pejs uden skorsten?
Ja. Gas og elektriske pejse kræver ikke skorstene, fordi de ikke producerer røg.
Har du brug for et kvalificeret pejsinstallationsselskab?
Bygningen eller monteret af pejsen er ikke kontrolleret og gør det ofte dygtige håndværkere, men det er godt at vælge en leverandør med professionel kompetence indskrevet i sofaen i trapper. Mindst er det vigtigt, at håndværkerne allerede havde flere succesfulde pejs-realiseringer - vi anbefaler at tjekke det. Men det er kun et potentielt farligt husstandssag, der kan forårsage brand og derved overvejes. En revision af skorstenen er nødvendig, når du bygger en skorsten. Gennemførelsen skal være i overensstemmelse med gældende sikkerhedsforskrifter.
Hvor lang tid tager det en pejs?
Opførelsen af ​​en klassisk pejs er dybest set en våd byggeproces og tager de fleste dage til en uge, når alt går uden problemer. Pejsen er ideelt interesseret i ca. 2-3 måneder før den ønskede frist for at have tilstrækkelig tid til at konsultere og forberede dokumentation. Udvælgelse af den rigtige type, passende beliggenhed i rummet, tilslutning til ekstern luftforsyning, løsning af røggasdræn til skorsten - alt og endnu mere skal overvejes for at give dig en pejs uden problemer for at tjene lange år. Det kræver normalt inspektion af bygningen eller høringen med husets designer. Derefter udvikles en projektdokumentation af pejsen såvel som at rapportere bygning på byggeordet i din landsby / by. Emergency Udtalelse om projektdossier som en vedhæftet fil er også påkrævet. Du vil også have tilladelse til opførelse af en lille kilde til luftforurening fra din kommune, hvor du indsender projektdokumentation, når du anmoder om. Når opførelsen af ​​skorstenen, revisionen - for det vil have brug for en chiquet, der kan give dig en leverandør af pejsen, eller du kan bestille det selv. Når du bygger et nyt hus, er det tilrådeligt at tænke på pejsen allerede i sit design og indarbejde det direkte i husets bygningsdokumentation. Installationen af ​​en elektrisk eller gas pejs er relativt enkel og kan kun tage 4 timer.
Hvor meget er installationen af ​​pejsen?
Prisen på pejsen er en meget individuel affære. Hvad angår den komplette bygning af en varmlufts pejs med skorsten, flytter omkostningerne omkring 3000 - 15000 EUR afhængigt af pejsens kompleksitet og omfanget og konkrete byggearbejde. For den nødvendige konstruktion af skorstenen kan denne pris stadig stige. Prisen kan være meget lavere afhængigt af forbruget, som du allerede har, eller hvis det kun er et enkelt sæt pejsindsats (ca. EUR 500). Fix omkostninger afhænger af henholdsvis omfanget af implementerede værker. omfanget af skade. Reparationen kan indeholde handlinger som reparation af foring, skorsten, udskiftning af pejs, reparationsdør hængsel af pejsindsatser. Det er stadig nødvendigt at være enig med leverandører, om pris tilbudet skal omfatte materiale og arbejde.
Hvad indeholder der ellers installationen af ​​pejsen?
Strukturen af ​​pejsen indeholder en egenskab af ekspertrådgivningen fra udvælgelsen af ​​pejsindsatser og ovne, der udformning af projektdokumentation, dokumenter til byggeapporten eller byggetilladelsen, implementeringen af ​​byggearbejde, herunder skorstenens gennemgang, hvis det er en del af bygningen. En fagmand vil ikke sælge dig en pejsindsats, men også oplevelsen, kvalitetsstrukturen af ​​nøglen svarende til gældende standarder og tendenser. Det er vigtigt at være klart, at leverandøren forsvinder, som har leveret til at indeholde. Indholdet af arbejdet afhænger af typen af ​​pejs.