Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Bogholderi

Leder du efter en revisor til regnskab? Vi har 1.415 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

32.338 registrerede fagfolk

85.380 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Bogholderi

Har du brug for en regnskabsservice? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetsprofessionelle inden for dobbelt og simpelt regnskab, moms, løn og personale samt regnskabskontrol. Prisen på revisorer afhænger normalt af ydelsernes omfang. Se flere oplysninger om tjenester: virksomhedsdannelse, revision, rådgivning leveret af en af ​​vores 1.415 revisorer i den givne kategori

Se også:Prisen

32.338 registrerede fagfolk

85.380 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke tjenester giver revisoren?
Revisor kan specialisere sig på et område eller tilbyder en række tjenester som forvaltning af enkel og dobbelt regnskab, udarbejdelse af regnskabsmæssige og statistiske udsagn, regnskabsmæssige udsagn, clearing og selvangivelse. Regnskab for forskellige typer af poster (bankopgørelser, interne dokumenter, kunde- eller forsyningsfakturaer osv.). Fakturering af arbejdsruter. Vurdering af nøjagtigheden af ​​skat og regnskabsfakturaer. Ansvar for korrekt udstationering af regnskabsposter. Udarbejdelse af regelmæssige månedlige, kvartalsvise og årlige lukninger og forberedelse af dokumenter til det statistiske kontor. Kommunikation med revisorer, skattemyndigheder og andre institutioner. Regnskab almindeligt kombinerede forskellige tjenester for at hjælpe dig med at forbedre virksomhedens eller personlige finanser.
Hvordan kan jeg finde en god revisor eller skatterådgiver?
Den bedste måde at finde en god revisor i nærheden af ​​dig er at indtaste efterspørgslen og vente på tilbud fra regnskabsførere, hvis erfaringer og færdigheder svarer til, hvad du har brug for. Tjek derefter deres anmeldelser, sammenlign menuerne og vælg den, der passer dig.
Hvordan kan jeg finde en revisor i mit kvarter?
Find en lokal revisor kan nogle gange være kompleks afhængigt af hvor du bor. Hvis du indtaster efterspørgslen, sender vi det til en revisor fra dine omgivelser. Det er dog ikke altid et personligt møde, og så kan du vælge en regnskabsfører fra andre regioner og kommunikere elektronisk.
Hvorfor er det hensigtsmæssigt at ansætte en revisor via Wilio?
Regnskab er en af ​​de tjenester, der virkelig hjælper dig med at gemme. Investering i revisorens tjenester er det værd. En god revisor kan fremhæve dig på fejl og ubrugte muligheder, der koster dig penge. Ikke alene sparer du tidens tid, vil du være i stand til at sove fredeligt med sikkerhed for, at din regnskab og skat ledes i rækkefølge og i overensstemmelse med loven. Fra at finde en god revisor vil kun et par klik blive opdelt i Wilio. Bare beskriv hvilke tjenester du har brug for, og vent på menuer. Nu er det rigtige tidspunkt at løse din regnskab. Få gratis tilbud og find en praktisk revisor i dag.
Hvilke tjenester gør du for dig revisor

Selvangivelse af en fysisk person
Alle bør have en pålidelig revisor, der foretager en selvangivelse fra fysiske personers indkomst hvert år. Det er normalt bedst at kontakte en regnskabsfører i begyndelsen af ​​det nye år - ideelt set senest 3 måneder før deadline. Ikke kun for sikker på, at det vil have tid til dig, men også for at kunne rådgive dig, for eksempel er det stadig muligt at sætte det i prisen, før regnskabet er lukket i løbet af det sidste år. Når du finder en regnskabsfører, hvorfra du gerne vil have en selvangivelse, må du ikke smile det så hurtigt som muligt. Før de indsendes skatteleverandører, er revisorer betydeligt travlt, så lad det ikke forlade det sidste øjeblik.
Bogføring
Mange regnskabsmæssige udsagn tilbyder regnskabstjenester og kender dig med regelmæssig lukker, løn, fakturaer og lignende. Hvis du ejer en lille virksomhed, eller du er en eneste erhvervsdrivende, giver ansættelsen en revisor fornuftigt, fordi din regnskab vil føre en professionel, der vil tage sig af alle love, standarder og regler for at undgå mulige problemer med myndigheder, der kan opstå fra uvidenhed.
Konsultation
Revisoren kan hjælpe dig med at optimere dine regnskabsudgifter. Du kan arrangere en aftale, hvor du snakker om din indkomst og udgifter. Derefter rådgive dig om at fortsætte med optimering. Fordelen om at have en revisor i forberedelsen af ​​budgettet er, at det vil se på din økonomi objektivt og kan evaluere, hvad du har råd til at købe, skrive ned og hvilken skattehøjde kan forvente i et år.
Råd og tips.
Citater vender Spild ikke tid ved at lede efter bud fra forskellige regnskabsvirksomheder. Indtast din forespørgsel og start for at modtage tilbud fra praktiske regnskabsførere fra omgivelserne. Overskrid ikke dit budget Regnskabspriser kan virkelig være anderledes. Men med Wilio kan du nemt sammenligne flere tilbud og vælge en sådan, der passer til dit budget. Find de bedste revisorer Glem ikke at tilføje dine krav til gennemførelse af implementeringen. Hvis du har et udpeget budget, der skal følges, skal du være opmærksom på, at tjenesteudbyderen allerede er i begyndelsen.
Demonstration

Demonstrationer af vores udbyderes realiseringer

Bogholderi
Karl Y.
Bogholderi
Victor B.
Bogholderi
Oliver F.