Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Rengøringsservice

Leder du efter en pedel til rengøring? Vi har 30.068 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

4.610 registrerede fagfolk

82.747 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Rengøringsservice

Har du brug for rengøring? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for vinduespolering, støvsugning, strygning, fliselægning, vask og bankning. Prisen for rengøring afhænger normalt af rækken af ​​tjenester. Se flere oplysninger om tjenesterne: rengøringsmidler, støvsuger, moppe, kost, spand, som vil blive leveret af en af ​​vores 30.068 rengøringsassistenter i den givne kategori.

Se også:Prisen

4.610 registrerede fagfolk

82.747 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Hvad er en del af almindelig rengøring?

Hvad der ryster rengøring

Soveværelse, stue og delte rum Tør støv på alle tilgængelige overflader i soveværelset, stue og delte rum Rengøring af alle spejle og glasoverflader i soveværelset, stue og fælles rum Vaskegulve i soveværelset, stue og fælles rum Støvsugning i soveværelset, stue og delte rum Vask og desinfektion af toiletter, brusere, badekar og håndvaske Tør støv på alle tilgængelige overflader på badeværelset Vaskegulve på badeværelset Rengøring af alle spejle og glasoverflader på badeværelset Rengøring af håndvasken i køkkenet, fylder opvaskemaskinen, vaskning af retter Rengøring af bordplade overflader, bord og forsendelse i køkkenet Rengøring af ovnen, rør og mikrobølgeovn Vaskegulve i køkkenet Rengøring af køkkenets inderside Rengøring af køleskabet Strygning Windows Rengøring Tæppe arteration. Rengøring / sæde sæt
Ofte stillede spørgsmål

Hvilke færdigheder har rensningen?
Den praktiske rengøringsmiddel kan planlægges at planlægge at arbejde så effektivt som muligt, og at alt har stimuleret på det tidspunkt, det har til arbejde forbeholdt. Rengøringsassistenter gør ofte et par ting på én gang, tænder vaskemaskinen eller opvaskemaskinen og støvbøjningen for den tid og pålægger eller i køkkenet skæve objekter, der er stærkt snavset og rengøring af badeværelset. Rengøringer kan også rengøres korrekt med snavs eller alvorligt tilgængelige steder. Det ved også, hvilke midler og værktøjer der er hensigtsmæssigt at bruge til at rengøre alt grundigt.
Hvordan finder jeg en god oprydning?
Oprettelse af en efterspørgsel efter Wilio er en hurtig og nem måde at finde en smart og villig rengøringsmiddel i dit nabolag. Wilio hjælper dig med at finde en rengøringsmaskine, der kan tilpasses til og gøre alt det arbejde, du har brug for som strygningskurve, vaskevinduer og under.
Hvilket arbejde gør en ren ren?
Rengøring ofte involverer tørring støv, støvsugning og vaske flisen i alle værelser. Badeværelse rengøring, herunder spejle, toiletter, skjorter og bade. Rengøring af køkkenet, herunder bordplade, hylder, håndvaske og dør på kabinetter. Rengørings- og tørringsdøre, fliser, sill, spejle, glasflader og dekoration. Du kan også acceptere andre tjenester som vinduesvask, forsendelse og hængning gardiner og hængsler, strygning af vaskeri og derunder.
Hvor ofte renser du?
Ofte bestiller kunderne regelmæssig rengøring hver anden uge. Hvis du har hjem kæledyr derhjemme, unge børn eller bare nødt til at rengøre oftere, kan du acceptere den ugentlige tidsplan.
Har jeg brug for at levere rengøringspræparater?
Vi anbefaler, at rengøringsmidlet vil blive enige om, om det vil medbringe rengøringsmidler, eller om det bruger din. Hvis rengøringsmaskinen ikke bruger deres egne specielle maskiner (for eksempel, hvis du bestiller artering eller vaske-vinduer), for hvilke specielle rengøringspræparater kan være nødvendige, kan det prioritere dit rengøringsmiddel for at bruge dine rengøringsmidler. Når rengøringen rejser offentlig transport, kan det være et problem at bringe rengøringsmidler eller værktøjer som støvsuger, mop og spand. Vi anbefaler, at rengøringsmidlet vil blive enige om, om det vil medbringe rengøringsmidler, eller om det bruger din.
Disposable eller regelmæssig rengøring?
Hvis du har brug for en engangs grundig rengøring af et fladt eller et hus, skal du bare indtaste Wilio-efterspørgslen og hjælpe dig med at finde en oprydning på en engangsrengøring, der hjælper dig. Hvis du skal rengøre regelmæssigt, hjælper vi dig med at finde en oprydning rengøring. Vi opfordrer til at blive enige om åbningsmødet for at sikre, at du vil være alt efter dine forventninger.
Hvorfor ansætte en renere over Wilio?
Vil tiden for rengøring ud på grund af en lang dag fuld af pligter? Forlad ikke vaske vasker, overstiger og tør støv ud over vognen af ​​børn i skole og hjælp med lektier? Når du er træt og overarbejde, den sidste ting, du vil tilbringe lørdag morgen ved rengøring. Det vil hjælpe dig med praktisk renere, der tager sig af dit hus, lejligheden eller kontoret glødede rent. Professionel rengøringsmiddel vil regelmæssigt opretholde din lejlighed eller hus ren, eller vil komme til at hjælpe dig med at rydde op ad lejligheden efter lejere, spilde vinduer, tatoverede tæpper eller dyb rengjort lejlighed før helligdage.
Råd og tips.
God opgave er grundlaget Rengøringsmaskinerne kan adressere en bred vifte af forskellige værker fra almindelig rengøring efter dybdekrensning, vaskevinduer, strygning. Skriv alle opgaver for at komme ind i en rengøringsmaskine for at estimere omfanget af arbejdet og bringe de nødvendige værktøjer og rengøringsmidler. Hvilke rengøringsmidler vil du bruge Vi anbefaler, at rengøringsmidlet vil blive enige om, om det vil medbringe rengøringsmidler, eller om det bruger din. Budget og tid Glem ikke at tilføje dine krav til gennemførelse af implementeringen. Hvis du har et udpeget budget, der skal følges, skal du være opmærksom på, at tjenesteudbyderen allerede er i begyndelsen.
Demonstration

Demonstrationer af vores udbyderes realiseringer

RengøringsserviceEmil Q.
RengøringsserviceNoah U.
RengøringsserviceLauge Y.
RengøringsserviceKarl E.
RengøringsserviceFrederik A.
RengøringsserviceAugust E.