Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Renovering og Ombygning

Søger du en udbyder til ombygning og renovering? Vi har 32.355 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.295 registrerede fagfolk
89.944 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Renovering og Ombygning

Har du brug for en service inden for ombygning og renovering? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for nedrivning og murværk, gulvudskiftning, facaderenovering og indvendig maling. Omkostningerne ved at reparere og renovere et hjem afhænger normalt af udbuddet af tjenester. Se flere oplysninger om tjenesterne: rådgivning, brolægning og flisebelægning, møbler og malingsomkostninger leveret af en af ​​vores 32.355 murere i den givne kategori

Se også:Prisen
33.295 registrerede fagfolk
89.944 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor søge efter en renoveringsekspert på Wilio?
Uanset om du planlægger at rekonstruere lejligheden eller huset for at være dit hjem en stærkere, mere økonomisk eller smukkere, kræver enhver genopbygning en masse indsats og repræsenterer en betydelig investering. På vej til drømmehus, kan det hele, at skive, for hvilke mange uerfarne ejere kommer på tværs af. Derfor er det vigtigt at vælge en pålidelig, erfarne og kvalitetsleverandør. Vend til en professionel er sikrere end øde til genopbygning selvhjælp. Eksperter, der specialiserer sig i rekonstruktioner, har den nødvendige erfaring, kontrolvis dokumenterede og sikre procedurer og ved, hvordan man arbejder med forskellige materialer. Wilio vil hjælpe dig med at finde en leverandør til at stole på for at omdanne din ejendom til at drømmehus.
Hvilke færdigheder har renoveringseksperten?
Genopbygning ekspert har en række færdigheder, der er nødvendige for at styre byggearbejde og alle med genopbygning relateret. Dens rolle er at sikre, at alle aspekter af genopbygningsarbejder udføres og i henhold til gældende byggelove og regler. Han ved, hvordan man vælger de rigtige materialer, procedurer og værktøjer. Det kan strategisk planlægge, koordinere og styre mennesker og ressourcer. Det kan praktisk talt anvende forskellige tekniske og konstruktionsteknikker, kontrollerer ofte principperne om funktionelt indretning.
Hvordan kan jeg finde genopbygningen af ​​lejligheder og hjem?
At skabe en efterspørgsel efter Wilio er en hurtig og nem måde at finde en bevist professionel til at rekonstruere lejligheder og hjem i dit nabolag. Wilio hjælper dig med at finde en ekspert, der kan tilpasse tid og vil gøre alt det arbejde, du har brug for.
Hvad skal der gøres i genopbygningen af ​​lejligheden eller huset?
Udskift gulvet eller fliserne. Lav den nødvendige elektrisk installation og vandinstallation og installer nyt badeværelse og køkkenudstyr. At male ud, hvis huset skal males ikke kun interiøret, men også det ydre.
Har jeg brug for at rekonstruere arkitekten?
I de fleste tilfælde er arkitekten ikke nødvendig. Hvis dette er en historisk bygning, vil det være nødvendigt for arkitekten at forberede den ønskede dokumentation, der skal rekonstrueres af de kompetente myndigheder.
Hvor længe vil det tage genopbygningen af ​​lejligheden eller huset?
Længden af ​​genopbygningen er forskellig fra hvert projekt afhængigt af arbejdsområdet. Kontraktaftale bør omfatte startdato og dato for afslutning. Når det rekonstrueres, er det nødvendigt at gøre ejeren tilgængelig og kan gøre vigtige beslutninger under arbejdet for at stå. Under genopbygning skal håndværkere have adgang til fast ejendom under normal arbejdstid.
Hvor meget er genopbygningen af ​​en lejlighed eller et hus?
Genopbygningspriserne er virkelig forskellige afhængigt af behovene hos ejeren og budgetmulighederne. Genopbygning ekspert vil give dig alle de oplysninger, du har brug for til korrekt at bestemme, hvordan man gør brug af midlerne effektive.
Hvornår er den bedste tid til at rekonstruere?
Rekonstruktion eller genopbygning af indendørs rum kan normalt udfyldes til enhver tid i løbet af året. Nogle dele af genopbygningen kan afhænge af vejret. For eksempel i genopbygningen af ​​huset skal arbejdet på fundamentet, vægge og tag udfyldes ved temperaturer over frysepunktet.
Kan jeg købe mine egne byggematerialer til rekonstruktion?
Selvfølgelig. Vi anbefaler dog, at du diskuterer leverandøren grundigt, at materialer vil blive bestilt. Der er masser af små og specifikke elementer, der er nødvendige, men nemt for ikke glemmer eller følger ikke den nøjagtige type.
Hvordan vil genopbygningen blive kørt?
Der er mange variabler, der påvirker, hvor længe vil arbejde for genopbygningen af ​​lejligheden eller huset. De enkelte faser af projektet beskrives kort nedenfor. Indledende møde for at få en ide om projektets omfang og inspektion af det sted, hvor det vil blive bestemt. Forslagets fase - I løbet af denne fase er kunden og leverandøren enige om forslaget og genopbygningsplanerne, efterfølgende underskriver begge parter kontrakten. Forberedelsesfase - Materialer vil blive udvalgt, og genopbygningen er planlagt. Byggefasen - Bygningsarbejde. Afslutnings- og indsendelsesfase - Endelig liste over alle resterende rettelser og efterbehandlingsarbejder.
Hvilket arbejde er virksomheden en del af genopbygningen?Hvad er en del af genopbygningen
Ændring i rummets disposition og opbygge eksisterende gulvplaner. Installation af gulve, fliser, døre Demontering og installation af køkkenenhed og tilbehør Demontering og installation af badeværelse sanity Wateroinstallateur Labours. Elektroinstallationsarbejder Maleriet
Råd og tips.
God opgave er grundlaget Der er mange variabler, der påvirker prisen og længden af ​​arbejdet for at rekonstruere lejligheden eller huset. Skriv i opgaven så præcis som muligt, hvad der vil blive genonpentret til ekspert præcist, hvad din ide er. Kontroller for realisering For at være sikker på at alle værker er blevet lavet kvalitet, skal du kontrollere arbejdet i løbet af hendes kursus, og efter at det fuldender det. Budget og tid Glem ikke at tilføje dine krav til gennemførelse af implementeringen. Hvis du har et udpeget budget, der skal følges, skal du være opmærksom på, at tjenesteudbyderen allerede er i begyndelsen.
DemonstrationDemonstrationer af vores udbyderes realiseringer
profile image
Renovering af Hus, Ombygning af Hus
Noah M.
profile image
Renovering af Hus, Ombygning af Hus
Walter E.
profile image
Renovering af Hus, Ombygning af Hus
Elliot R.
profile image
Renovering af Hus, Ombygning af Hus
Viggo U.
profile image
Renovering af Hus, Ombygning af Hus
Lauge Y.
profile image
Renovering af Hus, Ombygning af Hus
William B.