Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Garager og Pavilloner

Leder du efter en shelterbygger? Vi har 27.645 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.159 registrerede fagfolk
88.946 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Garager og Pavilloner

Har du brug for et krisecenter? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for fokus, design og konstruktion af shelters. Prisen på lysthuse og pergolaer afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: transportomkostninger, gravearbejde og værktøj leveret af en af ​​vores 27.645 tømrere i kategorien

Se også:Prisen
33.159 registrerede fagfolk
88.946 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Tjenester.
Hvad omfatter montering og reparationstjenester husly?
Disse tjenester omfatter alt, hvad der er nødvendigt for at opbygge et nyt eksternt hus i haven eller gården eller reparere af et eksisterende husly. Vores udbydere kan vurdere, om reparationen er mulig og fordelagtig eller eller om det ikke er et bedre ly for at fjerne og bortskaffe det for at frigive et nyt sted. På vores portal finder du udbydere til at hjælpe dig med at opbygge et nyt husly og gendanne gamle.
Vurdering og reparation af husly
Denne tjeneste er en billig mulighed, der skal overvejes før den gamle husly bortskaffelse. Vores udbyder kan se dit husly og se om og hvilke reparationer der er nødvendige. Hvis konstruktionen kræver lettere reparationer, f.eks. Tagreparation, udbyder vil forpligte dig med anbefalede reparationer og nødvendige materialer. Hvis disse materialer er tilgængelige, vil de få de nødvendige reparationer, og ly bliver mere modstandsdygtig over for fremtidige skader.
Demontering og bortskaffelse af et gammelt husly
Hvis huslyet ikke længere er levedygtigt og ikke vil hjælpe ham eller reparere, kan vores udbyder også foreslå muligheden for demontering og bortskaffelse. Denne mulighed er god at vælge, hvis du besluttede at opbygge et nyt husly. Leverandøren demonterer og bortskaffes af et gammelt husly og efterlader grundlaget for en ny. Det kan også fjerne baser, hvis du vil placere et nyt husly andetsteds, eller hvis de allerede er i en ubrugelig tilstand. Vægge, døre, isolation og andre rester fjernes fra dit plot og opbevares i affaldskurve til bortskaffelse.
Installation af nyt husly
Du har flere muligheder for at reparere et hus, som det kan renoveres. Men du vil gerne bygge et hus helt fra begyndelsen? Angiv specifikt hvilken slags ly, du er interesseret. Monteret husly er let at montere og mindre dyrt, ubesværet kræver mere tid, værktøj, udstyr og bygherrer med kvalifikationer og slagtekroppe inden for tømrer og konstruktion.
Sidste redigeringer.
Nogle udbydere kan tilbyde yderligere service til attraktiv, fuldføre dit præfabrikerede husly. Hvad med den nye frakke eller terrænbehandling i sine omgivelser? På Wilio finder du eksperter på alt!
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor ansætte en mester for at bygge et husly / lysthus via Wilio?
Har du en gammel, beskadiget husly / bower, du skal renovere? Vil du designe en helt ny Garden Gazebo med originalt design? På Wilio finder du mestere, der møder alle dine ønsker. Bestil denne service hos os er økonomisk gavnlig, tidsbesparende og komfortabelt. Reparation af husly, herunder montage og konstruktion, er en udfordrende opgave. Men Wilio vil hjælpe dig med at finde en praktisk kutila, der kan rette eller opbygge et hus i en rimelig tidsramme, og du kan fokusere på alt andet. Indtast efterspørgslen efter vores platform og lad arbejde på en af ​​vores udbydere. I efterspørgsel, bedes du give alle detaljer som typen af ​​ly, din adresse og ideel tidsramme. Udbydere vil kontakte dig gratis og begynde at arbejde umiddelbart efter aftalt. Start med reparation eller opførelse af dit drømmeskytter lige nu og brug Wilio!
Hvad er fordelene ved at bestille udbyder til at samle og reparere husly?
Hvis du beslutter dig for at bestille din udbyder, behøver du ikke bruge din tid til at udføre denne krævende opgave. Du kan planlægge andre aktiviteter og undgå problemer med at løfte tunge genstande og risiko for skader, der kan opstå, når du bruger værktøjer.
Har jeg brug for at levere mine værktøjer og udstyr til installation og reparation af et husly?
Tilvejebringelse af værktøjer og udstyr er ikke obligatorisk. Udbydere kommer ofte med deres værktøjer og udstyr til at udføre en given service, og alt hvad du skal forsyne dem om at reparere materiale, montering eller konstruktion. Men hvis du har nogle værktøjer eller specielt udstyr, der kunne gøre arbejdet lettere, kan du låne dem med udbydere.
Hvor lang tid tager det en montering eller reparation af husly?
Den tid, der er nødvendig for at udføre disse tjenester, afhænger af arten og kompleksiteten af ​​arbejdet. Hvis dit hus kræver mindre reparationer, er det muligt at være nok i en dag. Hvis dette er mere kompliceret samling, vil din udbyder have brug for en minimumsuge.
Kan en udbyder hjælpe mig med en montering og reparere husly?
Ja, hvis du har brug for hjælp til montering, reparation eller byggelyt, kan du ansætte en af ​​vores udbydere til at hjælpe. Hvis du gør forretninger og sælger disse tjenester, kan du også ansætte vores udbydere når som helst, når du har brug for smarte hænder. Angiv altid, hvilket arbejde fra den udbyder du har brug for.
Hvorfor er en vigtig reparation af ly?
Nedskrivningen af ​​huslyets ikke-vedligeholdelse repræsenterer fremtidige løsninger. Haveværktøj og udstyr, der opbevares i dårligt vedligeholdt ly, afskrives ofte for insekter og gnavere, for hvilke et sådant hus bliver ofte hjemme.
Kan jeg rette lyet alene?
Ja, du kan også rette dit husly, men kun gør det, hvis du har de nødvendige færdigheder, erfaring og værktøjer. Implementering Reparationer Shelter er ok, hvis de er mindre og kan gøres inden for en dag, og før de ankommer regnen og forstyrrer dit arbejde. Hvis dit arbejde virker for svært, eller du ikke har tid, anbefaler vi, at du ansætter en af ​​vores udbydere.