Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Skatteangivelse

Leder du efter en revisor til selvangivelse? Vi har 1.470 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.295 registrerede fagfolk
89.945 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Skatteangivelse

Har du brug for en selvangivelsesservice? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for behandling af momsangivelser, person- og selskabs selvangivelser, selvangivelser for motorkøretøjer. Prisen for beskatning afhænger normalt af ydelsernes omfang. Se flere oplysninger om tjenesterne: skriftlige erklæringer om skattespørgsmål, meddelelser om skatte- og afgiftsfrister, oplysninger om aktuelle ændringer i skattelovgivningen, leveret af en af ​​vores 1.470-eksperter i kategorien.

Se også:Prisen
33.295 registrerede fagfolk
89.945 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Hvilke skatterådgivning kan jeg bestille?
Hvad omfatter skatterådgivning?
At finde en skatterådgivning i nærheden af ​​mig er den bedste måde at sikre, at du anvender alle relevante fradrag og tager mindst skatter. Modtaget en maksimal refusion fra selvangivelsen. Skatterådgivere tilbyder møder personligt, telefonisk eller e-mail. Mange lokale skatterådgivere tilbyder også mobiltjenester og kan mødes hjemme eller på en anden placering.
Skatteafkast for eneste erhvervsdrivende og enkeltprofessioner (fysiske personer)
Skatteafkast til indkomstskat af fysiske personer er et relativt simpelt spørgsmål. Som en alvor skal du give oplysninger om din indkomst og eventuelle arbejdsudgifter som f.eks. Arbejdsværktøjer eller kontorudstyr. Så vil resten gøre din rådgiver. Din rådgiver vil også kunne rådgive med alle specifikke skattefradragsskrav, der er tilgængelige for dit erhverv. Det vil også pålægge en mulig forsinkelse af indsendelse af selvangivelse eller yderligere eller hensættelse. Efter afslutningen af ​​selvangivelsen kan du indsende dig eller din rådgiver, fysisk på skattekontoret eller elektronisk, med din underskrift i den relevante formular.
Skatteafkast for virksomheder (juridiske personer)
Skatterådgivere er eksperter til udarbejdelse af selvangivelse og årsregnskaber for virksomheder. Som specialister om virksomhedsafgifter ved, hvilke fradrag der er fradragsberettigede. Processen med at fuldføre afkastet ligner fysiske personer.
Skatteafkast for investorer
Hvis du investor i fast ejendom eller værdipapirer, vil selvangivelsen have en ny dimension for dig. Specielt anbefalet er skatteplanlægning. Specialiseret skattevogn i dit nabolag kan hjælpe dig med at maksimere afkastet, hvis du er investorer i fast ejendom. De vil yde rådgivning inden for kapitalindtægtsskat, negative gear og endda timefrugtsplaner for inventar og tilbehør i din lejekontrakt. De kan også give dig specifikke skatterådgivning og finansielle fremskrivninger, hvis du overvejer at købe eller sælge investeringsaktiver.
Andre skatteopgørelser.
Ud over indkomstskat, andre skatter, såsom tilføjet skat (moms), bilskat, punktafgift på bestemte typer varer eller lokale skatter. Skatterådgiver for dig med forklaringen af ​​individuelle skatter, deres juridiske krav og udsagn vil helt sikkert lide det.
Transaktionsskat rådgivning
Hvis du overvejer at investere i aktiver eller køb / salg af virksomheden (transaktion), har du brug for skatterådgivning, der er skræddersyet til dine omstændigheder. Særlige uddannede rådgivere med kvalitetsoplevelser vil anbefale dig den bedst mulige løsning, der unødigt kommer til at ankomme om din økonomi. Se efter enhver form for skatterådgivning nær Wilio.
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor kigge efter en skatterådgiver via Wilio?
Leder du efter hjælp med skatterådgivning i dit nabolag? Indkomstskat kan være forvirrende og frustrerende, hvis du tæller det selv. For alle regler om, hvilken indkomst du skal indrømme, og de fradrag, du kan udøve, kan tage timer for at finde det selv. Så spørg om hjælp til din ekspertskat. Find dig selv i din skatterådgiver for at kunne levere en selvangivelse med de rigtige oplysninger og kræve de skattefradrag, du har ret til. Det bedste sted at finde skatterådgiveren er Wilio. På Wilio finder du skatterådgivere, der specialiserer sig i forskellige skattetjenester, fra selvangivelser for eneste erhvervsdrivende (fysisk person) og små virksomheder til omfattende tildeling af store og investorer. Bare indtast efterspørgsel, du leder efter, og sammenlign tilbud fra kvalificerede skatterådgivere for at hjælpe dig med at orientere dig selv i reglerne og spare på skatter.
Hvad er forskellen mellem skatterådgiveren og en revisor?
Revisoren er en bogføringspecialist, som også er et af dokumenterne til selvangivelsen. Revisoren må dog ikke længere være ekspert til at udarbejde selvangivelse. Skatterådgiveren er ekspert i skatteproblemer. Det skal komponere strenge tests, at kun 20-30% af kandidaterne kan håndtere succesfuldt. Først da er Adepti skrevet til skatterådgiverkammeret og kan begynde at udføre dette erhverv. Skatterådgiveren er berettiget til at behandle en selvangivelse, kontrolrapport og alt andet vedrører skatter. Den har obligatorisk forsikring, så hvis formularerne har foretaget fejl, for hvilke Financial Office støtter bøder, dækker deres forsikring.
Jeg har brug for en skatterådgiver eller kan jeg få en selvangivelse til at arbejde alene?
Måske tror du, at du sparer penge i din egen modtagelse, men du kan forberede dig på lang sigt. En erfaren skatterådgiver kan sikre, at din selvangivelse har været fejlfri og sparer dig fra skattekontrol og potentielle sanktioner og bøder. Hans ekspertise vil også hjælpe dig med at spare på skat inden for lovgivningen.
Hvornår er det bedste at engagere skatterådgiveren?
Leje en skatterådgiver Du må helt sikkert på forhånd før de juridiske vilkår for arkiveringsafkast, jeg. i slutningen af ​​regnskabsåret. Det er dog bedst at rådgive med skatteeksperten i løbet af regnskabsåret, hvis du har brug for et bestemt råd i skatteplanlægning. Du vil være tilgængelig i tilstrækkelig forskud af værdifulde rådgivning i strukturering af dine indtægter, udgifter og investeringer for at minimere din skatteforpligtelse.
Hvordan kan jeg forberede mig på et møde med din skattevogn?
Det er især nødvendigt at være åbent for din skatterådgiver. Det er som om din forsvarer til skatteagenda. Først og fremmest bør du åbenlyst fortælle ham om deres faktiske indkomst, skatteaktiviteter, men også om deres planer og ambitioner. Efterfølgende skal du i processen have samlet alle oplysninger om din indkomst og udgifter i et år.
Hvordan finder jeg en skatterådgiver?
Den bedste måde at finde en kvalitetsskatterådgiver i omgivelserne er at indtaste din efterspørgsel efter Wilio. Du vil modtage tilbud fra kvalificerede rådgivere sammen med deres referencer og til en overkommelig pris. De bedste skatterådgivere starter altid med at stille dig et par spørgsmål for at rette op på din situation og har brug for.
Hvor meget koster skatterådgivning?
Typisk pris på skatterådgiveren for forberedelse og indgivelse af en selvangivelse for handelsmand (fysisk person) er omkring 50 EUR. Omkostninger for juridiske personer, jeg. Virksomheder er allerede højere og afhænger af kompleksiteten af ​​dine skatteforhold - de former for indkomst, du har (f.eks. Fra erhvervslivet, fra ophavsret, fast ejendom, kapitalinvesteringer) og fradragsberettigede varer, der dækker dig, og du vil bruge dem.