Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Skatterådgivning

Leder du efter en revisor til skatterådgivning? Vi har 1.299 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Skatterådgivning

Har du brug for en skatterådgivning? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for skatterådgivning til juridiske enheder, skatteoverholdelse, transaktionsrådgivning. Prisen på skatteanbefalinger afhænger normalt af udbuddet af tjenester. Se flere oplysninger om tjenesterne: rejseomkostninger, prisberegning, yderligere individuel rådgivning leveret af en af ​​vores 1.299 skatterådgivere i den givne kategori.

Se også:Prisen

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor reserverer du en revisor / konto via Wilio?
Der er ingen sikkerhed, kun død og skatter, og heldigvis vil du kun være nødt til at passe på en af ​​disse to efterligner. Hvorfor handler du ikke med skatter overhovedet? Regnskab er et af de få tjenester, der rent faktisk kan spare penge. Du bruger penge til at tjene penge. En god revisor kan fremhæve fejl og ineffektiviteter, der kan koste dig penge og giver måder at spare endnu flere penge på. Ikke alene vil du også spare uforholdsmæssigt meget tid til at forberede månedlige momsopgørelser eller forberedelse af skattefart i slutningen af ​​regnskabsperioden, du vil minimere din skattegæld. Alt du skal gøre er at finde en kvalitetsrevisor. Heldigvis kan de kun være et par cranks! Takket være Wilio er de nu ekspertkonti lige ved hånden og finder det aldrig blevet lettere. Du skal blot beskrive de skatteydelser, du har brug for, og vent indtil menuerne starter visning. Du får gratis og et ikke-bindende tilbud og finder din perfekte revisor i nærheden af ​​dig i dag.
Hvad gør en revisor?
Dit revisor har brug for i et stykke tid, når du gør det, allerede som en handelsmand (naturlig person) eller som et firma. Hver eneste erhvervsdrivende (fysisk person) og hvert selskab bør have en pålidelig revisor, der ifølge lovbestemte krav fører regnskabsmæssigt og for at udarbejde indkomstskatsafkast hvert år. Din revisor kan specialisere sig i et område eller type regnskab (for eksempel enkel regnskabsføring af tungehandlere eller dobbelt adgangskontrol for virksomheder), men kan også tilbyde en række regnskabsmæssige tjenester som forarbejdningsskat, merværdiafgift, lønbehandling , Skatkonsulent, revision, finansiel analyse, finansiel planlægning, budgettering og rapportering.
Hvornår skal jeg kigge efter en revisor?
Hvis du er en lille virksomhed eller leverandør, er udlejningen af ​​regnskabet mening, fordi det frigiver dig til at tjene flere kunder eller få mere tid, du kan bruge sammen med din familie. Histie Accountant betyder, at du endelig kan passere kassen med konti eller hundredvis af e-mails med en person, der vil vide, hvad de skal gøre med det. Som regel er det bedst at kontakte skattebesøget med begyndelsen af ​​regnskabsåret, ikke bare for at sikre, at du vil forstå og være i stand til at kommunikere effektivt, men også at modtage råd om skatteopgaver og skatteplanlægning, med andre ord Du kunne købe og afskrive under regnskabsåret. Ved at finde en revisor i slutningen af ​​den regnskabsperiode forbereder du på disse råd / ydelser. Derudover er alle skatteleverandører rent faktisk optaget før deadline for selvangivelser, så lad det ikke forlade det sidste øjeblik.
Hvordan kan jeg finde en god revisor eller skatterådgiver?
Den bedste måde at finde en god revisor på i dit område er at finde kandidater, hvis tjenester matcher dine behov. Så er der vigtige anmeldelser - sørg for, at de leverer kvalitetsservice og giver dem til tiden. Regnskabs- og skatteagendagen er underlagt strenge juridiske vilkår, og deres forsinkelse kan blive betydelige bøder.
Skal jeg finde en revisor i nærheden af ​​mig?
Wilio indeholder en liste over konti fra forskellige hjørner af Slovakiet. Selvom det har en regnskabsførende, kan det være bekvemt og komfortabelt, i dagens elektroniske periode, ved du med regnskabsføreren for eksternt. Det er bare på din præference.
Hvilke dokumenter fra mig vil have brug for en revisor / bogholder?
For udførelsen af ​​den nuværende regnskabelse af en fysisk person eller virksomhed vil revisoren regelmæssigt brug for alle dine fakturaer på siden af ​​indkomsten såvel som udgifterne. De omfatter dokumenterne til at købe brændstof, arbejdsværktøjer, corporate telefon, computer, bevis på leasing kontorer og lignende. I slutningen af ​​dagen er det i din interesse at give din revisor alle dokumenter om dine omkostninger. Du betaler for en mindre skat. Dit revisor eller regnskabskort vil også have dine bankopgørelser (for virksomheden fra din virksomhedskonto). Hvis din revisor eller regnskabskort du vil sende beviser elektronisk, skal du holde dig.
Hvor meget koster regnskabslinjen?
Easy Accounting and Tax Return for Sole Traders (Natural Person) vil komme ud 50- 100 EUR for regnskabsåret. Med mindre enkeltudlejningsfirmaer spænder forvaltningen af ​​den regnskabsmæssige dagsorden fra 30-70 euro pr. Måned, afhængigt af om virksomheden også betaler moms. For virksomheder, der også er arbejdsgivere, stiger omkostningerne ved regnskabsmæssig over 100 EUR pr. Måned. Omkostningerne ved regnskab i slutningen af ​​dagen afhænger af forretningsaktiviteten i din virksomhed - Hvor mange indkøbs- og salgstransaktioner gør du månedligt og hvor mange medarbejdere har du.
Hvilket arbejde gør revisoret for dig

Gennemførelse af regnskab for håndværkere (naturlige mennesker)
Når du tager som en handelsmand (naturlig person), vil en revisor / bogholder føre til simpel regnskab og vil forberede dig til en koncertafkast. Undersøg muligheden for at anvende faste udgifter, som kan være en økonomisk fordelagtig løsning for dig og vil i høj grad forenkle din regnskab i løbet af året.
Bogføring for virksomheder (juridiske enheder)
En af de første ting, du bør gøre, når du etablerer et firma, er at involvere en erfaren revisor. Det vil rådgive dig med de bedste forretningsstrukturer efter forretningstype og forventede mængden af ​​finansiel planindkomst. Og hjælpe dig med at føle dig mere sikker på, at du vil kontrollere de rigtige felter, når du udfylder papirer. Når du gør som en virksomhed (juridisk person), vil en regnskabsfører / konto for dig føre mere krævende dobbelt regnskab. Dette kræver brug af regnskabssoftware og god viden om regnskabsprocedurer og love. Endelig vil jeg i slutningen af ​​regnskabsåret udarbejde en udarbejdelse af skat tilbage til indkomstskat for en juridisk person.
Lønbehandling
Hvis i din virksomhed, om at handle eller som en virksomhed, samtidig med at du anvender folk, T.Z. Du er en arbejdsgiver, du kan også kaste lønforarbejdning, kommunikation med offentlige institutioner, sende månedlige udsagn og give professionelle råd i et personaleområde.
Moms bogføring
For større mængder forretningsaktiviteter skal du registrere sig som en værdi skattebetaling (moms), enten obligatorisk på grundlag af opfyldelsen af ​​lovbestemte grænser eller frivilligt, hvilket kan være økonomisk gavn for dig. Det er også godt at rådgive om din revisor. Hvis du bliver en moms betaler, vil en revisor hjælpe dig med forberedelsen af ​​regelmæssig skattelådgivning til moms, at lovgivningen kræver månedligt eller kvartalsvis.
Budgettering og finansiel planlægning
Din revisor kan hjælpe dig med at kompilere et budget eller i nogle tilfælde endda planlægge din økonomi. Du kan acceptere at møde, hvor du taler om dine økonomi, mål, indkomst og udgifter - for dig personligt eller til din virksomhed. Derefter kan du rådgive dig med dine værktøjer (og mange års erfaring) anbefaler de bedste trin fremad. Fordelen ved inddragelse af en revisor i budgettet er, at det kan se på din økonomi ved optik af, hvad du kan afskrive, skatter, du skylder, og hvad du kunne komme tilbage.
Revisionsregnskabsopgørelser og overholdelse af overholdelse (overholdelse)
Overholdelse af overholdelse (overholdelse) er afgørende for virksomhederne at undgå sanktioner og minimere strafferetlige risici fra erhvervslivet. Men hvis du ikke kender reglerne, er det nemt at erklære en detalje eller gøre det forkerte trin. Din revisor kan hjælpe dig med at overholde alle juridiske krav i forbindelse med din virksomhed og opfylde dem. I tilfælde af at din virksomhed er underlagt revisionsforpligtelser i henhold til regnskabsloven, skal du også ansætte en uafhængig revisor ud over regnskabsføreren. Dette kan kun være en fysisk eller juridisk person, der er indskrevet i revisionslisten, så den har tilladelse til at foretage revision. Revision er en uafhængig regnskabskontrol for at sikre, at forretningsenheden fortsætter korrekt i overensstemmelse med slovakiske regnskabs- og skatteregler.