Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

byg Terrasse

Leder du efter en bygherre til at bygge en terrasse? Vi har 24.362 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.158 registrerede fagfolk
88.944 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
byg Terrasse

Har du brug for en service inden for terrassebyggeri? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter til klargøring af underlag til terrasse og betonplade, montering og fastgørelse af konstruktionen, lægning af gulv, forankring og montering af søjler, montage af taget. Prisen for at lave en veranda ved huset afhænger normalt af rækken af ​​tjenester. Se flere oplysninger om tjenesterne: pensler, maling og lakker eller værktøjer leveret af en af ​​vores 24.361-byggere i kategorien

Se også:Prisen
33.158 registrerede fagfolk
88.944 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Tjenester.
Hvad er bygherrer terrasse?
Terrassen installerer stollars og bygherrer af terrasser, der ved, hvordan man sætter brædderne jævnt og retter dem til at stå i tidsprøven. De vil hjælpe dig med at nå det ønskede design i din have, mens du sikrer, at din terrasse er sikret, især hvis den er installeret omkring poolerne. Plumbers Terrasser kan specialisere sig i en type terrasse eller specifikke materialer på terrassen. De indeholder:
Hardwood terrasser
Hvis du kan lide det naturlige udseende af træ, vil intet surpe på terrassen af ​​hårdttræ. En sådan terrasse bygget af kvalitets tømmer varer mange år, men kræver regelmæssig vedligeholdelse for at undgå skader på vejr. Ulempen er, at installationen kan tage længere tid.
Pine Terraces.
Modificeret fyr, men ikke så stærk eller holdbar end hårdttræ, er stadig et populært valg for terrasser, hvis installation er lettere og billigere. Hvis du ikke kan lide udseendet af en lys fyr, kan du farves på enhver farve, du vil have. Pine er beskyttet mod rådne, svampe og termitter, men det vil være nødvendigt en gang om året til olie.
Sammensatte terrasser
Kompositterrasser kombinerer træfibre med genanvendt plastik og giver et naturligt udseende af træterrasser uden vedligeholdelse. Dette stærke gulv er fugtbestandig og fading, opvarmer ikke og er anti-slip, så den er ideel for eksempel til poolen. Krogen er, der normalt koster mere end andre typer terrasser.
Terrasse af fibercement.
Betonplader lavet af fibrøs cement er et alternativ, der kan konstrueres med ethvert udseende, du vil have i haven. Ligesom sammensatte terrasser har de lav vedligeholdelse og er resistente over for varme, fugt og skadedyr.
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor at bestille bygherrer Terrás gennem Wilio?
Vejret i Slovakiet er glædeligt for det meste af året og giver dig mulighed for at bruge det stort set ydre rum. Har du nok plads i haven? Du er velkommen til at stå tæt på en terrasse, der bliver et populært sted, ikke kun dig, men også dine venner og gæster. Hvis du ikke er en erfaren snedker, skal du have hjælp fra en professionel, når du installerer en ny terrasse. Uanset om du udveksler den gamle, slidte terrasse eller planlægger en samlet ny hårdttræ, kompositterrasse eller beton, på Wilio finder du tilgængelige lokale terrasseeksperter. De fleste af vores terrasseproducenter arbejder uafhængigt af store virksomheder, som opretholder lave omkostninger, men ikke på bekostning af kvalitet. Læs tømrere og bygherrer terrasser i nærheden af ​​dig fra tidligere tilfredse kunder og find en person, du kan stole på, at din drømmeterrasse bliver virkelighed. Du er velkommen til at indtaste denne opgave i dag med den pris, du er villig til at betale. Så vent bare på menuer og vælg den mest fordelagtige.
Er terrasseens tilladelse kræves?
Terrasse bygning er for det meste ikke nødvendigt, ingen specielle bygningstilladelser. Hvis du planlægger at bygge på dit eget land, og grundplanen ikke overstiger det relevante område, er det ikke nødvendigt at ansøge om en byggetilladelse. Hvis du vil have en træterrasse med pergola og glaseret tag, bliver det bedre informeret om det kompetente bygningskontor, om det ikke vil anmode om en anmodning om en byggetilladelse. Det er godt at ikke under-autorisere og ikke forsømme dette trin gennem eventuelle komplikationer.
Hvilket materiale bruges til terrasser?
Alle tilgængelige materialer, der anvendes til opførelse af terrasser, har deres fordele og ulemper ved dem, der er afhængige af det ønskede udseende og fra praktiske eller sikkerhedsmæssige aspekter. Komposite terrasser er et populært alternativ til træ, fordi de er lettere at holde, men mange foretrækker kun naturligt træ.
Hvilken type terrasse passer til hyppige skovbrande?
Hvis du bor i området truet ild, er der alternativer til træ- og kompositterrassen. Brandsikre tilbehør omfatter aluminium, cementfibre og beton terrasser. De kan være designet til at ligne traditionelle træ terrasser.
Hvor lang tid finder bygningen af ​​terrasse sted?
Hvor lang tid finder bygningen af ​​terrasse sted? Den tid, som terrassen byggeri projektet tager afhænger af dets størrelse og kompleksitet. Det kan tage fra et par dage til et par uger. Det forventes ikke, at det udover at lægge brædder også kan omfatte udgravning af åbningerne for stubbe og installere et substrat eller beton til støtte for terrassen.
Hvad er prisen på terrassen?
Terrassepris varierer afhængigt af typen af ​​terrasse, du vælger, installation og andre faktorer. Din leverandør vil give dig et estimeret citat, som du kan sammenligne med andre virksomheder.