Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Tømrer, Snedker

Leder du efter en tømrer? Vi har 28.459 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Tømrer, Snedker

Har du brug for en tømrerservice? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter indenfor indbygningsskabe, møbelmontage, køkkenrenovering, havemøbler. Prisen på en håndværker afhænger som regel af udbuddet af ydelser. Se flere oplysninger om tjenester: møbelorientering, apparatforbindelse, efterbehandling udført af en af ​​vores 28.459 tømrere i den givne kategori.

Se også:Prisen

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor søge Stolla på Wilio?
Ingen overhånds arbejde dygtige Stoll. På trods af antallet af moderne materialer som metal, læder eller endda plastik, er træprodukter stadig en vigtig del af vores hverdag. I dag produceres de fleste møbler på automatiske linjer, men en smart stick kan gøre det til en skræddersyet autentiske stykker, der passer til dine behov, ideer og stil. Brug af specialiserede værktøjer til digbar lavet af alt fra køkkenenheden, gennem en skræddersyet garderobe, op til unikke originaler som et solidt træ eller drivved. Færdiget snedkeri kan findes hurtigt og nemt med Wilio. Du skal blot skrive, hvad du har brug for til din efterspørgsel, og vi vil forbinde dig med tabeller fra omgivelserne, der har alle de nødvendige færdigheder. Så se deres profiler og læs kundeanmeldelser for at vælge den rigtige!
Hvad er en stolander lavet for mig?
En Stolar producerer forskellige produkter som køkkenlinjer, garderobeskabe, biblioteker, fritstående skabe, indbyggede skabe, borde, stole, sofabord, senge, kister, hylder, dekorative elementer og eventuelle møbler af træ, spånværk eller andre materialer.
Hvilke færdigheder har stolanderen?
En stolar skal være teknisk dygtige, patient og usædvanligt præcis til at producere møbler i overensstemmelse med nøjagtige specifikationer. Stolls kombinerer kreativitet med praktisk tænkning og manuelle færdigheder til at lave køkkenlinjer, garderobeskabe, biblioteker, kabinet, indbyggede skabe, borde, stole, konference og natborde, senge, kister, politi og andre møbler.
Hvor meget er en stolær værdi?
Prisen på arbejde vil afhænge af, hvor mange møbler der vil blive produceret, og om det er en enklere møbler som et bord eller mere komplekse elementer som køkkenlinjer. Hvis en stolar gør flere møbler vil kræve mere materiale og endda tid til at arbejde. Prisen vil blive signifikant påvirket af det anvendte materiale, for eksempel om spånpladen anvendes, eller det er et træmassifremkald. Det bestemmer også, hvilken slags træ der vil blive brugt. Prisen kan påvirke, om en tømrer er i nærheden, eller de færdige møbler skal være tilladt i større afstand.
Hvorfor skal jeg ansætte en Stoll of Møbelproduktion?
Når en stolar producerer et møbel med egne hænder, bruger han ham en stor dosis opmærksomhed. Hvert ét produkt er hans visitkort, derfor afhænger det af kvaliteten og kundetilfredsheden. Møbler lavet på monteringslinjen, er langt fra at være dedikeret til et sådant niveau af pleje og kvalitetskontrol Fredsmøbler Fordele: • Kvalitet • Unikke og originale produkter • opfylder perfekt dine funktionalitetskrav og stil • Du vil selv bestemme materiale, farve og dimensioner
Hvordan kan jeg finde en god snedker?
På Wilio finder du simpelthen en praktisk og villig Stollar fra dine omgivelser. Bare indtast efterspørgsel, svar på et par spørgsmål om, hvad der skal gøres og venter på tilbud fra erfarne sammendrag.
Hvad er fordelene ved kvalitet, håndlavede møbler?
Fordi det er fremstillet af erfarne samlinger, er skræddermøblerne meget tilpasset til kundens specifikke krav. Dette giver dig mulighed for at få møbler designet nøjagtigt i stil, dimensioner og materialer efter eget valg. Massive møbler er lavet af den højeste kvalitet woody. Overfladebehandlinger er også den højeste kvalitet. Manuelt producerede møbelstykker er også ofte tidløse.
Kan jeg levere mig?
I de fleste tilfælde vil bordet bruge dit eget materiale. I undtagelsestilfælde kan bilen bruge det materiale, der leveres fra kunden, for eksempel for at producere et massivt træbord, fra et bestemt stykke træ. I dette tilfælde vil bordet have brug for materiale for at sikre, at det er egnet til et givet job.
Hvad er forskellen mellem stollar og en tømrer?
I modsætning til stollars fokuserer tømrere på store strukturelle projekter og bygninger som trusser, hytter, garagehuster, trægårde, porte, porte, hegn eller trappe og formwork. Stolls producerer forsyningshåndværk, fra de enkleste trebenede stole til omfattende snedkerprodukter som køkkenlinjer eller garderobeskabe og andre, overvejende interiørmøbler.
Hvad er specialiserede dekorative snedkerteknikker?

Udskæring
Træforarbejdning efter værktøjer til at udforske tegnene og andre motiver og udskæringsdekorationer af træobjektet.
Træbøjning
Træbøjning er en form for træforarbejdning, der bruges til at skabe trægenstande til drejebænken. Denne type træforarbejdning varierer fra de fleste andre, at træet bevæger sig, mens det stationære værktøj bruges til at skære og formgivning. Mange komplekse former og mønstre kan skabes ved bøjning.
Pyrografi (brændeovn)
Pyrografi, brændende træ eller pyrrárava er kunsten at dekorere træ ved at bage motiver ved hjælp af en opvarmet genstand.
Intarzia (træmosaikker)
Intarzia er en form for udsmykning af træ, i hvilke stykker af finer skæres i former og indsættes i en anden finer, som derefter navngives til overfladen, for eksempel på brystet eller andet møbel. Det er et mosaik design, der bruger forskellige former, størrelse og typer af træ, som sammen skaber temaer og former.
Hvilken snedkerarbejde kan jeg bestille?

Produktion af køkkenhale
Produktionen af ​​køkkenlinjer er afsat til meget erfarne Stollars, som kan være meget opmærksomme på detaljer. Det er vigtigt, at køkkenlinjen ikke kun så godt ud, men at være funktionel og havde et langt liv.
Fredsmøbler.
Huset er ikke hjemme uden personlige elementer. Flere stykker af møbler skræddersy til at levere atmosfæren plads. Uanset om du har brug for stole, bord eller sko rack, vil Wilio hjælpe dig med at finde en person, der kan hjælpe dig med at realisere dine drømme.
Typer af materialer.
Massiv (højre) træ To typer højre træ bruges i møbelproduktion: hårdt og blødt træ. Deres beskrivelse er angivet nedenfor: Hardwood plejede at lave møbler Hardwood tømmer kommer fra løvfældende træer, der normalt vokser langsommere. I højkvalitets massive møbler bruges ofte med skoven fra en hårdttræ familie: eg, møtrik, teak, ahorn, bøg, mahogni. Blødt træ bruges til at lave møbler Blødt træ, der bruges til at producere møbler, kommer normalt fra nåletræer (eller ikke-vand) træer, der vokser hurtigere. Fælles softwoods, der anvendes i møbelproduktion, omfatter gran, fyr og gran. Andre materialer. Krydsfiner: Den fremstilles af 3-5 tynde tømmerstykker, der er forbundet med klæbemiddel. Chipboard: Også kaldet en træ-trukket plade, er lavet af scuffed wood kæder, der er limet sammen. Limet træ: Det er fremstillet ved at binde stykker af massivt træ.
Råd og tips.
God opgave er grundlaget Komfur til dig kan producere køkkenlinjer, garderobeskabe, biblioteker, fritstående skabe, indbyggede skabe, borde, stole, sofabord, senge, kister, hylder og forskellige dekorative elementer. Skriv for at indtaste den mest nøjagtige beskrivelse af opgaven, gør den stjålne præcist vidende, hvad din ide er. Kontroller for realisering For at være sikker på at alle værker er blevet lavet kvalitet, skal du kontrollere arbejdet i løbet af hendes kursus, og efter at det fuldender det. Budget og tid Glem ikke at tilføje dine krav til gennemførelse af implementeringen. Hvis du har et udpeget budget, der skal følges, skal du være opmærksom på, at tjenesteudbyderen allerede er i begyndelsen.
Demonstration

Demonstrationer af vores udbyderes realiseringer

Tømrer, Snedker
Theo Z.
Tømrer, Snedker
Alfred P.
Tømrer, Snedker
Victor V.
Tømrer, Snedker
Alexander K.
Tømrer, Snedker
Anton Y.
Tømrer, Snedker
Johan P.