Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Kurerservice

Leder du efter en fragtmand eller kurer til transport? Vi har 26.965 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

4.621 registrerede fagfolk

82.779 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Kurerservice

Har du brug for en service inden for transport, transport, kurer? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter i transport af pakker, forsikring af transporterede varer, pristilbud. Prisen for levering afhænger normalt af servicens omfang. Se flere oplysninger om tjenesterne: yderligere kommunikation, ændringer i transport leveret af en af ​​vores 26.965 kurerer i den givne kategori.

Se også:Prisen

4.621 registrerede fagfolk

82.779 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Tjenester.

Hvad omfatter kurertjenester?
At vælge er mange og er ikke nødvendige for at begrænse dit valg kun til store kurerfirmaer. Her er nogle forsendelsesmuligheder, du kan vælge:
hurtiglevering
Hvis du har brug for en kundeordre til at levere hurtigst muligt eller lade dig logge vigtige juridiske dokumenter, så du kan acceptere Express levering via kurer. Express-tjenester bruges normalt til varer med en sen meddelelse, der nemt kan afhentes og leveres. De fleste kurerer vil tilbyde dig mellem pick-up og uploade 2 - 3 timer, afhængigt af din placering. Kureren kommer til dig hjem eller til dig til virksomheden, hent pakken og leverer det så hurtigt som muligt til destinationen.
Urban levering på samme dag
Kommunal levering på samme dag er en passende løsning til de kunder, der leverer varerne til de steder, der ikke nemt får. Denne type levering kan også bruges til at levere mad eller møbeloverførsel. Kureren vil helt sikkert tilbyde dig nogle gange at hente og levere, så det passer dig.
Levering den næste dag
Denne type levering er et passende valg til sådan levering, når dine varer måske ikke kommer fra punkt og til punkt B hurtigt hurtigt. Levering til den anden dag er billigere end levering samme dag. Det bruges hovedsagelig til servering af møbler, tæpper eller bilværker. Normalt vil der være en afhentningstid og tid til uploading afhængigt af leveringsstedet. Du kan bruge denne service engang eller bestille en regelmæssig kurér for at matche dine forretningsbehov.
Interstate transport.
Nogle kurertjenester har deres egne interstate forsyninger eller samarbejde med Interstate Courier Services, der kan sikre, at pakken ankommer til destinationen. Varerne er hjemme, der henter en lokal service, bærer den i depotet, hvor varerne sorteres, indlæser den medfølgende levering og går til leveringsstedet. Denne vare vil blive givet til leveringsstedet inden for få dage til uge afhængigt af leveringsstedet.
Levering til udlandet.
Måske gør du online eller ønsker at behage familie i udlandet en pakke. Det bruger blot at bruge tjenesten af ​​en udenlandsk kurerleveringstjeneste, der er ret. Med din kurér ved du, før du vælger at acceptere prisen, den mulige vægt af pakker til at være opmærksom på omkostningerne i forbindelse med forsendelse. For nogle oversøiske tjenester kan du håndtere din forsendelse til lageret for yderligere forsendelse.
Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor lejer du kurertjeneste gennem Wilio?
Har du en pakke eller dokumentdokumenter, men har ikke tid til at gå til byen? Har du brug for at sende varer interstate eller oversøiske? Når du sender dokumenter, behøver du ikke længere at stole på "Mail slimeter" eller fragtfirmaer, der transporterer dig større forsendelser. Courier Your Merchandise vil afhente og leveres på et tidspunkt, der passer til dig bare. Bedste kurertjenester kan findes hos Wilio. Du skal blot indtaste din anmodning og oprette forbindelse til en overkommelig kurertjenesteudbyder, der vil levere din pakke, hvor du har brug for det.
Har du brug for en kurér med en særlig licens?
For visse typer overførsler kan du have brug for en kurér med en særlig licens, der er nødvendig for at bære. Før bekræftelse af forsendelse skal du huske at sikre, at kureren har den relevante licens og forsikring.
Hvad er kurertjenesten?
Courier Services fremhæver og leverer mail, dokumenter, små pakker og store forsendelser. Varerne henter fra din bolig eller forretningsadresse og leverer den til destination ved hjælp af et passende udvalgt og udstyret køretøj.
Hvilke varer er de mest almindelige leveret gennem kurertjenester?
Kurerværker kan levere næsten alt. De mest almindelige varer er juridiske dokumenter, gaver, kontorartikler, bøger, bildele og musikinstrumenter. Nogle kurerer kan også levere store genstande som møbler eller større varer. Der er dog også en liste over ting, som kureren ikke vil indlæse og ikke levere. Der er for eksempel livlige dyr, skydevåben eller farligt gods.
Hvilke fordele bringer udlejning af transportservice gennem Wilio sammenlignet med Courier Company?
Leder du efter en transportservice via Wilio, har du mere kontrol over afhentnings- og leveringstider, fordi det er mindre sandsynligt, at denne service vil blive begrænset af en bestemt tidsplan.
Hvordan forbereder jeg ting til kurer?
Korrekt pakningselement vil hjælpe med at levere varer sikkert og ubeskadiget. Vælg en passende stor boks og udfyld alle emner med emballagemateriale for at beskytte dine varer. Hvis der er flere elementer i pakken, skal du pakke hvert enkelt emne individuelt for at opnå bedre beskyttelse. Bagkasse og alle frie kanter for at sikre, at den ikke åbnes under forsendelsen. Leveringsnavnet og adressen skal mærkes synligt.
Hvor lang tid tager det levering?
Som regel kan du vælge den leveringstidsramme, der passer dig. De fleste ledsagede tjenester tilbyder ekspressionslevering samme dag, den anden dag eller standard levering. Nogle kurerer kan opkræve mere, hvis du har brug for at levere varerne tidligere.
Hvor meget koster Courier Service?
Den endelige pris afhænger af størrelsen af ​​varen, sted og ekspression af levering.