Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

TV Vægmontering

Leder du efter en timelang mand til at montere et tv på væggen? Vi har 20.452 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.159 registrerede fagfolk
88.947 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
TV Vægmontering

Har du brug for en service inden for vægmontering? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter at fokusere på, designe en passende løsning og montere tv'et på væggen. Prisen for at installere et tv-beslag afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: vægbeslag, forsendelses- og kabelomkostninger leveret af en af ​​vores 20.452 mestre i kategorien.

Se også:Prisen
33.159 registrerede fagfolk
88.947 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor reservere du monteret dit tv på væggen gennem Wilio?
Placeringen af ​​tv'et på væggen er design og praktisk pladsbesparende. Imidlertid er installationen mere udfordrende, så hold den på Wilio-fagfolk med rigtige værktøjer og knowhow. Når du køber tv, kan forhandleren også tilbyde installationstjenester, men du kan spare penge og få bedre service, hvis du vil finde en tv-installatør hos Wilio i dit nabolag. Sammenlign din anmeldelse og anmeldelser af tilfredse kunder og vælg en teknik, der installerer dit tv uden beskadigelse af væggen og tv'et. Indtast et job på Wilio gratis og rapporter hvilke vægmonteringstjenester du har brug for. Du vil modtage tilbud fra lokale installatører og for at få en god film- og musiksessioner, der vil hjælpe dig med at involvere dit hjemmebiograf.
Hvorfor skal jeg vedhæfte mit Wall TV?
Der er mange grunde til at hænge tv'et på væggen. Dette er især sparer plads, er mindre tilbøjelige til at skade, og det er også sikrere for børn. Samtidig vil tv-skærmen forbedre design af dit værelse og vil give mere komfortable sporing og bedre oplevelser.
Hvilken størrelse af fjernsyn (med hvilken diagonal) kan monteres på væggen?
Vælg et tv, der passer til dit værelse. Flere væsentlige faktorer skal overvejes, når man vælger en passende diagonal diagonal. Hvis du vælger for lille, kan det forstyrre din komfort, mens du ser det. Hvis det er for stort, kan det overtage over din stue. Når vi vælger et tv, bør vi tænke på en passende observationsafstand, der udfolder sig fra diagonal længde og opløsning. Generelt vil den større diagonale, jo større er den største sofa-skærmafstand (ca. 1m afstand på 40cm tv-skærm diagonal). Rummets størrelse påvirker fundamentalt størrelsen af ​​tv'et. Jo højere skærmopløsningen er, jo tættere du kan sidde. Det er tilrådeligt at opnå optimal observationsafstand, sted hvor du vil sidde fra dit tv. Hvis du hænger et tv på væggen og skjul ledningerne i væggen, får du et nyttigt og æstetisk rum.
Kan du montere et tv på en mursten eller over pejsen?
Ja, tv'et kan sikres på en mursten eller panelvæg. Din montering, afhængigt af dette, vælger den korrekte fastgørelsesmetode. Vi anbefaler ikke at installere tv'et på væggen over pejsen. Hvis du beslutter dig, har du en potentiel risiko for skade på tv'et ved varme og tabet af garanti. Din assembler vil dog kontrollere installationsstedet og vil i sidste ende anbefale det bedste.
Hvor længe tager tv'et?
Installation af tv på væggen, .t.z. Hængende TV på Holder - Konsol og dets forbindelser, sidste 2 timer; Mere komplicerede installationer kan tage længere tid. Hvis du er interesseret i hurtig, ekspertmontering og sparer penge, skal du kontakte Wilio. Gennemsnitlige omkostninger ved montering af tv'et på væggen via Wilio-området fra 20-50eur. Grundlæggende installation af et fladskærms-tv er billigere, andre tjenester som monteringshøjttalere, installation af indenlandske teater, skjult kabling til visuelt ubundet interiøret vil være økonomisk dyre.
Tjenester.
Hvad gør teknikere ved montering på væggen?
Professionelle installatører ved, hvordan man monterer tv'et for enhver overflade og dækker de neestetiske kabler. Med robuste vægkonsoller, ekspertise og rigtige værktøjer installerer tv'et tv'et sikkert, i den rigtige højde og uden vægafskrivninger.
Installation af fjernsyn.
Giv installatøren at vide, hvilken størrelse af det diagonale, type og mærke af tv'et, du skal vælge de rigtige holdere, der sikkert bærer sin vægt og efterlader en slank og professionel overflade. Hvis du har særlige krav, ved en erfaren blikkenslager, hvordan du monterer fjernsynet på væggen uden indehavere.
TELEVORES.
Uanset om dit tv er fastgjort direkte til væggen, er der forskellige måder at tørre kabler, når du installerer et tv, hjemmeteater eller kabel-tv, ikke at prædike rumdesign.
Speaker Connection.
Du kan forbinde yderligere højttalere til tv, højttalerbjælke, lydpaneler og dermed blive fængslende surroundlyd for at give dig en optimal hjemmebiografoplevelse og lytte til musik. Fjernsynsdistribution og ledninger Vi kender design og æstetisk gemmer sig ind i væggene.
TV Setup.
Hvis du har et nyt tv-installeret, kan lokale teknikere også indeholde en tv-installationstjeneste. De vil hjælpe dig med at forbinde kabel-tv, satellitstation (Skylink) eller internet-tv (UPC, MAGIO eller Orange), med analoge kanaler og kan kalibrere tv-billedindstillingen f.eks. Lysstyrke, kontrast eller farvetemperatur ifølge en standard, der bruges i filmstudier til at gøre dit nye HD, 4K eller Smart TV med et maksimum.