Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Montering af Vandhane og Håndvask

Leder du efter en VVS-installatør til at installere vandhane, vask? Vi har 26.851 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.295 registrerede fagfolk
89.945 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Montering af Vandhane og Håndvask

Har du brug for en service inden for vandhane- og håndvaskmontering? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter til at afbryde det gamle batteri, installere et nyt batteri, udskifte sifonen. Prisen for installation af håndvaskarmatur afhænger normalt af serviceudbuddet. Se flere oplysninger om tjenester: forsendelsesomkostninger, isoleringstape, forsegling leveret af en af ​​vores 26.851 installatører i kategorien.

Se også:Prisen
33.295 registrerede fagfolk
89.945 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor bestiller du installationen af ​​batteri eller vask gennem Wilio?
Uanset om du nyskaber dit køkken eller har brug for at montere den nye køkkenlinje for første gang, er det bedste det bedste er at lade disse arbejde på en professionel. Vaskerne er trods alt en vigtig del af boligen, og du vil ikke gerne risikere en katastrofe i køkkenet for sin forkerte installation. Brand en ekspert til at installere en køkkenvask eller vand batteri, og du kan være sikker på at opnå et permanent resultat uden ubehagelige overraskelser. Det bedste sted at finde en ekspert til at hjælpe dig med at installere køkkenvask eller batteri er Wilio. Indsend din ordre, vælg den foretrukne installationstype, dato og passende tid, og arbejdet kan starte!
Hvornår er det bedst at bestille installationen af ​​køkkenvask?
Hvis du installerer et nyt køkken eller rekonstruere det gamle køkken, skal din køkkenvask være et af de sidste trin i listen. Før du installerer, skal du have monteret brædder og skabe og skabe plads til en ny vask.
Skal jeg ansætte en installatør til at installere en køkkenvask?
En professionel blikkenslager er altid et bedre valg end din nabo eller kompis. Men i stedet for at bestille blikkenslager vil du gennemgå sin ekspertise og erfaring.
Er der nogen regler, hvor køkkenvask kan installeres?
Ja. Hovedreglen er, at en minimumsafstand skal overholdes mellem vask og elektriske punkter.
Hvor lang tid tager det udveksling af køkkenvask?
Udskiftning af køkkenvasken udføres i gennemsnit i 2 timer.
Hvor meget koster den udveksling af køkkenvasken?
Vininstallationsomkostninger er normalt omkring 50 EUR afhængigt af typen og længden af ​​installationen.
Hvor meget koster installationen af ​​nyt køkkenvask?
Denne service er normalt i størrelsesordenen 65 - 140 EUR, hvis du bestiller tjenesten via Wilio. Prisen kan variere afhængigt af typen af ​​vask, andre funktioner / tilslutninger og installationslængder.
Tjenester.
Hvad omfatter en køkkenvaskinstallationstjeneste?
Installer Køkkenvask fra Wilio vil tage sig af alt - Vælger den originale vask for at skabe plads til nye, installerede dræn, passer til taps og rør og tager pakning. Det vil også tage sig af eliminering af gammelt køkkenvask (om nødvendigt) og kan håndtere eventuelle reparationer. Hvad kan du forvente af udbyderen af ​​denne service til Wilio:
Trin 1: Fjernelse af køkkenvask
Hvis du udveksler en gammel køkkenvask til ny, demonterer installationsprogrammet først det. Det lukker vandforsyningsventilerne under håndvasken eller hovedforsyningen og åbner vandhanen for at frigøre alt det vand, der forblev i rørene. Pod røret placerer de skovle, der fanger alt resterende vand efter fjernelse. Det næste trin er at fjerne vandforsyningsrør sammen med afløbsrøret, fittings og en opvaskemaskineforbindelse (hvis det er relevant). Finder vask klip placeret under ydersiden og frigiver dem. Før Slez vælger op, ved hjælp af knivet skærer tætningsmidlet, at vasken er fastgjort til pladen.
Trin 2: Forberedelse
Efter at have fjernet vasken rengøres planten pladsen, fjerner enhver anden tætningsplade og vaskes med sæbe vand. Vask og forbered alle de oprindelige dele, der vil blive genbrugt (for eksempel afløb eller vandbatteri). Før du fortsætter installationen, vil din nye vask kontrollere og samle, at den klikker ind i en eksisterende åbning. Hvis ikke, vil det anbefale enten at vælge en anden vask eller forstørre hullets størrelse med en skæring ved hjælp af et savblad, indtil den har en passende størrelse.
Trin 3: Installation af køkkenvask
Installation af køkkenvask omfatter, inden den indsættes i åbningen, påføring af silikone tætning til bunden af ​​vasken. Derefter tørres blikkenslageren alt tætningsmidlet, der lækker fra kanterne, selv før spænde fastgøres til bunden af ​​vasken og drej dem til håndvasken på plads.
Trin 4: Installation af vandbatteri og genforbindelsesrør
I slutningen er trykket installeret og forbinder røret igen. Blageren introducerer et vandbatteri i et vaskhul med vandig pude og matrix, der holder vandrørene på stedet. Det placerer afløbssigten og forsegler det, fjerner overskydende tætningsmiddel og dækker det med gummiforsegling og flange. Det forbinder vandforsyningsrøret og genopretter opvaskemaskinen og alle rørene sammen. Endelig vil vandforsyningsudløserne forsøge at sikre, at der ikke er noget uønsket vandafløb.