Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

VVS Arbejde

Leder du efter en VVS’er til VVS? Vi har 24.103 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.524 registrerede fagfolk
86.881 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
VVS Arbejde

Har du brug for en service inden for VVS? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter til at konsultere og designe tekniske løsninger, implementere ledninger og udføre vandtæthedstest. Prisen for VVS-arbejde afhænger som regel af udvalget af ydelser. Se flere oplysninger om tjenester: tætninger, isolering og værktøj leveret af en af ​​vores 24.103 blikkenslagere i kategorien

Se også:Prisen
32.524 registrerede fagfolk
86.881 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Udbydere24.103 tjenesteudbydere i dit område

Dragør VVS og blikkenslagerforretning ApS

Selskab
5,0

VVS Arbejde

Har du brug for en dygtig autoriseret VVS-installatør? Hos os får du høj kvalitet og garanti på alt udført arbejde. Kontakt os her.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD

Københavns VVS A/S

Selskab
4,2

VVS Arbejde

Skal I have udført et større arbejde, anbefaler vi, at I tager os med på råd fra starten. På den måde kan vi rådgive om de mest optimale løsninger, så I får det bedste resultat, når arbejdet er udført.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD

Allan Kristiansen & Sønner ApS

Selskab
4,6

VVS Arbejde

VVS Allan Kristiansen & Sønner har eksisteret siden 1963, er medlem af Dansk VVS garanti og tilbyder opgaver i alt inden for VVS. Ring i dag for et tilbud.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD

WOLF VVS ApS

Selskab
5,0

VVS Arbejde

Leder du efter en VVS-installatør, der kan løse alle opgaver inden for VVS-arbejde i områderne omkring Amager, København og Nordsjælland?. Så kontakt os i dag ☎

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD

Jersie VVS og Kloak ApS

Selskab
4,5

VVS Arbejde

Hos Jersie VVS og Kloak ApS udføres alle VVS-opgaver efter jeres ønsker, samtidig med at vi har stor fokus på høj kvalitet og service. Kontakt os i dag og få et gratis tilbud du ikke kan modstå ✓ Topkvalitet ✓ Høj Kundetilfredshed ✓ Ingen skjulte tillæg

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD
Vis mere
Hvilken vandinstallationsarbejde kan jeg bestille
WaterStalls.
Hvis du installerer et nyt køkken, badeværelse eller opvaskemaskine, skal du bruge en installatør til at forbinde rørledningen. Installatøren hjælper med at installere vandrør, toiletter, bad, brusere, håndvaske, vandbatteri, brusehoveder og andre værker. Kontrollerer, hvordan eksisterende vandinstallationer er arrangeret, og bruger derefter de rigtige værktøjer og materialer til at forbinde, hvad du har brug for.
Reparation af lækager
Et af de hyppigste problemer med vandinstallationer lækker vandbatterier, brusere og vandhaner. De lækker vandhaner og rør kan resultere i at spilde vand eller endda udvide naboer og høje vandkonti. Installatøren diagnosticerer alle problemer, korrigér alle lækager eller udskift defekte dele.
Reparation og installation af kedler og opvarmning
Det er ikke værre end når varmt vand stopper med at strømme hjemme, eller hvis en radiator stopper om vinteren. Wilio vil hjælpe dig med at finde en installatør i dit kvarter, der kan håndtere hver nødsituation. Installatøren vil vurdere den aktuelle tilstand, anbefaler de nødvendige reparationer og retter derefter eller erstatter defekte dele til at arbejde igen som det har.
Rør reparationer
Rørene er afgørende for ferskvandsforsyning og udledning af spildevand, kan beskadige dem fryser, træer rødder eller aldring og iført materiale. Hvis du mener, at du har et problem med et rør, er det vigtigt at finde og ringe til installatøren før. Blageren kan afbryde dem fra vandforsyningsnetværket og derefter slettes og erstattes den beskadigede sektion.
Blokerede afløb og toiletter
Blokerede afløb og toiletter kan begynde at køre og trække dig selv naboer. Hvis du ikke har lykkedes at forsøge at rengøre blokaden almindeligt tilgængelig kemi, skal du ringe til installationsprogrammet. Det vil bruge mere effektive værktøjer til at rengøre de blokerede afløb og toiletter uden rør og rør.
Råd og tips.
God opgave er grundlaget Wateroil installationstjenester kan være anderledes, fra installation af sanitas og apparater, små rettelser til at fuldføre vandinstallationen. Skriv alle opgaver for at indtaste installatøren, vidste alle de nødvendige værktøjer og materiale. Kontroller for realisering For at være sikker på at alle værker er blevet lavet kvalitet, skal du kontrollere arbejdet i løbet af hendes kursus, og efter at det fuldender det. Budget og tid Glem ikke at tilføje dine krav til gennemførelse af implementeringen. Hvis du har et udpeget budget, der skal følges, skal du være opmærksom på, at tjenesteudbyderen allerede er i begyndelsen.
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan får jeg en praktisk mester til vandinstallation?
Den bedste måde at finde en ekspert på vandinstallationen på er at komme ind i efterspørgslen efter Wilio og venter på tilbud fra installatører fra dine omgivelser og læser deres anmeldelser og rating fra andre kunder. I kundeanmeldelser læser du også om, hvad kvalitetsarbejde blikkenslager gør, om det er renset, og om det pålideligt kan rådgive ikke kun med en løsning, men også ved at vælge et passende materiale.
Hvor meget er vandinstallationen?
Omkostningerne ved arbejde afhænger af mængden og typen af ​​arbejde, arbejdsområdet og de anvendte materialer. Prisen vil også påvirke, om arbejdet er værdsat i timer eller ydeevne som helhed, f.eks. Brusekabine monteret, håndvask udskiftning eller komplet gulvvarmeenhed og så videre. Prisen kan også påvirke, om blikkenslageren er i nærheden eller skal komme fra en større afstand.
Hvad VVS-arbejde kan jeg gøre alene?
Mange indenlandske Kutels håndterer mindre reparationer, såsom udskiftning af vandhaner og brusehoveder. Men hvis arbejde kræver adgang til spildevand, kan vandrør eller arbejde omfatte kontakt med elektricitet eller gas, det er nødvendigt at ringe eksperter.
Hvordan kan jeg få gratis menuer på vandinstallation?
Wilio giver dig mulighed for nemt at få og sammenligne forskellige citater til vandinstallation. Bare indtast efterspørgslen, hvor du skal gøre og begynde at modtage gratis tilbud fra lokale installatører om et par minutter. Så sammenlign venligst menuerne og vælg den menu, der passer dig.
Hvilke færdigheder har blikkenslageren?
Installatøren forstår rørsystemet. Han ved, hvordan man installerer, reparerer og opretholder hjemmelavede, kommercielle og industrielle vandinstallationer. Installerer rør og beslag i vægge og gulve. Han ved, hvordan man tester eller undgår vandlækage i rør og som eventuelle lækager til at forsegle. Kontrol og overholdelse af sikkerhedsstandarder og bygningsregler. Det kan også foretage ændringer og modifikationer i eksisterende vandfordeling.
Hvilket vandinstallationsarbejde gør blikkenslager til mig?
Installatører er eksperter, der installerer, vedligeholder og korrigerer vandrør, udstyr og kloak. De kan også installere sanitære som bade, håndvaske, toiletter, bidet, brusekabiner og engagere instrumenter, der arbejder med vand som opvaskemaskiner og vaskemaskiner. Fælles installationsarbejde omfatter reparation og oplåsning af toaliet, unblocking afløb, reparation af lækager og landing eller reparér nogle varmesystemer som f.eks. Varmt vand gulvvarme. Reparationer forkælet vandbatterier og vandhaner. Frigivelse eller udskift forkælet og tilstoppede rør. Jeg kan rette eller installere toiletter. Løsning af fælles vandinstallationsarbejde, varmesystemer og dræningssystemer.
Hvorfor ansætte en installatør via Wilio?
Leder du efter en pålidelig og velevalueret blikkenslager til at hjælpe dig med vandinstallationsarbejde? En praktisk blikkenslager, kan også håndtere de mest forholdsmæssige og mest ubehagelige lektier, uanset om det er et flydende toilet, reparation af sub-spolende reservoirer og batterier, rengøring af tilstoppede afløb, reparation af vandrør, udveksling af varmeorganer eller tilslutning og service af pumper . Vi vil lette dig søge efter den rigtige mester til vandinstallationen. Med Wilio får du kvalitetsvandinstallationstjenester virkelig helst, om det er en simpel udskiftning af vandbatteri eller omfattende installation. Indtast din efterspørgsel, og du vil modtage et tilbud fra erfarne installatører fra omgivelserne om et par minutter.
DemonstrationDemonstrationer af vores udbyderes realiseringer
VVS Arbejde
Malthe O.
VVS Arbejde
Valdemar U.
VVS Arbejde
Theo Z.
VVS Arbejde
Elias A.
VVS Arbejde
Konrad Z.
VVS Arbejde
Oscar S.