Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Hjemmeside

Leder du efter en webudvikler til nettet? Vi har 6.049 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

4.610 registrerede fagfolk

82.747 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Hjemmeside

Har du brug for en webservice? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for design, grafik, brugerdefineret webdesign og opdateringsopdateringer. Prisen på et websted afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: webadministration og hosting leveret af en af ​​vores 6.049 webudviklere i den givne kategori

Se også:Prisen

4.610 registrerede fagfolk

82.747 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Tjenester.

Hvad omfatter Web Application Development Services?
De fleste webtjenester fokuserer på design (design), udvikling og vedligeholdelse af hjemmesider. Afhængigt af dit projekt kan du kun have brug for en bestemt type webekspert, eller du bliver nødt til at kompilere holdespecialisterne med forskellige specialiseringer og færdigheder til at samarbejde. Her angiver vi nogle af de mest almindelige webtjenester og muligheder, du kan forvente:
Design og Website Development
Leder du efter en professionel webdesigner eller udvikler? Din uafhængige IT Web Development Professional vil hjælpe med at genoplive visionen på dit websted. Det vil forstås ved at forstå formålet med dit websted, hvad du skal gøre og indhold, der skal indeholde. Derefter design design. Efter din designgodkendelse bruger koden eller indholdsstyringssystemet (CMS) til at oprette et design og dets fulde funktionalitet på desktops (desktops, bærbare computere, bærbare computere) og mobile enheder (mobiler, tabletter). De vil uploade alle jer med indhold (herunder billeder og kopier) og køre det til din endelige godkendelse. Din professionelle webdesigner vil fuldføre det, så den vil uploade dit websted på din valgte web hosting platform (www), og derefter vil dit websted teste om det ikke indeholder nogen fejl.
WordPress sites.
WordPress er det mest populære Content Management System (CMS) til kraftig hjemmeside næsten enhver størrelse. Hvis du vil have dit eget Wordpress-design, skal du ansætte en uafhængig WordPress-udvikler, der skaber dit eget tema med den indbyggede WordPress. Du kan endda tilføje e-handel funktioner til din WooCommerce Executive. Din udvikler WordPress vil overholde dit emne, begynde at teste for at give sømløs funktion, og før du lister det på din webhosting, skal du sørge for, at du har brug for ændringer og ændringer.
Andre indholdsstyringssystemer
Ud over WordPress kan du ansætte en række CMS-udviklere, der dækker platforme som blot, Wix, Joomla og Squarespace. Hver af disse platforme har specifikke indstillinger vedrørende, hvad du kan tilpasse, og hvordan du kan integrere forskellige koder og funktioner. Derfor er det derfor bedre at søge efter en professionel designer eller udvikler hjemmeside, der specialiserer sig i dit indholdsstyringssystem.
E-Shop (Web Online Shop)
Har du brug for at oprette en web til din online butik (e-shop)? Du vil finde it-udviklere, der specialiserer sig i e-butikker og alle de mest populære platforme for online-butik, herunder Shopify, WooCommerce, Magento og OpenCART. Hver af disse platforme er vigtig for at ansætte en erfaren udvikler. E-handel har mange bevægelige dele, herunder dit valgte design, produktportefølje, produktdetaljer, databaser, lagernumre, kontaktoplysninger og betalingssystemer. Din udvikler vil foretage omfattende test, før du gennemfører projektet. Med udvikling vil du sandsynligvis arbejde sammen efter at have startet en e-shop ved vedligeholdelsen, så din online butik forbliver fri for fejl.
Kodning og databaser
Der er så mange programmeringssprog og koder, der udgør internettet. De mest almindelige koder, du kan finde i specialiserede udviklere, omfatter HTML, Java, JavaScript, PHP, CMS, CSS og JQuery. Mange udviklere har også specialiseret sig i databaseudvikling, herunder MySQL og SQL-databaser. Hvis du er usikker på den type webkompetence og kode, som du har brug for til dit projekt, er det okay at vende og spørge udvikleren baseret på hans erfaring, hvilket anbefales.
Ofte stillede spørgsmål

Najmosta betroede it-eksperter på stedet udvikling ved hjælp af Wilio
I dag er jeg ikke en forretning uden tilstedeværelse på nettet - og for alle hensigter og formål. Folk bliver så afhængige af internettet, at du ikke har en web, selvom du er en lokal familie restaurant eller hjørne butik, koster du dig mulighed for at komme foran dit ansigt utallige potentielle kunder. Weben er en digital fortolkning af din virksomhed. Ligesom en god erhvervsdrivende sikrer, at forsiden af ​​butikken er godt dimensioneret og sparkly ren, skal dit websted så se fristende og klare, om det skal nå potentielle kunder, du håbede. Men udviklingen af ​​kvalitetswebsted kræver meget specifikke færdigheder - også der ejer få af os. Heldigvis er der eksperter til at udvikle webapplikationer, der venter på dig. Alt du skal gøre er at bede om hjælp gennem Wilio! Hvis du er interesseret i den bedste udnyttelse af alle de muligheder, som internettet tilbyder, skal du bare gå til Wilio, indtaste din anmodning og få gratis bud i dag! Overfør din virksomhed senest det 21. århundrede. Brand i dag på Wilio den bedst vurderede og professionelle it-websted udvikler!
Hvad forstår vi under webdesign?
Webdesign (Design) indeholder forskellige aspekter af website, der skaber Website Layouts, grafisk design og indholdsoprettelse, såsom artikler i blogs, produktafsnit, fotogalleri osv. Websites oprettes normalt på et sprog kaldet HTML. Website Designers Opret en hjemmeside med HTML-mærker, der beskriver metadata og indhold. Arrangementet og udseendet af elementerne på hjemmesiden er normalt CSS eller Cascading Styles. Deres opgave er at skabe grundlag for, hvordan websteder ser og arbejder.
Hvordan kan webdesign hjælpe min virksomhed?
Webdesign er yderst vigtigt, især hvis du har en online butik. Det tager normalt 30 sekunder til folk at afgøre, om webstedet er attraktivt nok. Hvis dit websted ikke ser så godt ud på mobilen som en bærbar computer eller computer, vil potentielle kunder ikke blive generet med browsing. Hvis din web er lastet for langsomt, forlader folk det, og din virksomhed vil ikke mærke det.
Hvordan vælger jeg en webdesigner?
Pære, hvad du har brug for og offentliggør det i detaljer på Wilio. Bestem, hvor mange sider på dit websted, du vil have, hvilken slags indhold du vil have på det og sige, om du vil have webdesigneren til at give noget indhold. Du kan også spørge, om du har brug for gæsteværelser og / eller hjælp til Content Management, hvis du ikke allerede har gjort det. Giv et budget og helt sikkert, hvor snart du vil have dit websted blive offentliggjort.
Hvad er fordelene ved at leje en webdesigner gennem Wilio?
Den ansættelige webdesigner gennem Wilio har mange fordele. Det er især hurtigere og mere behageligt. For at finde en god webdesigner, behøver du ikke spilde tid på at søge i snesevis af søge sider. Du skal kun offentliggøre arbejde med grundlæggende detaljer om dine krav. Derefter vil lokale kvalificerede og interfererende webdesignere adressere dig. Efter at have set deres referencer og priser, kan du vælge hvilken webdesigner der vil fungere på dit websted.
Er jeg nødt til at levere nogle værktøjer eller udstyr til dit website forslag?
Du er ikke forpligtet til at give ingen af ​​værktøjerne eller udstyret til dit website design, som f.eks. Laptops eller bordcomputere. Det er standard, at webdesigneren har sit eget udstyr, og vores webdesignere er fagfolk, der har viden og udstyr. Du kan give dem indholdsindgange, du vil placere på din hjemmeside, f.eks. Dine produktets billeder, produktinformation, prøvevideoer, virksomhedsoplysninger og andet lignende indhold.
Hvor lang tid tager website design?
Den tid, der er nødvendig for at skabe en god web, skal tage ca. 3 til 4 måneder. Afhængigt af hvilken omfattende du vil have et websted, kan det tage fra starten af ​​projektet at starte det online og 6 måneder eller længere. Du kan finde en webdesigner, der kan klare det i en kortere tid, men husk at denne tidsramme er baseret på it-standarder.