Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Infrarød Varme pris

Leder du efter en elektriker til infrarøde paneler? Vi har 16.299 elektrikere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.712 registrerede fagfolk
87.701 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Infrarød Varme pris

Hvor meget koster infrarøde paneler? For infrarøde paneler leverer vi ofte følgende tjenester: fokus, installation, vedligeholdelse, tilslutning. Priserne på strålevarmepaneler er omkring 216-295 euro pr. stk. Keramiske infrarøde paneler er normalt den dyreste vare inden for infrarøde paneler. Yderligere omkostninger kan omfatte: trådløs termostat, loftramme til montering, kromstøtter til paneler, transportomkostninger, som i gennemsnit koster 10-70 euro. Når du indtaster en forespørgsel, kontakter vi 16.299 udbydere. Du behøver ikke at kigge mere: infrarøde paneler pris, hos os får du de bedste tilbud og kvalitetsarbejde.

Se også:Tjenester
32.712 registrerede fagfolk
87.701 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Pris for: Infrarød VarmeGennemsnitlige priser.

Lav pris4 153,68 kr./et stykke
Gennemsnitspris47 351 952,00 kr./et stykke
Høj pris5 676 696,00 kr./et stykke
Gennemsnitspriserne er kun vejledende. Den endelige servicepris vil afhænge af størrelse, vanskeligheder, materialer, kvalitet og projektside. Du modtager kun en præcis pris fra tjenesteudbyderen.
Indtast efterspørgsel
LommeregnerPrisliste over infrajelerne

For at lære den nøjagtige pris på infrajel, send forespørgslen til vores certificerede eksperter, og så får du flere tilbud. Se priser for hver tjeneste i kategorien af ​​infrapanerne.

Infrapanel 250 W.49676859.0kr. / et stykke
Infrapanel fra pulveriseret aluminiumark med 250 W strøm.
Sammen
et stykke
Indtast efterspørgsel
Infrapanel 900 W.10595.73kr. / et stykke
Infrapanel fra pulveriseret aluminiumplade med 900 W strøm.
Sammen
et stykke
Indtast efterspørgsel
Infrapanel 350 W.6730.5kr. / et stykke
Infrapanel fra ESG Security Glass med 350 W Power.
Sammen
et stykke
Indtast efterspørgsel
Infrapanel 540 W.9153.48kr. / et stykke
ESG struktureret glas infrapanel 540 W.
Sammen
et stykke
Indtast efterspørgsel
Relateret prislistePrislister over andre ydelser
Varme, VarmeingeniørHvor meget koster opvarmning og kurerer? Vi leverer ofte følgende ydelser til...
Vis mere
Var disse oplysninger nyttige for dig?
Brugbar informationHvad skal du vide
Det er ligegyldigt, om du kommer til ny bygning, der ændrer bygningens eller genopbygningens funktionalitet, kan opvarmning af termiske bølger altid udføres med en relativt lav pris. En sådan opvarmning kræver ikke stort set ingen konstruktion-teknisk forberedende arbejde. Bare forberedt tilslutning til 230 V - enten i stikkontakten eller direkte kabelforbindelse. Varmeenhederne kan installeres konventionelt til eksisterende lokaler (for eksempel under vinduet) som et dekorativt vægdesign eller komfortabelt til loftet (uden møbelgrænse). I installationen vil det helt sikkert tage dig det: Infrapanel installation til et standard familiehus varer ikke længere end en dag, Installation af infrarøde paneler svarer til et sådant "problem", da det får dig til at montere armaturet. Stuetemperatur: Følelse som en klassisk opvarmning, Uden luft og støv hvirvel, Intet tab af ilt og fugt, uden termiske tab, hurtigt justeret og indstillet temperatur, Tørre vægge, uden kondensationspar og skimmel. I modsætning til konventionelle infrarøde varmesystemer opvarmes objekterne i rummet og indtil luften derefter. Denne metode sparer energi, der er nødvendig for at skabe et behageligt klima for beboere i huset. Alle organer i rummet efter opvarmning senere arbejder som en sekundær varmekilde. Og at systemet ikke indeholder nogen rør, kedel, kedler eller skorstene, er der ingen termiske tab. Dette sparer 30 - 50% af energien i forhold til klassisk opvarmning. En anden besparelse forårsager, at vi med en infrarød opvarmning vil opnå en sammenlignelig varmefølelse som konventionelle systemer ved lufttemperaturen under 3-4 ° C. For kun at reducere lufttemperaturen med 1 ° C sparer 5 - 6% energi. Nogle infrarøde varmesystemer kræver ikke vedligeholdelse. De indeholder ikke nogen bevægelige dele eller væsker tanke. Efter at have købt, får du en femårig garanti for produktproduktionsfejl. Livet på konventionelle varmesystemer er 15 - 20 år. Livet af mere sofistikerede infrarøde varmesystemer er over 30 år. De varer ofte op til 50 år. Permanente værdier og miljøbeskyttelse I de tidligere mennesker på den ene side taget fra miljøet mere råmaterialer, som naturen er igen udviklet (for eksempel olie), men også slående miljøet med affald. Infravycuring i denne forstand er ikke kun økonomisk og økologisk, men også en vedvarende form for opvarmning, hvis vi vil bruge solenergi ud over energiproduktionen. På denne måde kan alle bidrage til en personlig beslutning for at beskytte miljøet.