Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Maskinpuds pris

Leder du efter en maskinpudser? Vi har 22.929 plastere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.765 registrerede fagfolk
87.792 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Maskinpuds pris

Hvor meget koster maskingips? For maskinpudser yder vi ofte følgende ydelser: eftersyn af bygningen, prisberegning, pudsning af indvendige og udvendige vægge med pudsmaskiner. Priserne på pudsning af væggene er omkring 34-77 euro pr. m2. Den dyreste genstand i maskinpuds er normalt flerlags påføring af gips. Ekstra omkostninger kan omfatte: leje af maskine, spatel, vaterpas og rulle, som i gennemsnit koster 5-50 euro. Når du indtaster en forespørgsel, kontakter vi 22.929 udbydere. Du skal ikke længere kigge: maskinpuds pris, hos os får du de bedste tilbud og kvalitetsarbejde.

Se også:Tjenester
32.765 registrerede fagfolk
87.792 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Pris for: MaskinpudsGennemsnitlige priser.

Lav pris134,61 kr./m2
Gennemsnitspris174 993,00 kr./m2
Høj pris230,76 kr./m2
Gennemsnitspriserne er kun vejledende. Den endelige servicepris vil afhænge af størrelse, vanskeligheder, materialer, kvalitet og projektside. Du modtager kun en præcis pris fra tjenesteudbyderen.
Indtast efterspørgsel
LommeregnerMaskinpleje Prisliste

For at lære den nøjagtige pris på maskiner gips, send efterspørgslen til vores verificerede fagfolk, og så får du flere tilbud. Se priserne for hver tjeneste i kategorien af ​​maskiner.

Internt afhjælpende gips af lofter307,68kr. / m2
Internt fremdriftsgips af lofter - maskiner gips, maskiner på 10 mm tykke.
Sammen
m2
Indtast efterspørgsel
Interne remediering gips vægge263 451,00kr. / m2
INTERN REMEDIATION Gips Vægge - Maskin Gips, Maskiner 10 mm Tykt.
Sammen
m2
Indtast efterspørgsel
Outdoor Remediation Gips of Soffits326,91kr. / m2
Ydre Sanuary Gips Sensorer - Maskin Gips, Maskiner 10 mm Tykt.
Sammen
m2
Indtast efterspørgsel
Ydermontering gips vægge282 681,00kr. / m2
Ydermidler Gips Vægge - Maskinpleje, Maskincoating 10 mm Tykt.
Sammen
m2
Indtast efterspørgsel
Relateret prislistePrislister over andre ydelser
Pudsning af VægHvor meget koster gips? Til puds leverer vi ofte følgende ydelser: målretning...
Vis mere
Var disse oplysninger nyttige for dig?
Brugbar informationHvad skal du vide
Hvor meget koster gips? Vi betragter plastering som et kvalificeret job, der involverer at anvende plaster i opførelsen af ​​et nyt hus eller i rekonstruktion af boliger. Vi kender flere typer gips - interiør og udvendig, gips, lime-cement, maskine eller hånd. Det følger heraf, at plaster kan opdeles fra forskellige synspunkter, og hvis du vil have en virkelig kvalitetsgips, skal du vælge den rigtige. Hvad påvirker alt kostprisen på gips? Faktorer, der påvirker omkostningerne ved plastering, er mange. På trods af at arbejdet kan se ud, bør du ikke automatisk forvente den samme pris til at betale din nabo. Den store indvirkning på prisen på gips har antallet af kvadratmeter, men også kompleksiteten af ​​arbejdet. Det er logisk, at kanterne, hjørner, hjørner og lofter er mere komplekse. Kompliceret kan også være højt til loftet (nødt til at bruge stilladser), loftet ornamental skinner eller andre loft dekorationer. Gipsprisen kan også øge den ujævne væg eller overflade. Estimater af priser på forskellige typer gips I øjeblikket anvendes mange byggefirmaer af gipsmaskiner. Maskinplaster har en stor fordel - tidspunktet for ansøgningen er omkring halv kortere end i håndtere. Det hører imidlertid ikke kun til indlånshastigheden, men også et kvalitetsdesign. En pris er også tilstrækkelig. Gips gips er blandt meget populære typer gips. Det ser perfekt ud, repræsentativt, så det bruges meget ofte i sociale rum, kontorer og lignende. Gipplaster er velegnede til både hånd- og maskinansøgning. Hvis du vælger at maskine gips, bevæger prisstimatet ca. 9 til 13 euro pr. M2. Lainno - Cement Gips kan bruges i værelser med højere fugtighed - badeværelse og køkken. Sådan gips kan være glat eller struktureret og kan påføres maskinen. Sammenlignet med gips gips anslås prisen til 7 - 8 euro pr. M2. Lime gips uden den ekstra cement er et klassisk andet gips. Kan være glat, tyk eller stucco. Hvis du beslutter dig for denne slags gips, betaler du 10-20 EUR pr. M2. De tidligere linjer viser, at maskine gipspriserne er forskellige. Og hvor meget du betaler afhænger af det websted, du bor i. Hvis du har praktiske mestre i dit kvarter, kan det antages at blive høstet. Maskinens gipsens gode håndterer kan have planlagt arbejde i flere uger, og måneder i forvejen og flere penge kan blive bedt om godt arbejde. Derfor tøv ikke med og forsøger at søge efter maskiner plastik på Wilio allerede i dag.