Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Solceller pris

Leder du efter en elektriker til solcelleanlæg? Vi har 21.194 elektrikere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.743 registrerede fagfolk
87.750 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Solceller pris

Hvor meget koster solcelleanlæg? Inden for solcelleanlæg yder vi ofte følgende ydelser: Eftersyn, installation, assistance til at opnå et økonomisk bidrag. Priserne på solcelleceller er omkring 3200-3600 euro pr. stk. Den dyreste genstand inden for solcelleanlæg er normalt montering af solcellepaneler på svært tilgængelige steder. Yderligere omkostninger kan omfatte: energicertifikat, spændingsomformere, bærende konstruktioner, som i gennemsnit koster 20-150 euro. Når du indtaster en forespørgsel, kontakter vi 21.194 udbydere. Led ikke længere for din solcellepris, du får de bedste tilbud og kvalitetsarbejde hos os.

Se også:Tjenester
32.743 registrerede fagfolk
87.750 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Pris for: SolcellerGennemsnitlige priser.

Lav pris61 978,29 kr./et stykke
Gennemsnitspris666 661 794,00 kr./et stykke
Høj pris69 228,00 kr./et stykke
Gennemsnitspriserne er kun vejledende. Den endelige servicepris vil afhænge af størrelse, vanskeligheder, materialer, kvalitet og projektside. Du modtager kun en præcis pris fra tjenesteudbyderen.
Indtast efterspørgsel
LommeregnerPrisliste Photovoltaiky.

For at lære den nøjagtige pris på fotovoltaik, send efterspørgslen til vores certificerede specialist, og så får du flere tilbud. Se venligst priserne for hver tjeneste i den fotovoltaiske kategori.

Forberedende arbejde673,05kr. / alle
Forberedende arbejde før installation af paneler op til 8 paneler
Sammen
alle
Indtast efterspørgsel
Installation af carrier rist til fotovoltaiske paneler288,45kr. / et stykke
Installation af bærergitteret til fotovoltaiske paneler til forankring til en flise, bølgepap
Sammen
et stykke
Indtast efterspørgsel
Spændingsveksler.24 999,00kr. / alle
Installation og tilslutning af spænding inverter fra DC - AC til bifasisk
Sammen
alle
Indtast efterspørgsel
Solar Photovoltaic System46 152,00kr. / alle
Solar single-fase fotovoltaisk husstandssystem med forbrug op til 3500 kWh. Installeret kraftværk Power Plant 2.12 kWp. Systemet omfatter: 8 x Solar 270 WP fotovolta panel, overspændingsbeskyttelse, stik og kabel og understøtningskonstruktion.
Sammen
alle
Indtast efterspørgsel
Relateret prislistePrislister over andre ydelser
ElektrikerHvor meget koster en elektriker? Vi leverer ofte følgende ydelser til elektrikere:...
Vis mere
Var disse oplysninger nyttige for dig?
Brugbar informationHvad skal du vide
Fordele ved solenergi Solar fotovoltaisk energi er ren energi En af hovedårsagerne til at bestemme solenergi er opmærksom på, at du gør noget godt for miljøet. I modsætning til traditionelle energikilder udleder PV-paneler i elproduktion ikke skadelige drivhusgasser, de forurener ikke grundvandet eller på anden måde ikke udstødning af naturressourcer. Derudover hjælper du med at beskytte planeten ved at reducere din afhængighed af ikke-vedvarende energi. Hver gang du bruger solenergi i stedet for at bruge fossile brændstoffer, vil du hjælpe med at bevare uberørte jordressourcer endnu mindst en generation. Solar FV Energy er tavs og ubemærket Du behøver ikke bekymre dig om, at lydene i produktionen af ​​solenergi vil blive distraheret, når du er hjemme eller i haven, da det ville være på nogle traditionelle dieselgeneratorer eller andre nettosystemer. I modsætning til nogle energiproduktionssystemer er Solar FV-energi helt stille og forstyrrer ikke dine daglige aktiviteter. På samme måde er fotovoltaiske paneler visuelt ubemærket. De fleste boligejere beslutter at placere fotovoltaiske solpaneler til tag på steder, der ikke er synlige fra terrænniveauer, ved hjælp af ellers ubrugt ejendomsplads. Selv installationen af ​​FV solpaneler er enkel og nem, uden at afbryde driften af ​​husstanden. Solar FV Energy reducerer energikonti Solar fotovoltaiske energisystemer kan reducere energikonti flere vigtige måder. Da du deltager i din egen elektricitet, kan du betydeligt reducere de økonomi, du betaler med din energiudbyder. Hvis du bor i en region, hvor energipriserne vokser og falder efter behov efter det, er du heldig. Mange regeringer yder tilskud til at dække de oprindelige omkostninger til installation af FV-paneler gennem skattelettelser og andre stimulusprogrammer. FV-paneler kræver ikke stor vedligeholdelse Driftsomkostningerne ved solcellepaneler er minimal, selv i forhold til andre rene energikilder. Det skyldes i høj grad, at solpaneler kræver en lille vedligeholdelse, herunder på lang sigt, da der i grunden er der ikke nogen bevægelige dele, er der intet at bryde og behøver ikke regelmæssig smøring for at opretholde deres funktionalitet. De arbejder alene. FV solsystemer kan tilpasses Må dine energibesparelser være nogen, solpaneler kan konfigureres til at passe til dine krav. Uanset om du har et herregård eller et moderne familiehus, kan du designe dit nøjagtige system, du har brug for for at gøre den energi, du planlægger at og skal udnytte. Fotovoltaiske solpaneler giver ren og vedvarende energi, der er til din tegnebogsindløsning. Hver gang du ser på månedlige konti, vil du smile, når du finder ud af, hvor meget du har sparet gennem fotovoltaik i løbet af året. Derudover vil du være tanken om, at du gør noget for bæredygtigheden af ​​naturressourcer og redningsflyet, flyveplads til hjertet en god følelse.