Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Træhegn pris

Leder du efter en bygherre til plankeværk? Vi har 25.295 buildere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.765 registrerede fagfolk
87.792 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Træhegn pris

Hvor meget koster træhegn? Til træhegn leverer vi ofte følgende ydelser: byggepladsundersøgelse, planlægning af plankeværk, hegnskonstruktion og montering. Priserne på træhegn er omkring 15-35 euro pr. m2. Den dyreste genstand i træhegn er normalt ahorntræ. Yderligere omkostninger kan omfatte: udstyr til at grave fundamenter, slibemaskine, lak til træ, som koster i gennemsnit 15-60 euro. Når du indtaster en forespørgsel, kontakter vi 25.295 udbydere. Led ikke længere: træhegn pris, du får de bedste tilbud og kvalitetsarbejde hos os.

Se også:Tjenester
32.765 registrerede fagfolk
87.792 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Pris for: TræhegnGennemsnitlige priser.

Lav pris6 247 827,00 kr./et stykke
Gennemsnitspris7 830 456,00 kr./et stykke
Høj pris990 345,00 kr./et stykke
Gennemsnitspriserne er kun vejledende. Den endelige servicepris vil afhænge af størrelse, vanskeligheder, materialer, kvalitet og projektside. Du modtager kun en præcis pris fra tjenesteudbyderen.
Indtast efterspørgsel
LommeregnerPrisliste over træ hegn

For at lære den nøjagtige pris på træ hegn, send efterspørgslen til vores dokumenterede eksperter, og så får du flere tilbud. Se priserne for hver tjeneste i kategorien af ​​træ hegn.

Hegn kolonne neimempnová.749,97kr. / et stykke
Forbrug af hegn Unimprogressed træposter og fejl med en diameter på 100-150 mm med slumpet og komprimering, men uden heste sammenbrud
Sammen
et stykke
Indtast efterspørgsel
Hegn kolonne imprægneret807,66kr. / et stykke
Udstyr af træ hegn kolonner og buer med en diameter på 100-150 mm med slumpet og komprimering, men uden ærmerne af brønden, imprægnering af den nederste del af glideren eller tjære før afregning
Sammen
et stykke
Indtast efterspørgsel
Træ hegn lamella.538,44kr. / et stykke
Træ hegn lamella 180 x 180 cm naturligt imprægneret
Sammen
et stykke
Indtast efterspørgsel
Træhegn615,36kr. / et stykke
Træ hegn 178 x 80 cm naturligt imprægneret
Sammen
et stykke
Indtast efterspørgsel
Relateret prislistePrislister over andre ydelser
Hegn og LågerHvor meget koster hegn og porte? Vi leverer ofte følgende ydelser til...
Vis mere
Var disse oplysninger nyttige for dig?
Brugbar informationHvad skal du vide
Når du bygger et træ hegn, er en faktor af afgørende betydning for mange priser. Gode ​​nyheder er, at træ hegn tilhører markedet for solide hegn til den billigste. På den måde tilbyder de ikke kun kvalitetsbeskyttelse og levetid, men også naturligt materiale. Prisen på et træ hegn er bestemt for en fælles meter. Omkostningerne ved et træ hegn er fra 40 til 100 og flere euro. Selvfølgelig beslutter en række faktorer den resulterende pris. Den dyreste del af et træ hegn er naturligt materiale og arbejde. Materialet kan opdeles i to kategorier. Den første er slovakiske skove. Blød, såsom acatas, gran eller fyr. De tilhører den billigste overførselshegn. Det er dog nødvendigt at regne med regelmæssig vedligeholdelse og lavere levetid. Oak hegn er massive, træ hårdt, men prisen er lidt højere. Det er et slovakisk træ, så træ er tilgængeligt, normalt er der ikke behov for at vente og med et plot af tiere år på passende pleje. Eksotiske skove - kommer fra Sydamerika eller Afrika. Her er prisen højeste. På samme tid har de eksotiske ikke kun navne, men også et udseende. Dette er kampen mod et langt liv. Disse er massive hegn, der fortjener kvalitetsarmaturer, forarbejdning og dermed øger naturligvis prisen for arbejde. Det var dog en skam at lave et sådant hegn. Tilskud til et træ hegn måles anderledes. Du kan bruge toppen af ​​smedet, forskellige luksuriøse tilbehør eller udskæringer. Den mere krævende behandling, dette er selvfølgelig den højere pris på hegnet. Til prisen påvirker også overfladebehandlingen, du beslutter dig for at behandle og male. Træ hegn du skal male kvalitet lakker, hvis pris også varierer. Her er det tilrådeligt at rådgive direkte med en snedker, der vil anbefale passende grundlæggende maleri og belægninger. Til prisen på Torba for at skelne mellem om det er en bygning af et nyt hegn eller for eksempel reparere det. Orpava ved træformede semi-semiers er nemmere, det er muligt at erstatte kun beskadigede paneler og er derfor også et træhegn vedligeholdelse betydeligt billigere end ved andre typer hegn. Omkostningerne ved arbejde for stabilitet og vedligeholdelse og renovering af et træ hegn varierer fra regionen og kvaliteten. Du kan dog sammenligne forskellige mastere og tømrere til Wilio, som vil blive bidt som referencer og citat. Find din herre, scrims af det perfekte træ hegn til den mest foretrukne pris.