Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Gravearbejde pris

Søger du en bygherre til gravearbejde? Vi har 22.967 buildere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.761 registrerede fagfolk
87.790 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Gravearbejde pris

Hvor meget koster gravearbejde? Vi leverer ofte følgende ydelser til gravearbejde: levering af kraftigt gravearbejde til huse, haver og landskabspleje. Uddybningspriserne er omkring 30-55 euro i timen. Den dyreste genstand i gravearbejde er normalt uddybning af ingeniørnetværk. Yderligere omkostninger kan omfatte: boring i jorden og transport af gravemaskinen, som i gennemsnit koster 10-30 euro. Når du indtaster en forespørgsel, kontakter vi 22.967 udbydere. Led ikke længere: gravearbejde pris, du får de bedste tilbud og kvalitetsarbejde hos os.

Se også:Tjenester
32.761 registrerede fagfolk
87.790 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Pris for: GravearbejdeGennemsnitlige priser.

Lav pris730,74 kr./timer
Gennemsnitspris865,35 kr./timer
Høj pris999,96 kr./timer
Gennemsnitspriserne er kun vejledende. Den endelige servicepris vil afhænge af størrelse, vanskeligheder, materialer, kvalitet og projektside. Du modtager kun en præcis pris fra tjenesteudbyderen.
Indtast efterspørgsel
LommeregnerPrisliste over udgravning værker

For at lære den nøjagtige pris på udgravning værker, send efterspørgslen til vores verificerede eksperter, og så får du flere tilbud. Se priserne for hver tjeneste i udgravningsarbejdskategorien.

Fiskbredder op til 600 mm576,90kr. / m3
Flowing af kornbredde op til 600 mm tilstrømmedes og udpakket med DNA i den foreskrevne profil og graduering med udgravning på det tilstødende terræn i en afstand på op til 3 m fra rillens længdeakse eller med lastning af grøften til Transportsammensætning i klippen 3 til 100 m3.
Sammen
m3
Indtast efterspørgsel
Dybde papirstop - håndgrave1 096,11kr. / m3
Dybde af syltetøj - håndgrave i hornklasse 3 - håndbehandling.
Sammen
m3
Indtast efterspørgsel
Dybde af upayed syltetøj og hak207 684,00kr. / m3
Dybde af udpakket pits og hak, undtagen slidser med skrånende vægge til underjordisk ledning, med DNA-afviklingen i den foreskrevne profil og gradient, i klippen 3 til 100 m3.
Sammen
m3
Indtast efterspørgsel
Dybde af syltetøj og rhry - hånd765 354,00kr. / m3
Dybde af syltetøj og rhry i et begrænset (bygget) rum op til 30 m3 - hånd i rock 3.
Sammen
m3
Indtast efterspørgsel
Relateret prislistePrislister over andre ydelser
JordarbejdeHvor meget koster jordarbejde? Vi leverer ofte følgende ydelser under jordarbejde: sikring...
Vis mere
Var disse oplysninger nyttige for dig?
Brugbar informationHvad skal du vide
Hvor meget vil du koste dig udgravning arbejde? Har du brug for at grave det grundlæggende på et hus, kælder eller et værksted? Implive landskabspleje i haven eller justere indkørslen på ejendommen? Nå, vil du helt sikkert ikke gøre skovle som det var almindeligt for flere år siden? Løsningen er at bestille mekanisering designet til udgravningsarbejde. Sikker på, at du vil være interesseret i, hvor meget arbejde de står. Før du begynder at grave En gang før Bagra-skeden er bid i jorden, bør du sætte plads til at tjekke geodetet for at sætte tilstedeværelsen af ​​alle ingeniørnetværk, underjordiske vand- og gasrør. Dette vil undgå farlige situationer, men også med eventuelle substitutter for skader forårsaget. Det anbefales generelt at udstyre alle de nødvendige tilladelser for at undgå ethvert problem. Time vs. antal Det hyppigst udførte udgravningsarbejde tilhører udgravning af boligen, udgravningsbassin, haven søer, dræning pits, udgravning til ingeniørnetværk og lignende. Hvor meget står sådan arbejde? Prisen på udgravningsarbejde er afhængig af, hvad arbejdet går. På de fleste mindre og enklere værker opkræver leverandører en timesats. En times maskinarbejde kan komme ud på 17 til 30 EUR afhængigt af hvilken maskine, der anvendes (tractorbager, mini-digger osv.). Generelt vil jo flere timer tage arbejdet, jo lavere timesats. Omkostningerne ved større jord- og udgravningsarbejde tælles på det kaldede materiale. Den endelige pris for arbejde kan dog øges - leverandører kan oplade Stroje-transporten og lignende. Det er vigtigt at indse, at omkostningerne ved udgravningsarbejder også kan påvirke de vanskelige forhold, for eksempel: våd terræn, kompleks adgang til udgravningsfeltet (placering), træer rødder, overdrevne mængder af store sten, bumping til lavere vand, og underjordiske installationer. Prisen for udgravningsarbejde kan stige eller falde, selv afhængigt af gennemførelsesfristen og mængden af ​​arbejde og dets rækkevidde.