Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Rulleskodder pris

Leder du efter et gardin til udvendige persienner? Vi har 17.200 persienner i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.700 registrerede fagfolk
87.679 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Rulleskodder pris

Hvor meget koster udvendige persienner? Vi leverer ofte følgende ydelser til udvendige persienner: montering af elektrisk klargøring til udvendige persienner, montering af persienner, rådgivning. Priserne for udvendig afskærmning er omkring 160-300 euro pr. stk. Den dyreste genstand inden for udvendige persienner er normalt installationen af ​​et automatisk persiennekontrolsystem. Yderligere omkostninger kan omfatte: fjernbetjening af persienner, regelmæssig service og vedligeholdelse, som i gennemsnit koster 20-80 euro. Når du indtaster en forespørgsel, kontakter vi 17.200 udbydere. Du skal ikke længere lede efter: udvendige persienner pris, hos os får du de bedste tilbud og kvalitetsarbejde.

Se også:Tjenester
32.700 registrerede fagfolk
87.679 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Pris for: RulleskodderGennemsnitlige priser.

Lav pris3 076,80 kr./et stykke
Gennemsnitspris4 153,68 kr./et stykke
Høj pris5 769,00 kr./et stykke
Gennemsnitspriserne er kun vejledende. Den endelige servicepris vil afhænge af størrelse, vanskeligheder, materialer, kvalitet og projektside. Du modtager kun en præcis pris fra tjenesteudbyderen.
Indtast efterspørgsel
LommeregnerPrisliste over ydre ruller

For at lære den eksterne eksterne rollpris, send efterspørgslen til vores dokumenterede eksperter, og så får du flere tilbud. Se priserne for hver tjeneste i kategorien Udvendige persienner.

Eksterne plastikblinds.826.89kr. / m2
Udendørs plast blinds enkel konstruktion. De forbedrer vinduerne varmeisolerende egenskaber.
Sammen
m2
Indtast efterspørgsel
Tilbehør til kontaktisoleringssystem119226.0kr. / m
Tilbehør til kontaktisoleringssystem - Rollerprofil med integreret tætningsbånd og glas tekstilgitter med vertikale styringsprofiler af ydre ruller.
Sammen
m
Indtast efterspørgsel
Installation af bundne blinde403.83kr. / et stykke
Installation af den temmelig blinde i en bredde på 80 cm til 260 cm.
Sammen
et stykke
Indtast efterspørgsel
Installation af underblind423.06kr. / et stykke
Montering af en sub-blinkende blind i en bredde på 80 cm til 260 cm.
Sammen
et stykke
Indtast efterspørgsel
Relateret prislistePrislister over andre ydelser
Udvendig SolafskærmningHvor meget koster udendørs skyggelægning? Til udvendig afskærmning leverer vi ofte følgende...
Vis mere
Var disse oplysninger nyttige for dig?
Brugbar informationHvad skal du vide
Fordele ved de ydre ruller, du bør vide om Udvendige persienner har forskellige fordele. Ud over at hjælpe med at regulere mængden af ​​lys i lokaler, mens du beskytter dit privatliv, hjælpe med at øge sikkerheden af ​​boligen og det ekstra look meget stilfuldt. Ikke alene gør disse, men andre fordele ved de ydre ruller præsenteres i de følgende rækker. Fordele ved yderruller: Lysstyring Mulighed. Hvis du ikke har persienner eller ydre persienner, så vil du ikke gøre noget med dagslys. Imidlertid giver ydre persienner dig mulighed for at regulere mængden af ​​lys i rummet - kan fuldt ud forhindre lysindtrængning i interiøret. Beskyttelse af dit privatliv En anden fordel ved de ydre ruller er, at de giver en fuld privatliv husejer. De udskiller uønsket opmærksomhed til enhver tid i løbet af dagen eller om natten. I modsætning til gardinerne er der ingen huller, hvorigennem de kunne købe jer nysgerrige naboer. Du kan udøve dine personlige ejendele eller arbejde uden at bekymre sig fra sporing eller privatlivsforstyrrelser. De fungerer som lydisolering Udvendige persienner er også ud over lys og støj. Og det er en stor nyhed for folk, der har en let søvn. Du vil ikke høre travle transport eller støjende naboer. Takket være dette hver dag kan du sove i Ružov. De fungerer som termisk isolering Udvendige persienner forbedrer termisk isolering af dit hus ved at skabe en anden "barriere". Om vinteren er dit hus bedre at holde varmen, på den anden side tværtimod, blinds hjælper med at holde i værelser behagelige Chlávk. Du sparer på energiregninger Dette punkt er tæt forbundet med den forrige. Hvis varmeoverførsel mellem det indre og udvendige er reduceret, vil du være i stand til at bruge mindre opvarmning eller aircondition for at holde værelserne på den ønskede temperatur. Eksternt miljøbeskyttelse Den store fordel ved de ydre ruller er, at den også beskytter dig mod eksterne miljøforhold - fra stærk vind, regn, storme og så videre. Selvfølgelig kan du beskytte dig selv selve vinduet, men i stærke storme, eller deres skader kan forekomme. Omvendt giver de ydre persienner absolut sikkerhed fra vejret. De er fremstillet af forskellige materialer, der er ekstremt modstandsdygtige over for vejrforholdene. Den stilfulde tilføjelse af dit hus Ja, de almindelige vinduer er fine, men de ser så ud ... som regel. I modsætning hertil opererer vinduerne med ydre persienner smukkere, interessant, stilfuld. De produceres i forskellige farver, design og materialer, og dermed alle vil også vælge at passe det i alle retninger. Derudover kan de monteres på alle vinduer, uanset om de er de klassiske eller i ikke-standardstørrelser eller former. Det er bedst at vælge farve, design og type materiale, så persiennerne passer til dit ydre design og arkitektur. Udvendige persienner er et overordnet valg for at forbedre dit hus. Forøg værdien af ​​din ejendom Udvendige persienner investerer i den fremtidige værdi af dit hus.