Ved at bruge disse tjenester, hjemmeside eller app accepterer du vilkår og betingelser for cookies.Mere information

Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Fem principper for din succes med Wilio.sk

sidste ændring: 15.10.2019

 • 1) anstændighed og hjælpsomhed over for kunderne er grundlaget for din succes

  Wilio.sk er her for alle, der er på udkig efter professionel hjælp til deres projekt. Kunder vælge, hvem de henvender sig til ikke kun ud fra deres faglige ekspertise, men på personlige holdning, vilje og tålmodighed lige så godt.

  Når du sender et tilbud, små høfligheder såsom en hilsen eller tak beslutte, om kunden vælger dig. Vi ved af erfaring, at arrogance, uhøflighed, eller vilje reducere chancerne for at vinde en kunde.

  Venlig, åben og høflig kommunikation vil sikre, at kunden ikke vil tøve med at vælge dig og vil gøre det gentagne gange.

 • 2) Kunderne kan ikke lide at blive ignoreret; kommunikation er derfor vigtigt

  Ingen af ​​os kan lide at stille et spørgsmål og ikke får et svar. Således, ud over høflig opførsel, kunder forventer løbende kommunikation og svar på deres spørgsmål.

  Intet vil ødelægge et godt indtryk hurtigere end når datoen for den aftalte projekt nærmer sig, og du holder op med at kommunikere med kunderne, eller du ikke informere dem, når man ikke kan nå frem til den aftalte tid.

  Alt kan altid løses ved rettidig og korrekt kommunikation.

 • 3) Kommunikation gennem Wilio.com beskytter dig og dine kunder

  Kunder ofte kontakt os at kontrollere troværdigheden af ​​tjenesteydere, der forsøger at kommunikere med dem uden for Wilio.sk hjemmeside og mobil applikation. En sådan tilgang fratager kunderne om fordelene ved klar kommunikation og let valg, og efterlader dig uden mulighed for at få positive anmeldelser, som hjælper dig med at tiltrække nye kunder.

  Derfor er vi blokerer profiler, der forsøger at kommunikere uden for den mobile applikation og Wilio.sk hjemmeside lige efter at reagere på henvendelsen. kommunikerer altid via Wilio, og ikke sende dit telefonnummer til den kunde.

  På denne måde kan vi sikre beskyttelse af begge sider og give en god service til leverandører og kunder, der foretrækker en retfærdig og seriøs tilgang.

 • 4) God indtryk og kvalitet og service vil bringe dig flere kunder

  Når du vælger en tjenesteudbyder, kunderne træffe deres beslutninger baseret på pris og anmeldelser fra andre kunder. Positive anmeldelser og høflig kommunikation er afgørende, hver gang en kunde vælger fra flere lignende tilbud. Kom godt i en positiv anmeldelse er udfordrende. Professionelt udført arbejde er ikke nok.

  Derfor forsøge at efterlade et godt indtryk ved at forberede for projektet - bringe alle de nødvendige værktøjer, så sørg for dit tøj er rene, og ikke efterlade et rod, men rydde op efter dig selv .

  Disse små ting tilføje op til opbygge dit omdømme og giver dig en betydelig fordel i forhold til dine konkurrenter.

 • 5) Bedømmelser er afgørende, kunderne har tillid til dem

  De anmeldelser, du modtager fra kunder gør dig troværdige til nogen på udkig efter de tjenester, du tilbyder.

  Anmeldelser, de kan se på din profil, giver kunderne tillid til, at du laver dit job godt. Høflig adfærd, igangværende arbejde garanti kommunikation, og kvalitet, som du vil få positiv feedback.

  Hvis du er smart og tilbyder virkelig førsteklasses arbejde, positive vurderinger, vil hjælpe dig med at tjene tildelingen af ​​en gennemprøvet og kvalitet, og, frem for alt, flere kunder og mere indtjening.