Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Handyman

Leder du efter en timelønnet mand til at vedligeholde en lejlighed eller hus? Vi har 23.011 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

4.610 registrerede fagfolk

82.747 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Handyman

Har du brug for en service fra timehusmandsområdet? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter i at hænge billeder, montere et tv på væggen, installere en hjemmebiograf. Prisen på reparationsydelser afhænger normalt af servicens omfang. Se flere oplysninger om tjenester: efterbehandling, rengøring efter montering, transportomkostninger, jernbearbejdningsartikler såsom skruer, dyvler, søm) leveret af en af ​​vores 23.011-mestre i kategorien.

Se også:Prisen

4.610 registrerede fagfolk

82.747 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Råd og tips.
God opgave er grundlaget Times ægtefæller kan løse en bred vifte af forskellige vedligeholdelsesarbejder omkring huset, lejligheden eller haven. Skriv alle opgaver for at indtaste alle de nødvendige værktøjer og forbrugsstoffer. Kontroller for realisering For at være sikker på at alle værker er blevet lavet kvalitet, skal du kontrollere arbejdet i løbet af hendes kursus, og efter at det fuldender det. Budget og tid Glem ikke at tilføje dine krav til gennemførelse af implementeringen. Hvis du har et udpeget budget, der skal følges, skal du være opmærksom på, at tjenesteudbyderen allerede er i begyndelsen.
Ofte stillede spørgsmål

Hvilke færdigheder har en timeland?
Den times mand vil tage sig af arbejdet omkring huset, lejligheden eller haven du har ikke tid, færdigheder eller værktøjer. Fordi timers ægtefæller kan have forskellige faglige færdigheder, beskriver du, hvad du har brug for så præcist som muligt for at modtage citater fra de eksperter, der har de rigtige færdigheder.
Hvor meget er en timeland?
Den gennemsnitlige times mands omkostninger er fra 20 til 100 €. Prisen afhænger af opgavens kompleksitet, den nødvendige tid, om der er behov for særlige værktøjer eller udstyr, og hvorvidt timelanden er nær, eller skal komme fra en afstand.
Hvordan kan jeg finde en god time mand?
At skabe en Wilio efterspørgsel er en hurtig og nem måde at finde en praktisk og villig ur mand i dine omgivelser. Wilio vil hjælpe dig med at finde en lokal ekspert med de rigtige erfaringer til din efterspørgsel.
Hvilket arbejde er en urmand, der laver?
Den times mand kan hjælpe med mindre reparations- og vedligeholdelsesarbejde i hjemmet. Det vil hjælpe med at fungere som maleri billeder, installation af møbler, reparationsarbejde, apparatindgreb, installation af lamper, airwife, maleri og belægningsvægge og andre overflader og mindre reparationer. Wilio vil hjælpe dig med at finde en høj kvalitet ur mand, fra dine omgivelser, der villigt hjælper, når det passer dig.
Hvad er forskellen mellem timeland og ekspert som en elektriker eller blikkenslager?
Times ægtefæller er fagfolk, der kan hjælpe med en række forskellige vedligeholdelsesarbejder i hjemmet. På den anden side elektrikere, rørlæggere, gas og så videre. De er særlige fagfolk med særlige kvalifikationer i et bestemt erhverv.
Hvorfor kigge efter time mand på Wilio?
Den times mand vil tage sig af arbejdet omkring huset, lejligheden eller haven du har ikke tid, færdigheder eller værktøjer. Vil hjælpe med de fleste reparationer omkring huset. Han samler møbler, udskift det forkælet batteri, et ikke-fungerende stik, returnerer garneringen eller involverer apparater. Wilio vil hjælpe dig med at finde en urtid mand, der er villig til at flytte straks til dit projekt.
Hvilket arbejde gør en urmand for dig

Indendørs installationer og reparationer
Den times mand vil tage sig af arbejdet omkring huset, lejligheden eller haven du har ikke tid, færdigheder eller værktøjer. Vil hjælpe med de fleste reparationer omkring huset. Han samler møbler, udskift det forkælet batteri, et ikke-fungerende stik, returnerer garneringen eller involverer apparater. Den times mand kan hjælpe med at installere nyligt købte apparater, rette den ødelagte dør, installation og reparation af persiennerne, installation af en køkkenvask eller udskiftning af vandbatteri, suspension af armaturer og endda tapet. Det vil bruge dine egne værktøjer og rådgive dig, hvis du har brug for andre materialer.
Vedligeholdelsestjenester
Har du en hel liste over vedligeholdelsesarbejder, du skal færdiggøre? Brand din ur mand til at gøre alt på én gang. Det kan hjælpe med at installere laminatgulve, udveksle silikone sæler på badeværelset, hængende døre og mange andre værker.
Udendørs installationer og reparationer
Den times mand kan hjælpe dig med at opbygge en haveskur, installere de ydre persienner, baner terrassen eller en fortov eller endda reparere dine børns trampolin.
Vægmontering
Fra væghyller, billeder og tv til cykelholdere og spejle - hvis du har brug for hjælp til vægmontering, skal du ringe time mand. De fleste timers ægtemænd bringer deres egne værktøjer, men du må muligvis betale for materialer som bolte eller holdere til tunge ting som fjernsyn og så videre.
Demonstration

Demonstrationer af vores udbyderes realiseringer

HandymanElliot S.
HandymanValdemar S.
HandymanAlfred O.
HandymanTheodor M.
HandymanOliver F.
HandymanElliot J.