Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Blikkenslager

Søger du en blikkenslager eller et vandværk? Vi har 28.831 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.293 registrerede fagfolk
89.927 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Blikkenslager

Har du brug for en service fra vandværksområdet, VVS’ere? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for udskiftning af vaske og vandhaner, rensning af tilstoppede kloakker, komplet varmearbejde, reparationer og installation af toiletter. Prisen på blikkenslagere afhænger normalt af udbuddet af ydelser. Se flere oplysninger om tjenesterne: tilslutning af opvaskemaskiner og vaskemaskiner, udskiftning af radiatorer og ventiler, nødservice leveret af et af vores 28.831 vandværker i den givne kategori

Se også:Prisen
33.293 registrerede fagfolk
89.927 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Udbydere28.831 tjenesteudbydere i dit område
profile image

Mathorne VVS ApS

Selskab
4,4
Blikkenslager

Søger du en professionel VVS-installatør nær Beder? Vi tilbyder både vvs arbejde og blikarbejde. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud! ☎

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD
profile image

H. Chr. Nielsen & Co.

Selskab
4,0
Blikkenslager

H. Chr. Nielsen VVS og Co A/S - Aut. VVS København siden 1906. Vi udfører alle typer VVS arbejde i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD
profile image

Alltech VVS ApS

Selskab
4,1
Blikkenslager

Professionel VVS-installation for private & erhverv ring ☎ 38******, hvis du skal bruge en VVS'er eller murer på Frederiksberg, Rødovre, København & omegn.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD
profile image

Kenneth Christensen VVS A/S

Selskab
4,5
Blikkenslager

VVS-og blikkenslagerforretning i København. Kenneth Christensen VVS A/S - dit valg til en professionel VVS-installatør. Vi udfører arbejde i hele KBH.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD
profile image

NJORD VVS Teknik ApS

Selskab
4,7
Blikkenslager

Njord VVS Teknik er din lokale VVS-installatør med en bred portefølje af kompetencer inden for alt i VVS faget. Kontakt os i dag.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD
Vis mere
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor bestiller du en lokal installationsprogram via Wilio?
Leder du efter en pålidelig og bedst bedømt blikkenslager i nærheden af ​​dig? Find den, der vil hjælpe dig med værker som rengøring af tilstoppede afløb eller reparation af gas- eller varmtvandsanlæg. Smil ikke ind i sådanne værker og giv det til fagfolk. Du vil ikke kun spare tid, men også nerver og i sidste ende og penge. Det bedste sted at finde installatører i nærheden af ​​mig er Wilio. Vi gør det nemt for søgningen efter licenserede VVS-fagfolk for at få fremragende service, der matcher dit budget. Lad det være simpelt unblocking eller stor installation, der er ikke for stor eller lille opgave (eller for meget nødsituation), at et af vores installatører ikke ville udvikle sig.
Hvilke tjenester giver installatørerne?
Mange boligejere og praktiske indenlandske mestere kan håndtere små reparationer, blokke og udskiftning af vandhaner eller brusehoveder. Men hvis arbejdet kræver adgang til kloak, jordrør eller omfatter elektricitet eller gas, er det vigtigt at nå specialister. Installatører hjælper med at opretholde, installere og reparere vand- og kloaksystemer.
Sådan vælger du den bedste installatør?
Det første skridt i valg af installatøren er at sikre, at blikkenslager er kvalificeret, licenseret og forsikret. Den bedste måde at finde den øverste blikkenslager i dit kvarter er at kontrollere anmeldelser og bedømmelser af tilgængelige installatører på Wilio. Fokus på deres arbejdsresultater, renheden af ​​omgivelserne på arbejdspladsen og leverer praktiske råd.
Installer Ingen licens er ikke den rigtige blikkenslager
Husk, at for begge valg er de professionelle og kvalificerede installatører dem, der har en professionel undersøgelse og test, der fik licens. Kun licensinstallatører kan udstede overensstemmelsescertifikater, arbejde uden opsyn og levere et komplet udvalg af VVS-tjenester.
Sådan får du gratis tilbud fra Installer?
Takket være Wilio tilbyder købet af VVS, enkle og hurtige, bare indtaste, hvad du leder efter, og begynder at modtage gratis tilbud fra lokale installatører inden for få minutter. Så skal du bare sammenligne budene og vælge den bedste kandidat til din opgave.
Hvor meget koster VVS?
VVS-omkostninger afhænger af kompleksiteten af ​​det arbejde, som blikkensluften skal laves.
Tjenester.
Hvad omfatter VVS-tjenester?
Plumberen diagnosticerer eventuelle problemer, fastgør dem på højeste niveau og bestiller dig. Den nøjagtige proces og inklusion vil dog afhænge af typen af ​​VVS-tjenester, du har brug for. Vi valgte hyppigst.
Installation af rør.
Hvis du bygger et nyt køkken, et badeværelse eller du har købt en opvaskemaskine, skal du have professionel hjælp fra installatøren til at forbinde rørledningen. Se dit mellemrum og eksisterende indstillinger, og brug derefter de korrekte værktøjer, rør og udstyr til at sikre, at alt er tilsluttet og fungeret uden problemer. Det vil hjælpe dig med at installere vandrør, installere batterier, nye brusehoveder og lignende.
Reparation af lækager
Et af de mest almindelige problemer forbundet med vandrør er lækker brusere og vandhaner. Ikke alene er den konstante dryp er meget ubehagelig og irriterende, men kan føre til at spilde med vand og overdrevne gebyrer for hende. Din blikkenslager vil kontrollere situationen og derefter slukke for vandet for at løse problemet. Korrigerer alle problemsteder og installerer nye dele.
Reparation og installation af varmtvandsanlæg
Der er ikke noget værre end at bruge alt varmt vand beregnet til brusebad, vask eller vaske retter. Find en installatør i nærheden af ​​dig for at hjælpe dig med at rette eller opgradere din kedel. Eller bestil en standard gas VVS-service for at sikre, at det fungerer som det har. VVS-teknikker vil vurdere og anbefale eventuelle korrektioner, og så vil dine dele rette eller erstatte dem for at være alle igen funktionelle.
Rør reparationer
Rør i dit hus eller paneler er afgørende for ferskvandsforsyning og spildevanddræning. Hvis du tror, ​​du har et problem med et rør, er det vigtigt at søge efter i nærheden af ​​din lokale installatør og ringe til det til reparation af rør fra PVC for at minimere skader. Hvis rørene udsættes, kan blikkenslager frakoble alle vandforbindelser og derefter slettes og udskiftes den beskadigede sektion. Det vil bruge højkvalitets klæbemidler og sæler for at sikre, at leddene ikke vil bevæge sig eller svede.
Blokerede afløb og toiletter
Blokerede afløb og toiletter forårsager ikke bare en ubehagelig lugt, men de kan også strømme og forårsage forskellige sundhedsproblemer. Hvis du har forsøgt at rense blokaden selv, men uden succes er det nødvendigt at ringe til installatøren. Det bruger mere avancerede (og mere kraftfulde) værktøjer til rengøring af selv den fjerneste udledning og toiletblokerende uden at beskadige dine rør og beslag.