Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Bryllupper og Begivenheder

Leder du efter en udbyder til bryllupper, fester, arrangementer? Vi har 3.038 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.161 registrerede fagfolk
88.966 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Bryllupper og Begivenheder

Har du brug for en service inden for bryllupper, fester, arrangementer? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetsprofessionelle til pladssikkerhed, rumudsmykning, lys og lyd, DJ og musikcatering. Prisen for sociale arrangementer afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenesterne: fotograf, kameramand, moderator, leveret af en af ​​vores 3.038 specialister i den givne kategori

Se også:Prisen
33.161 registrerede fagfolk
88.966 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Hvad er en del af tjenesten
Planlægning før begivenhed
Din Event Manager vil starte en diskussion af foreløbig planlægning for at bekræfte bruttoldatabeller, producere mulige steder og budgetter. Det vil så arrangere forsikring og tilladelse, vil være i kontakt med lokale kommunale eller forvaltende myndigheder. Event Manager kan også styre kommunikation med medier og PR-kampagner sammen med markedsføringsmaterialeproduktion for at sikre maksimal opmærksomhed på din handling. Endelig trukket en detaljeret tidsplan.
Sted og udstyr
Med en nærliggende handlingsdato begynder din Event Manager at købe det nødvendige udstyr og acceptere dig på det sidste punkt i arrangementet. Det vil arbejde for at sikre det bedste tilbud for dig og identificerede egnede steder i dit budget for din valgte dato. Det vil også være kontrollen med kontrakter, forhandlinger om mulige arrangementer og kommunikation med leverandører Din Event Manager vil også sikre udlejning af udstyr, herunder de audiovisuelle, bannere, podier og belysning. Vil koordinere alle disse leverandører.
Modtagelse af medarbejdere og kontakt med tredjeparter
Du skal bruge et tilstrækkeligt antal mennesker til kvalitetsbegivenhed. Lederens begivenheds rolle er at sikre, at alle positioner er besat af kvalificeret eller erfarent personale, der er fuldt informeret om forventningerne til begivenheder. Under handlingen vil det overvåge personalets aktivitet for at sikre, at alt er fint. Din leder vil også være i kontakt med tredjeparter, herunder højttalere og sponsorer.
Rapport fra dagen
Endelig vil din Event Manager hjælpe med ledelsen af ​​din begivenhed på en given dag, når de først ankommer på scenen og vil også være nok den sidste blade. Alt vil have under kontrol af scenerne for at sikre en problemfri oplevelse for alle deltagere. Hele dagen vil blive besvaret alle spørgsmål om leverandører og medarbejdere og højttalere. Du kan kun fokusere og kun i løbet af handlingen.
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor ansætte actionkoordinator gennem Wilio? Du gemmer dine nerver
Overvejer du den mest lederens begivenhed for din planlagte corporate event? Leder du efter nogen handy, der slipper af stress i din bryllupsdag? For hver større begivenhed (og mange mindre) finder du en koordinator, der tager sig af det samlede sømløse handlingsforløb. Minimer dit stress og find ekspert til at hjælpe dig alle, fra booking steder og leverandører til at organisere hele dagen. På Wilio er det nemt at finde en erfaren begivenhedschef. Uanset om du organiserer et bryllup, fair, konference, sportsbegivenhed, downhill, fester eller noget andet, vil den rigtige mand tage sig af alle de små (og store) småceness af de scener, der gør din handling i en god dag.
Hvad er Hændelseslederens rolle?
Forvalter den foreløbige planlægning, organisation og logistik af hele dagen. Det vil sikre, at din begivenhed sker jævnt, takket være det faktum, at det har alt under kontrol og overvåger mulige problempunkter.
Hvad er fordelene ved at leje en leder i forhold til organisationen af ​​en begivenhed selvhjælp?
Den største fordel er en god tidsbesparende og også professionel organiseret og dermed en mere behagelig begivenhed. En erfaren begivenhedschef vil bruge prøvede og verificerede processer, der fungerer.
Hvilke færdigheder skal du kigge efter U-Event Manager?
Det bør være præcist, organiseret og bør have effektive processer og procedurer i pink. Gode ​​relationer med kvalitetsleverandører og tredjeparter er nøglen til succes. Et andet punkt for godt er tidligere erfaring med at styre succesfulde aktier.
Har begivenhedsledere brug for særlige kvalifikationer?
Din event manager er ikke forpligtet til at have formelle kvalifikationer, men mange er eksamen. Der er også også forretnings-, kommunikations- eller markedsføringsunionens kandidater mellem hændelsesforvaltere.
Hvornår er det bedst at bestille din tjeneste?
En tilstrækkelig tidsforbrug er afgørende. Den er ideel i 3-6 måneder før den kommende begivenhed afhængigt af dens størrelse. På denne måde vil du sikre tilstrækkelig tid til at planlægge alle detaljer og udstyr af de nødvendige applikationer og tilladelser.
Hvad er udlejning af Event Manager?
Omkostningerne ved at leje en arrangementschef gennem Wilio vil afhænge af typen og størrelsen af ​​handlingen. Større handlinger kommer ud for flere penge. Faktisk kræver de omfattende planlægning, lange ordrer, stort antal gæster, leverandører og langdistancetrejser.
Hvad omfatter Event Manager Services?
Din Event Manager vil tage sig af alle aspekter af din dag og vil sandsynligvis løse alle problemerne, før du lærer om dem. Fordi Event Manager ikke er værd at temaet for begivenheder eller dekorationer (selvom nogle af dette service tilbud), men styrer arrangementet og hendes løb af scenerne.