Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Afhentning af Affald

Leder du efter en leverandør af affaldsindsamling? Vi har 26.333 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.701 registrerede fagfolk
87.681 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Afhentning af Affald

Har du brug for en affaldsindsamlingstjeneste? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for containerudlejning, kommunal og adskilt affaldsindsamling. Prisen for affaldsindsamling og affaldsbortskaffelse afhænger normalt af ydelsernes omfang. Se flere oplysninger om tjenester: indsamling af farligt og overdimensioneret affald leveret af en af ​​vores 26.333-specialister i kategorien.

Se også:Prisen
32.701 registrerede fagfolk
87.681 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Udbydere26.333 tjenesteudbydere i dit område

Sønderborg Forsyning A/S

Selskab
4,8
Afhentning af Affald

Velkommen til Sønderborg Forsyning. Vi henter dit affald, renser dit spildevand, driver genbrugspladserne og leverer rent drikkevand i Sønderborg Kommune.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD

Næstved Haveaffald

Selskab
4,9
Afhentning af Affald

Næstved Haveaffald er den eneste haveaffaldsplads i Næstved Kommune. Herudover har kommunen fem genbrugspladser og to butikker.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD

Smørum Genbrugsstation

Selskab
4,1
Afhentning af Affald

På Egedal Kommunes tre genbrugsstationer i hhv. Ølstykke, Stenløse og Smørum kan du aflevere dit genanvendelige affald. Her kan du læse om åbningstider, døgnåben og regler for genbrugsstationerne.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD

Dronninglund Genbrugsplads

Selskab
4,9
Afhentning af Affald

Åben for borgere og virksomheder i Hjørring og Brønderslev kommuner.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD
Vis mere
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor leje affaldsdistributionstjenester gennem Wilio?
Wilio hjælper dig hurtigt med at finde billige og pålidelige affaldshåndteringstjenester. Husholdningsaffald indtager plads og samler støv, så det er vigtigt at slippe af med det så hurtigt som muligt. Skur til den første affaldsdistributionsservice, der tilbydes af søgemaskinen, kan ikke være mest hensigtsmæssigt. Derfor indsamler Wilio et stort antal positive evaluerede tilbud fra den verificerede og kvalitet af affaldsfjernelseseksperter og alle inden for en platform. Vi sparer dig tid og kræfter, når du surfer på internettet og hjælper dig med at finde en fjernbetjening, der passer bedst til dig. Vores arbejdere vil tage dine tilbud direkte til dig. Klik på knappen "Enter PDOPYT" for at starte en affaldsresistens reservation. For at finde en arbejdstager, der svarer til dine krav, er det nødvendigt at være så detaljeret som muligt i din anmodning. Angiv oplysninger som type affald, antal elementer og afhentning og uploadingssteder. Du får menuen, så snart opgaverne vises. Du kan tjekke dine arbejdsanmeldelser, før du modtager menuen. Deal dit hjem allerede i dag!
Hvad er fordelene ved at bruge tjenesten fra mine omgivelser?
Division Services fra dine omgivelser er fordelagtige takket være hastighed, pris og erfaring. Lokal affald likviditet kan tilbyde lavere priser og vej til det valgte sted er hurtigere. Eksperter fra dine omgivelser kan også være bedre bekendt med at samle enheder i din landsby eller distrikt.
Hvilke typer affald kan der tages?
Hentningstjenesten kan bruges til mange typer affald, fra gamle møbler til andre omfangsrige genstande. Billetarbejdere kan også hjælpe med bortskaffelse af byggeri og haveaffald eller brudt elektronik. Men de fleste af dem tør biologisk affald fra dyr eller mennesker, risikoaffald, asbest og andre skadelige stoffer. Se disse varer kræver særlig træning og udstyr.
Hvor meget på forhånd er det nødvendigt at bestille affaldsmodstandstjeneste?
Wilio kan reserveres for samme dag. Find den rigtige ekspert kan kun tage et par minutter. Dette afhænger imidlertid af tilgængeligheden af ​​Wilio i dit nabolag. Hvis du ikke straks vil finde affaldshåndteringsarbejderen, fortvivl ikke. Du må muligvis vente lidt længere for at få tilbud fra tilgængelige arbejdere. Send din ansøgning nu og begynd at erhverve gratis tilbud fra affaldshåndteringsarbejdere i dit område.
Har nogen speciel udstyr og kvalifikationer brug for?
Ikke nødvendigt. Den enhed, der kræves til eventuel demontering, adskiller sig fra opgave til jobbet. For eksempel kan affaldsfjernelsesarbejderen have brug for et savklinge eller en bolt for at fordele sofaen eller sengelammen før bortskaffelse. Arbejdere kan også have brug for en levering for at indlæse større møbler. Uanset dette kan kunden bedømmelse og anmeldelser fra Wilia hjælpe med at finde en fagmand til jobbet.
Kan spildevandsarbejder donere eller genbruge affald på mine vegne?
Ja. Smithiar kan tage dine varer direkte til en lokal velgørenheds- eller genvindingsstation. Hvis dine gamle møbler stadig er i god stand, kan donation eller genanvendelse være et bedre valg som en blæser. Elektronisk affald er en anden type affald, som vi kan tage en samlingsdomstol for dig.
Hvad omfatter bortskaffelse af affald?
Affaldsaffaldsprisen afhænger af afhentning og uddelinger, antallet af varer og type affald. Wilio tilbyder et mere overkommeligt alternativ til leje containere eller trailere. Vores platform giver dig mulighed for at foreslå en sats og for at få forhandlere fra arbejdstagere baseret på det.
Tjenester.
Hvad omfatter affaldshåndteringstjenester?
Division Services bortskaffe alle former for husholdningsaffald, haver, kontorer og andet udstyr. Folk ansætter ofte en arbejdstager for at fjerne vanskelige aftagelige genstande. Disse omfatter gamle møbler, elektronisk affald, have og byggearbejde. Du kan leje affald fra den trådløse efterspurgte behov. Arbejdere tager dine kasserede varer og transporterer dem til nærmeste velgørende eller genbrugscenter. På kort tid kan du rense dit rum og skabe et sted for ændringer. Her er eksempler på affaldsdistributionstjenester, som du kan bestille på Wilio.
Husholdningsaffald bortskaffelse.
Husholdningsaffald og bortskaffelse kan fratages næsten enhver form for husholdningsaffald. Arbejdstagere vil fjerne varer som sofaer, madrasser og andre møbler. Din ekspert kan også hjælpe dig med at bortskaffe store bunker af gammelt papir. Husrensningstjenester giver dig mulighed for at tage unødvendige ting. Eller hvis du downloader, fredeligt book chauffer og via Wilio.
Retition af skrald fra kontoret
Gør du stor rengøring, download kontorer eller forbedrer dine kontorrum? Kontorrengøringstjenester kan håndtere små og store opgaver forbundet med bortskaffelse af affald. Fælles kontoraffald omfatter gamle papirer, computere, printere, borde, stole, papkasser, patroner og hylder. Andre typer af Commercial Garbage Removal Services kan også bookes på Wilio.
Affaldsaffald
Grønne affaldsfjernelse tjenester er forbundet med kompostering og økologisk behandling. Uanset om du binder efter en storm, eller du kommer til at realisere landskabspleje, takket være os at finde passende hjælpere. Affaldshåndtering laster græsrester, blade, snavs, grene, ukrudt og affaldsbeton til lastbilen eller traileren og tag alt til lossepladsen for sortering og behandling. Du kan også finde overkommelige haver dekontaminering med Wilio. På vores platform kan du endda bestille andre bortskaffelse af affald og bortskaffelse.
Henvisning affaldshåndtering
Find mursten, metalskrot og andre typer af byggaffald. Vores eksperter tager dit vrøvl glat og hurtigt. Uanset om du renoverer eller bygger et nyt hus, vil fjernelse af byggeaffald rense dig plads og gøre arbejdet nemmere. Affaldsaffald indlæses affaldet på trucken og derefter bortskaffe materialet til det bestemt.