Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Fliselægning og Flisebeklædning

Leder du efter en fliselægger til lægning af belægning og fliselægning? Vi har 30.019 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.159 registrerede fagfolk
88.945 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Fliselægning og Flisebeklædning

Har du brug for en service inden for belægning og flisebelægning? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter til opmåling, fjernelse af det originale gulv, udjævning af overfladen, lægning af nyt gulv. Prisen for at installere fliser afhænger normalt af rækken af ​​tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: nivellering, tætningsmasse, pakning og lister leveret af en af ​​vores 30.021 brolæggere i kategorien.

Se også:Prisen
33.159 registrerede fagfolk
88.945 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor søge efter specialist for fliser og belægning på Wilio?
Nye fliser og belægning kan omdanne dit badeværelse, køkken eller terrasse. Denne elegante og holdbare overflade er simpelthen vedligeholdt, renser, varig lange smukke og uden ridser. Ifølge hvilke materialer, former og frakke farver vælger du at introducere dig til din hjemmeside unikke atmosfære og stil. Hvilken udførelsesform vælger du? Keramik, porcelæn, granit, marmor, sten, skifer eller terracotta? Nøglen til en smuk fliser er at finde en ekspert, der vil tage godt arbejde i deres bosættelser. I en godt udført vil hver flise blive ordentligt placeret, og der vil ikke være nogen uligheder på overfladen. Den praktiske fliser kan være afhængigt af dem at være alle mønstre, der er lagt, med ensartet og tyndeste fugemasse. Wilio vil hjælpe dig med at finde en dygtig ekspert til at installere fliser og fliser, der er villige til at gå i gang med dit projekt, når det passer dig.
Hvilke færdigheder gør flisen?
Fliser arbejder med en lang række materialer som keramik, terracotta, sten, glas, granit og marmor. Treasures af fliser involverer normalt fremstilling af overflader og justering af gips, hvis det er nødvendigt, yderligere skære fliser til størrelse og form, lægge fliser selv og deres fuger. Mange fliser arbejder, især når rekonstruktion kræver fjernelse af den forrige overflade, inden arbejdet påbegyndes.
Hvilke typer arbejde laver tiler?
Professional flise dækker baner og vægge af fliser, fliser eller fliser. Den hyppigst vipper køkkenet eller badeværelserne, men belægning og fliser bruges ofte i korridorerne på terrasser, garager, i svømmebassiner eller på bapterne. Nogle fliser arbejder også med specielle materialer og teknikker som mosaikker.
Hvor meget koster flisen?
Omkostningerne ved arbejde vil afhænge af, hvor mange kvadratmeter kvadrat vil belægge eller fliser for at blive spurgt og typen eller størrelsen af ​​det anvendte materiale, f.eks. Granit, marmor, keramik og andre, fordi nogle materialer er mere krævende snavs, kompensere eller kompensere. Prisen kan også påvirke, om der skal anvendes tang, skære kanter, runde hjørner eller påfør silikoneforsegling. Den flotte arbejdspris inkluderer ikke prisen for flisen selv og for det meste lige klæbemidler, masse til ledd eller forsegling af silikoner. Når vi sammenligner budene, anbefaler vi, at beregningerne indeholder de samme typer og mængden af ​​materialer, så længe det skal forsyne det. Prisen kan også påvirke det, om det er nødvendigt at fjerne de originale fliser, om de forudværge er nødvendige, og at det er et fliser, eller det skal komme fra en større afstand. I en konventionel prisfastsættelse pr. Kvadratmeter antager firkanten, at alle de gamle fliser fjernes, og den rene og flade overflade er klar til at starte arbejdet, så hvis det ikke behøver det i din opgave. Derudover antager flytterne, at det vil være et firkantet eller rektangulært rum af regelmæssige former. Hvis rummet er ikke-standard og robust, kan det kræve mere skæremateriale til skræddersyet materiale, og det vil også påvirke arbejdsomkostningerne.
Jeg har fliser og værktøjer til at levere mig, eller tileren vil medbringe din egen?
Fliser vil normalt bringe alle de nødvendige værktøjer og udstyr, men fliser, fliser og andre byggematerialer skal betales efter rådgivning af flisebelægningen eller levere dig. Sørg altid for, at du har alt det nødvendige materiale. Det er bedst at acceptere, hvilke materialer der skal købes, før du bekræfter citatet om fliserende arbejde.
Hvordan finder jeg en god fliser?
På Wilio finder du simpelthen en praktisk og villig professionel på belægning og fliser fra dine omgivelser. Bare indtast efterspørgsel, svar på et par spørgsmål om, hvad belægning eller fliser skal spørge og vente på tilbud fra erfarne fliser.
Hvor lang tid tager det fliser?
Det afhænger af materialet, fra mængden af ​​forberedende værker, der er nødvendige, og hvor mange meter fliser eller belægning vil blive spurgt. Mindre arbejde kan gøres om et par timer, mens større projekter som fjernelse og installation af nye fliser i køkkenet og badeværelserne kan tage flere dage.
Kan jeg lave fliser gør mig selv?
Det kan synes at bane badeværelset eller køkkenet kan virkelig alle. Men for at løse de forkerte fliser kræver helt at demontere hele installationen og starte helt fra begyndelsen, kræver det ofte at købe nye materialer. Det er ikke kun tidskrævende, men også dyrt.
Råd og tips.
God opgave er grundlaget Skriv i opgaven som muligt En beskrivelse af, hvad der skal du skal udføre, og i hvilket omfang du forstår præcis, hvad din ide er. Kontroller for realisering For at være sikker på at alle værker er blevet lavet kvalitet, skal du kontrollere arbejdet i løbet af hendes kursus, og efter at det fuldender det. Budget og tid Glem ikke at tilføje dine krav til gennemførelse af implementeringen. Hvis du har et udpeget budget, der skal følges, skal du være opmærksom på, at tjenesteudbyderen allerede er i begyndelsen.
Hvilke tjenester giver de flytter?Tiling Services.
Badeværelsesfliser. Gulvfliser Fliser i køkkenet. Reparation / udskiftning af beskadigede fliser Fjernelse af fliser. Fastgørelse af frigivne fliser Pejs tiles. Terrasse fortov Pas / indgang / trappe Køkken erhverv Swimmingpool tiles. Udvendige fliser.
DemonstrationDemonstrationer af vores udbyderes realiseringer
profile image
Fliselægning og Flisebeklædning
Nohr N.
profile image
Fliselægning og Flisebeklædning
Adam N.
profile image
Fliselægning og Flisebeklædning
Christian V.
profile image
Fliselægning og Flisebeklædning
Theodor J.
profile image
Fliselægning og Flisebeklædning
Christian G.
profile image
Fliselægning og Flisebeklædning
Frederik S.
profile image
Fliselægning og Flisebeklædning
William Z.