Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Frisør og Barber Shop

Leder du efter en frisør? Vi har 1.022 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.702 registrerede fagfolk
87.681 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Frisør og Barber Shop

Har du brug for en frisørservice? Wilio hjælper dig med at finde professionelle hårstylingseksperter til damer og herrer, hagestyling til mænd. Prisen på hår- og hårstylingstjenester afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: transportomkostninger og professionel kosmetik leveret af en af ​​vores 1.022 frisører i kategorien.

Se også:Prisen
32.702 registrerede fagfolk
87.681 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Tjenester.
Hvad indebærer at besøge frisøren eller frisøren?
Den hurtigste og nemmeste måde at opnå lys og fluffy frisure er at lade dine hårprofessioner. Uanset om du vil se godt ud på den nærliggende begivenhed eller på en stor dato, eller du vil bare forbedre din stil, vil dygtige frisører hjælpe dig med at føle sig selvsikker og se det bedste ud. Ifølge dit særlige behov kan stylister give dig en bred vifte af hårjusteringer, der omfatter:
Home Services til perfekt hårredigering
Hvorfor i stedet for at bestille et møde i Saloon Leje Stylist for at redigere hår hjemme? Du behøver ikke bekymre dig om parkering, bekymre dig om forsinkelsen eller tage en lang ventetid. Bare indstil klokkeslæt og dato, og dine stylister kommer direkte til din dør. Takket være masser af tid og rum vil det være i stand til at bringe deres oplevelse med vask og håret hår til perfektion. Ved hjælp af høj kvalitet hår og styling færdigheder, vil frisøren vaske dit hår og justere nøjagtigt i stil efter eget valg. Stylist kan redigere dit hår på forskellige måder, det vil komme på hovedet forskellige frisurer fra fine kaskade krøller til de opløselige strandbølger og vil give dig så meget brug for selvværd. For at lave en wellness-dag i din bolig, på vores platform vil du også finde kosmes specialiseret i neglepleje, der ikke kun kan skære eller skære sig selv, men også polering af justeringen, så du har lyst til i en kære professionel salon.
Nedskæringer og ornamenter
Er du generer dig spaltede slutninger? Der er mange stylister i dit område, der kan gøre et perfekt hårskåret. Før styling frisører skærer den beskadigede ende eller hår den ønskede stil og form. Du vil nå dit hår sundt. Vores stylister vil hjælpe dit hår til at forblive glat og silkeagtig. Skærer du ikke eller rediger skåret på grund af den kommende feriebegivenhed eller anden lejlighed? Vi vil også hjælpe dig med at finde erfarne fotografer, der laver professionelle billeder, så du kan fejre og slappe af uden at bekymre dig og slappe af.
Hårfarve
Hårfarvning er ikke længere bekymret for kvinder i dag, men mænd kan lide at ændre hårets farve eller farvere den grå. Hvis du vil farve dit hår, er det også at foretrække hjemme for at overlade denne aktivitet i hænderne på professionelle frisører. Desuden kan du redigere skæring af hår før farvestoffer, de blander farverne af farver som du ønsker. I hjemmets komfort vil frisørerne på hendes hår trække tætte farverige melarer. Hvis du bestiller en frisør på forhånd, kan du konsultere den nye stil med den gennem billeder. Før farvning er det ikke nødvendigt at vaske, lige tværtimod, det anbefales i flere dage at forlade dit hår. Farvestoffet afhænger af nøjagtigheden af ​​frisyren, hele processen tager mellem 1,5 timer. - 3 timer. Hvis du vil farve yderligere frisure, skal du bestille mere tid.
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor bestiller du en frisørservice gennem Wilio?
Vil du ændre dit udseende? Forbedre dit udseende ved hjælp af frisør eller frisørtjenester. Du kan glemme vanskeligheder med at gå op til salonen og bare komfortabelt slappe af hjemme, mens dit hår behandles med talentfuld frisør. Letvægts, behagelig og problemfri service er blot en af ​​fordelene! Før du booker stylisten, giver vores platform mulighed for at se profiler af specialister, sammenlign anmeldelser og læse anmeldelser for at finde ud af, hvad andre mennesker taler til deres tjenester. Anmeldelser Jeg skriver kunder som dig, så takket være dem kan du forsikre dig om, at du ansætter en af ​​de bedst vurderede stylister i dit foretrukne område. Uanset om du vælger Frayed Waves, søde krøller eller elegante, imponerende frisurer, kan vores talentfulde stylister arbejde med din specifikke type hår og forskellige hårstrukturer og skabe et nyt udseende, du kan stolt prale. Så hvad venter du på? Klik på knappen "Enter Demand" nu og find dig den bedste redigering eller hårpleje, der er placeret i dit nabolag!
Hvor længe har jeg at bestille en frisør eller frisør service på forhånd?
Den ideelle reservation er på forhånd. Som følge heraf kan du sende billeder af det ønskede udseende til din valgte stylist og spørge ham om tips, før du løser det til en ny stil. Hvis du har brug for at bestille en dato med det samme, ikke noget problem. Vi vil hjælpe dig med at finde stylister i nærheden af ​​dine omgivelser, der kan vaske dit hår, tørres og redigeres på samme dag eller lige den næste dag.
Skal jeg vaske mit hår, før du besøger frisørprofessionen?
Nej, du har ikke hår til at vaske før det aftalte møde. Hårpleje starter normalt med et hår med shampoo, så du kan bare vente på, at din stylist ankommer. Vores mål er at levere komplette tjenester, du kan regne med, så du behøver ikke at se efter lang tid, hvis du har brug for en ekspert til at vaske og redigere dit hår fra dine omgivelser.
Hvor lang tid tager det en frisør regelmæssig hårjustering?
Nem hårjustering tager normalt 45 minutter til en time. Det er dog muligt, at frisøren skal skæres før den endelige tilpasning, muligvis udføre anden indgreb i hævelsen af ​​håret. Hårfarvning eller keratiniske hårbalanceringsbehandlinger tager op til to til tre timer afhængigt af længden og volumenet af dit hår.
Hvor ofte skal jeg bestille en frisørservice?
Det hele afhænger af dine præferencer, type hår og volumen af ​​dit hår. Det bedste er, hvis du forlader dit hår en gang om måneden for at justere en specialist, især hvis du vil holde dit nuværende udseende af dit hår og holde dem så sunde som muligt. Vær venlig at være forsigtig med ikke at skubbe den med for hyppige keratin-modifikationer kan også føre til tørt og brudhår.
Gjorde det udvidede hår til at kompensere?
Udvidet hår kan kun afbalanceres, hvis det er en forlængelse af menneskehår og ikke syntetisk. Fordi menneskelige forlængelser arbejder som naturligt hår er bedst at tage forebyggende foranstaltninger før deres kompensation. Brug fine shampoo uden sulfater og andre kemikalier og brug ikke for mange termiske justeringer. Overdreven varme kan forårsage tørring og lysstyrke, der kan beskadige dine langvarige ender på lang sigt.