Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Gipsvæg og Montering

Leder du efter en gipspladeafspiller til gipsplademontage? Vi har 24.885 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.295 registrerede fagfolk
89.942 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Gipsvæg og Montering

Har du brug for en service inden for gipsplader, montering af gipsplader? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for opmåling, byggeri og gipsplademaling. Prisen på gipsplader og dens installation afhænger normalt af rækken af ​​tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: byggekuffert, hjørnebeskytter i aluminium og maling leveret af en af ​​vores 24.885-byggere i kategorien

Se også:Prisen
33.295 registrerede fagfolk
89.942 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Råd og tips.
God opgave er grundlaget Gipsen har mange anvendelser i opførelsen af ​​forskellige partitioner, monterede vægge, nicher, dæksler, i rumafdeling eller ved rekonstruktion af loftet. Skriv for at indtaste den mest nøjagtige beskrivelse af opgaven for at forstå præcis, hvad din ide er. Kontroller for realisering For at være sikker på at alle værker er blevet lavet kvalitet, skal du kontrollere arbejdet i løbet af hendes kursus, og efter at det fuldender det. Budget og tid Glem ikke at tilføje dine krav til gennemførelse af implementeringen. Hvis du har et udpeget budget, der skal følges, skal du være opmærksom på, at tjenesteudbyderen allerede er i begyndelsen.
Hvad er almindelige typer gipsplader?
Hvidt gipsplader Hvid gipsplader er de billigste og mest almindeligt anvendte variationer. Bruges, når de blev afsendt af partitionerne og lofterne og andre strukturer uden brandkrav. Det hvide gipspladerkort anvendes i interiør med relativ luftfugtighed mindre end 65% ved 20 ° C. Derfor er det ikke hensigtsmæssigt at bruge det på steder, hvor det kunne komme i kontakt med vand eller fugt. Green Gipsboard Green gipsplader er imprægneret mod fugt. Det er designet til brug i et vådt miljø, på badeværelset, brusebad, køkken og så videre. Det er tungere, har en højere belastningskapacitet og er dyrere end hvidt gipsplader. Imprægnerede gipsplader anvendes i fugtlokaler op til 75% eller 85% i mere end 10 timer. Med 100% fugt i mindre end 2 timer i 24 timer ved 20 ° C. Red gipsplader Rød gipsplader har en høj brandbehandling. Brandsoverflytterplader bruges til at tørre lokaler med en stabil relativ luftfugtighed på mindre end 65% ved 20 ° C med den ønskede brandmodstand eller som beskyttelse af stålkonstruktioner fra ild. Den har øget kernelstyrke og derfor med høje temperaturer. Det er også egnet som en støjisolering. Blå gipsplader Blå gipsplader er specielt lavet som lydisolering. Akustisk gipsplot har en særlig behandlet kernedensitet bestående af en modificeret gipskrystallinsk struktur med specifikke dæmpningsegenskaber. Derfor er det velegnet til lydende lyd udefra, vægge mellem lejligheder i en panelette eller lejlighed og i lejligheden mellem hvert værelse.
Hvad kan der bygges fra gipsplader?
Tør gulv fra gipsplader
Flydende gulve fra sadstruerede brædder er et solidt samlet gulvbræt adskilt fra substratstrukturen fra den tørre delsyper, eller. polystyren eller mineralisolering. Takket være den lave vægt og tørkonstruktion er gipspladeregulve egnede til raffinementet af loftet. Denne gulvtype fungerer som en effektiv lydisolering og gulvisolering og er egnet til gulvvarme.
Vægge og tværstang fra gipsplader
Gipsplader Tørre interne konstruktionssystemer er egnede til montering af partitionerne til vægfliser og ved opbygning af lydisolerede vægge. Delvis strukturer tjener hovedsagelig til at bryde interiøret for individuelle rum, men også til styring af de nødvendige installationer og ved hjælp af akustisk gipsplader for at forbedre det akustiske interiør.
Håndterede vægge af gipsplader
Hovedvægge har en bred anvendelse fra æstetisk forbedring af eksisterende overflader, hvilket øger værdierne af termiske isolationsegenskaber og opaciteten af ​​væggene, indtil mellemrummet kan foretage installationer under rekonstruktioner, f.eks. i panelhuse.
Skillevægge i våde miljøer
Imprægneret gips er egnet til renovering af badeværelset eller udskiftning af ikke-kompatibel boligkernen i panelhuse. Gipspladerstrukturen indlæser ikke understøtningsstrukturen mere end den oprindelige boligkern. Desuden vil den nye badeværelse væg ved at holde de rigtige monteringsprocedurer bygget meget hurtigt.
Vågne loftet
Gipsplader tillader yderligere bygningsisolering, samtidig med at der oprettes nye lokaler til komfortable og attraktive boliger uden at øge det bebyggede område. Takket være gipsplader kan kvalitetsisolering og tagdækningsvinduer skabe et meget hyggeligt og funktionelt boligareal på loftet.
Abonnenter
Gipsplader dækker er egnede til hurtige og rene lofter. Ved hjælp af dem kan audioegenskaberne af rummet og de termiske egenskaber af loftstrukturen forbedres.
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor søger en gipspladerekspert på Wilio?
Vil du gerne rekonstruere loftet eller opdatere udseendet af rummet med nyt Sake Gipsboard. Nødt til at opdele rummet med gipsplader tværsnit? Ville være en akustik i din lejlighedsvæg med lydisolering? Eller har du brug for at fornærme husets vinduesvæg indefra? Vi vil hjælpe dig med at finde en gipsplader specialist, der kan klare det. Vores gipspladereksperter kan håndtere alt fra nye indvendige partitioner til gipsplader. Spar tid og penge ved at sammenligne bud og vælge de bedst vurderede eksperter fra dine omgivelser. Wilio vil hjælpe dig med at finde gipspladereksperter, der vil sætte stifterne, jaget vægge, nicher, modtagere, distribuere rum eller rekonstruere loftet. Kvalitet til en rimelig pris og når du har brug for det.
Hvad er gipsplader?
Gipsplader består af paneler fra et presset gips, som er indsat med en sandwich-måde mellem to hardpapirer. Det er et meget praktisk byggemateriale, der bruges til såkaldt tør konstruktion. Ofte nyder lofter, ikke-bærende vægge og andre indvendige tilpasninger. Gipsplader er nemt, det er nemt at arbejde med det og er også billigere end andre materialer. Gipsplader fremstilles i forskellige tykkelser og længder, forskellige sammensætning af diarrékernen. Denne mangfoldighed gør det muligt at vælge den korrekte dimension og kvalitet af gips til en bestemt bygningsstruktur.
Hvilket sæt bruges til?
Gipsplader er et væsentligt element i tør konstruktion. Det bruges til opførelse af forskellige partitioner, monterede vægge, nicher, genopretter, når de opdeler værelser eller ved rekonstruktion af loftet. Det bruges mest ikke i støttevæggene, så det er hovedsageligt monteret på stålkonstruktionsprofiler. Der er dog også specielle gipsplader support applikationer.
Hvad er nødvendigt for at arbejde med gipsplader?
• Designprofiler • Skruer og tilbehør til tør konstruktion • isolation • Havninger til tør konstruktion • trænge ind • Tiling. • Deferral kniv • Silikoner og fugemasser • Vandtætning. • Farver og baggrunde
Hvad er fordelene og ulemperne ved gipsplader?
Gipsplader er populært for implementering af byggeri og indretningselementer, takket være det faktum, at det sparer tid og omkostninger ved opførelse eller renovering. Godt termisk og lydisoleret isolat, stopper ikke damp og lugtfri. Gipsplader kan let behandles og har en lav vægt, så det repræsenterer en lille statisk belastning af objekter. Det er ikke krævende for transport, tillader hurtig montering og tør proces, så vand er ikke nødvendig. Fordi det er et simpelt modulært system, er det muligt at adressere både distributionssystemer som el, vand og så videre. Gipsplader indvendige partitioner er næsten helt lige, men tillader yderligere overfladebehandling med forskellige belægninger, tapeter, fliser eller plaster. • Arbejde med ham er meget enkel • Det installeres simpelthen, former og til sidst justerer • Har gode termiske og lydisolerende egenskaber • Er fugtbestandig og brand (efter type) • Har et langt liv Ulempen er behovet for at fastgøre pladerne til strukturelle profiler, behovet for penetration, tætning og slibning af huller i pladen for at fuldføre perfektion.
Hvordan fungerer gipspladerne?
En tapping kniv eller hale sav er forpligtet til at arbejde med gipsplader. Til hullerne af nej. Gipspladeren er monteret på en forberedt stålkonstruktion. Sprayer mellem pladerne er forseglet med tætningsmiddel og forstærkningstape. Efter omhyggelig forsegling og slibning af leddene skal pladerne endelig redigeres. Sadkartón behøver at trænge godt ind før maleri eller tapet, så farven eller tapetet holdes og endda absorptionen af ​​hele området. Tencin-lags gips kan også anvendes til gipsplader.
DemonstrationDemonstrationer af vores udbyderes realiseringer
profile image
Gipsvæg og Montering
Noah T.
profile image
Gipsvæg og Montering
Magnus N.
profile image
Gipsvæg og Montering
Aksel O.
profile image
Gipsvæg og Montering
Viggo G.
profile image
Gipsvæg og Montering
Nohr D.
profile image
Gipsvæg og Montering
Alexander Z.